Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: Turkİye-moldova

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Yazardım ne var ki ben Hakan'ın oynamasını istemiyorum.Beğenmiyorum çünkü.Onun yerine Ümit Karan oynamalıdır diyorum.Sonuçta ikiside GS'li.Ayrıca kalede Rüştü'nün işi olamaz.Volkan oynamalıdır.Onun dışında Hasan Şaş neden kadroda yoktur.Onuda merak ederim.Yani burada GS FB değil Milli Takım konuşuyoruz...

Beğenmiyorum kardeşim var mı bir diyeceğin...? Hakan orada oynarken ben Ümit Karan'ın kenarda durmasını hazmedemiyorum.Nihat'ın oynamamasını hazmedemiyorum.Özelliklede Ümit Karan'ı.Bu benim görüşüm seni hiç ilgilendirmez.Sen otur yerine Hakan'ı beğen herşeye karışma.Sus...
    bak nihat daha yeni sakatliktan cikti onun icin oynamiyodu ümit karan konusunda ise fatih terim öbür maclarda ümiti süphesiz oynatacaktir,halil altintop sakatliktan yeni cikti,eee kim kaldi forvette efendi!elinde hakan gibi forvetin var omuzuyla gol atmis bir macta 4 gol atmis(ki bunu milli takim tarihinde iki kere yapan tek futbolcu)ee daha ne istiyon seen.hakan sükür bu maclarda neden oynadi biliyonmu,cünkü hakan bu kolay maclarda hakanin moral depolamasi lazim ki ilerleyen maclarda hakan istedigi oyunu sahaya yansitabilsin fatih terim bunun ciin hakani oynatiyo.BILMEDIGIN SEYLER HAKKINDA MESAJ YAZMA SEN OTUR YERINE SUS DÜZGÜN KONUS

Del Piero_10 Misafir

Ben bugüne kadar Trezeguet'in omzuyla gol attığını görmedim.Başka bir yeriylede attığını görmedim.Hatırlarmısınız bilmem ama FB-GS maçı vardı.2 sene önceydi.Cesar Prates uzaktan vurmuştu.Hakan'ın kafasına çarpıp gol olmuştu.Yani bir nevi taça giden top gol oldu.O maçta sonraki Gazetelerdeki manşet işte şuydu:"Kral'ın mükemmel golü"==> Bu mu KRAL olmak...? Bugün İspanya Milli Takımı Raul gibi bir oyuncuyu kadrosuna almazken.Biz hala Hakan'larla uğraşıyoruz.Güldürmeyin beni...
    mesele omuzla atmak değil,ne yapıp edip golü bulmak
    yani soytarılığa kaçmadan takıp fişi,bitirmek işi

ispanya raulu almayabilir

biz niye Hakan'ı aldık?
    çünkü bizde Fernando Torres ile David Villa yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Moldova'ya takım diyenler şuanda yanılır.Moldova takım değil,ancak Malta'nın Faroe Adaları'nın rakibi olabilirler.Bir tanesi tutturmuş Dünya Şampiyonu İtalya'ya 2-1 yenilmiş diye.O bir baksında İtalya şuanda nasıl top oynuyor,o kadar kötü bir İtalya varki şuanda bu İtalya böyle devam ederse EURO 2008'de gruptan çıkamaz.Maça gelince Milli Takım 34.dakikaya kadar hiçbir şey oynamadı.Aynı amatör bir futbol oynadılar.Ama ne olduysa 34.dakikada Fatih Terim'in tempoyu artırmasıyla oldu ve Milli Takım açıldı.Sonra hem defansta hem hücumda mükemmel bir Türkiye izledik.Hakan konusuna gelince Hakan bu takımın EURO 2008'de gol umudu olamaz,olmamalıdır.EURO 2008'de herkes Moldova olmayacak.Öyle takımları olacak ki hani şu sizin KRAL dediğin Hakan Şükür yine fos çıkacak.Ben Hakan'ın milli takımda oynamasına karşıyım.Omuzuyla penaltıyla gol at,sonra da kral ol lütfen bunları geçelim.Hakan'a dün 6 top geldi birini rakibine birini boş kaleye attı diğer 4 pasıda gol olarak değerlendirdi.Sadece şanslı günündeydi ki Moldova'yada bırakın atsın artık.Türkiye karşısında Moldova kim...Yine söylüyorum Hakan'ı EURO 2008'de gol umudumuz olarak görüyorsak.Yazıklar olsun BÜYÜK İMPARATOR dediğim Fatih Terim'e yazıklar olsun Türkiye'ye derim ki görüceksiniz Hakan'lı Türkiye EURO 2008'de çok iş yapamayacak.Görünen köy kılavuz istemez...
    laf kalabalığı yapıyorsun gerçekten bak hakan fos çıkacak o omuzuyla attı neyin kralı gibi abuk subuk laflar ediyorsun diyecek birşey yok sen doğrusun gel yönette şu takımı biz de görelim nasıl olacak.yazıklar olsun demişsin o lafı hakeden sensin bir fenomeni kabullenmemek sadece kişisel düşüncelerin dışına çıkamamaktır bir nevi olaylaara aat gözlüğüyle bakmaktır.böyle önemli bir değere fos diyorsun ya sen gerçekten futbolu kaç senedir takip ediyorsun?yoksa çok fanatiksin?burada izinle alakalı şeyler oldu bence sen fanatiklik yapıyorsun maçtan önce de aynı şeylerle karşıma geldiniz sen ve 4 5 kişi daha onlar yok ama sen hala yok omuz yok trezeguet şöyle atar mı böyle atar mı sen de bilmiyorsun ne demeye çalıştığını biz hiç bilmiyoruz zaten!!

