Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
zaten golcü şanslı olmadan gol atamaz . Hakan fenerin oyuncusu olsa acaba bu yazıları yazabilecekmiydin?
Yazardım ne var ki ben Hakan'ın oynamasını istemiyorum.Beğenmiyorum çünkü.Onun yerine Ümit Karan oynamalıdır diyorum.Sonuçta ikiside GS'li.Ayrıca kalede Rüştü'nün işi olamaz.Volkan oynamalıdır.Onun dışında Hasan Şaş neden kadroda yoktur.Onuda merak ederim.Yani burada GS FB değil Milli Takım konuşuyoruz...

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
ya benim artik sana ve senin gibilerine diyecek laf bulamiyom,efendi hakan gollerin hepsini bos kaleye atmis diyon IZLEDINMI MACI!ilk golü kafa golü ve müthisti,ikinci golü penaltidan ama tam doksana,ücüncü golü kafayla atti ve rakip takimin oyuncusu kalenin icine girdi,dürdüncü golü iki kisi önünde olmasina ragmen kaleciyi ters köseye yatirdi.simdi sen cikmis hakan la bu is olmaz diyosun NEREDE OLMAZ!sizin deivide türk yapalim oynasin demi yada semihi alalim,bak hakan sükür sakat sakat 4 gol atiyorsa bunu oturup düsüneceksin(acaba okadar yetenek varmi sende)diyeceksinki hakan nasil atiyo sakat ayagiyla 4 golü.simdi hakan tüm polemikleri üzerinden atti UEFA BILE HAKANI ÖVMÜS SEN KIMSIN KI HAKANA LAF ATIYON EFENDI!Laflarina dikkat et seviyesizlik yapma
Beğenmiyorum kardeşim var mı bir diyeceğin...? Hakan orada oynarken ben Ümit Karan'ın kenarda durmasını hazmedemiyorum.Nihat'ın oynamamasını hazmedemiyorum.Özelliklede Ümit Karan'ı.Bu benim görüşüm seni hiç ilgilendirmez.Sen otur yerine Hakan'ı beğen herşeye karışma.Sus...