Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
Yazardım ne var ki ben Hakan'ın oynamasını istemiyorum.Beğenmiyorum çünkü.Onun yerine Ümit Karan oynamalıdır diyorum.Sonuçta ikiside GS'li.Ayrıca kalede Rüştü'nün işi olamaz.Volkan oynamalıdır.Onun dışında Hasan Şaş neden kadroda yoktur.Onuda merak ederim.Yani burada GS FB değil Milli Takım konuşuyoruz...

Beğenmiyorum kardeşim var mı bir diyeceğin...? Hakan orada oynarken ben Ümit Karan'ın kenarda durmasını hazmedemiyorum.Nihat'ın oynamamasını hazmedemiyorum.Özelliklede Ümit Karan'ı.Bu benim görüşüm seni hiç ilgilendirmez.Sen otur yerine Hakan'ı beğen herşeye karışma.Sus...
bak nihat daha yeni sakatliktan cikti onun icin oynamiyodu ümit karan konusunda ise fatih terim öbür maclarda ümiti süphesiz oynatacaktir,halil altintop sakatliktan yeni cikti,eee kim kaldi forvette efendi!elinde hakan gibi forvetin var omuzuyla gol atmis bir macta 4 gol atmis(ki bunu milli takim tarihinde iki kere yapan tek futbolcu)ee daha ne istiyon seen.hakan sükür bu maclarda neden oynadi biliyonmu,cünkü hakan bu kolay maclarda hakanin moral depolamasi lazim ki ilerleyen maclarda hakan istedigi oyunu sahaya yansitabilsin fatih terim bunun ciin hakani oynatiyo.BILMEDIGIN SEYLER HAKKINDA MESAJ YAZMA SEN OTUR YERINE SUS DÜZGÜN KONUS