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    bak nihat daha yeni sakatliktan cikti onun icin oynamiyodu ümit karan konusunda ise fatih terim öbür maclarda ümiti süphesiz oynatacaktir,halil altintop sakatliktan yeni cikti,eee kim kaldi forvette efendi!elinde hakan gibi forvetin var omuzuyla gol atmis bir macta 4 gol atmis(ki bunu milli takim tarihinde iki kere yapan tek futbolcu)ee daha ne istiyon seen.hakan sükür bu maclarda neden oynadi biliyonmu,cünkü hakan bu kolay maclarda hakanin moral depolamasi lazim ki ilerleyen maclarda hakan istedigi oyunu sahaya yansitabilsin fatih terim bunun ciin hakani oynatiyo.BILMEDIGIN SEYLER HAKKINDA MESAJ YAZMA SEN OTUR YERINE SUS DÜZGÜN KONUS
    Hakan'ın morallenecek bir durumu yok.Bakalım Çarşamda günü o büyük kralınızı napacak çok merak ediyorum.Herhalde size görede PSV'ye minimum 3 tane atar.Ondan sonra morallenecek bir durum yok.Hakan sakat iken oynadı diyorsun.Eeee sonra Nihat sakatlıktan yeni çıktı diyorsun.O zaman Nihat'ın ne eksiği var.Nihat'ta bu takımda mükemmel oynardı.Onun dışında Serhat Akın gibi bir yetenek kadroda yok.Almanya'da gol krallığına oynamış olan Halil Altıntop yok.Ümit Karan'a zaten çok üzülüyorum.Yazıktır günahtır.Onun gibi bir gol ayağınıda kaybetmek üzereyiz.Ben Tugay'ı çok severim.Neden biliyor musunuz...?Çünkü zamanında bıraktı ve bırakırken dediği tek şey "artık benim yerime gençler" oynamalı demişti.İşte Hakan bunu yapmadı.Galiba 40 yaşına kadar oynamayı düşünüyor.Bizi de ızdırıp çektirmeyi düşünüyordur.Bir bakın bakalım büyük Milli Takım'ların forvetlerine 36 yaşında hangi oyuncu oynuyor...? Ama şunuda belirtmek gerekli Hakan'ı oynattığımıza göre daha hala büyük takım olamadık...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Hakan'ın morallenecek bir durumu yok.Bakalım Çarşamda günü o büyük kralınızı napacak çok merak ediyorum.Herhalde size görede PSV'ye minimum 3 tane atar.Ondan sonra morallenecek bir durum yok.Hakan sakat iken oynadı diyorsun.Eeee sonra Nihat sakatlıktan yeni çıktı diyorsun.O zaman Nihat'ın ne eksiği var.Nihat'ta bu takımda mükemmel oynardı.Onun dışında Serhat Akın gibi bir yetenek kadroda yok.Almanya'da gol krallığına oynamış olan Halil Altıntop yok.Ümit Karan'a zaten çok üzülüyorum.Yazıktır günahtır.Onun gibi bir gol ayağınıda kaybetmek üzereyiz.Ben Tugay'ı çok severim.Neden biliyor musunuz...?Çünkü zamanında bıraktı ve bırakırken dediği tek şey "artık benim yerime gençler" oynamalı demişti.İşte Hakan bunu yapmadı.Galiba 40 yaşına kadar oynamayı düşünüyor.Bizi de ızdırıp çektirmeyi düşünüyordur.Bir bakın bakalım büyük Milli Takım'ların forvetlerine 36 yaşında hangi oyuncu oynuyor...? Ama şunuda belirtmek gerekli Hakan'ı oynattığımıza göre daha hala büyük takım olamadık...
    tam tersi hakan gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için büyük takımız.kralınız demişsin o herkesin kralı en azından futbolun biz burada ne yorumu yapıyoruz futbol bu durumda sen basketbolla ilgili filan diyorsun herhalde başka hakan aşikar olan gerçekleri senin düşüncelerin değiştiremez.

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    mesele omuzla atmak değil,ne yapıp edip golü bulmak
    yani soytarılığa kaçmadan takıp fişi,bitirmek işi

ispanya raulu almayabilir

biz niye Hakan'ı aldık?
    çünkü bizde Fernando Torres ile David Villa yok
    Fernando Torres ile David Villa Raul ile boy ölçüşemez.Çünkü Raul Dünya'nın takımlar bazındaki en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin gelmiş geçmiş en fazla gol atan oyuncusudur.İşte böyle bir oyuncu kadroya alınmıyor.Biz ise daha hala pili tükenmiş Hakan'larla oynuyoruz.Kenarda duran Halil Altıntop,Nihat,Ümit Karan o kadar yetenekli gençlerki.İkisi Avrupa'da gol krallığında başa baş oynamışlar.Ümit Karan ise Liverpool maçının kahramanı.Ama daha hala Hakan...EURO 2008'de napacak bakalım.36 yaşındaki forvetle gidiyoruz oraya.Daha gitmedik aslında...Moldova'ya gol atmakla "Kral Geri Döndü" oluyorsa.Acaba PSV ve hafta sonundaki maçlarda Kral'ın dönüşü sürecek mi...Yoksa tesadüflüğü belli olacak mı...?

Quote Originally Posted by scolari12111
    tam tersi hakan gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için büyük takımız.kralınız demişsin o herkesin kralı en azından futbolun biz burada ne yorumu yapıyoruz futbol bu durumda sen basketbolla ilgili filan diyorsun herhalde başka hakan aşikar olan gerçekleri senin düşüncelerin değiştiremez.

Bir kere o benim kralım felan değildir.Herkes beni ilgilendirmez.Sen şimdi Hakan'ın eski günlerine döndüğünü düşünüyor musun gerçekten...?

Del Piero_10 Misafir

unutmayınki Hakan Şükür bir inter faciası atlattı

bilirsiniz bu felaket kimin başına gelse futbol hayatı biter.ama o bitmedi

ayrıca ayağında kırık var,beli sakatmış,4 gol attı daha ne yapacak.

başkada bizim milli takımın tarihinde 4 gol atan yok.

Hakan Şükür 2 kez 4 gol çakmış,51 gol ile en çok gol atan adam olmuş

Hakan psvye 5 tane atsada sen futboldan anlamadigin icin gene hakana kötü diyeceksin bu bir gercek!serhat akin diyorsun futboldan cakmadigin burdanda belli serhat akinin futbol hayati bitiyodu cok büyük bir sakatliktan cikti ve simdi kendi takiminda bile forma sansi bulamiyo biz neden alalim ha!ümit karan,halil altintop da sakatliktan ciktilar ama ümit öbür maclarda mutlak oynamali oynayacak o fatih terimin düsüncesidir ümitin yerine hakani oynatmak iyikide oynatti malta ve moldova maclarinda takimi kim tasidi?macaristan macinda kötü oynadi diye elestiriyon efendi o robotmu tabikide kötü oynayacak,Bak ROONEYE 1 senedir ingiltere milli takimda gol atamiyo ama kimse ona laf söylemiyo,gene dün berbatti ama gene kimse bisey demedi cünkü onlar futboldan anlayan kisiler elbet birgün rooney eski formuna dönecek diye bekliyorlar,ama sen ve senin gibi futboldan anlamayan kisiler 1 macta kötü oynayan futbolcuyu yerden yere vuruyorsunuz ASIL BU AYIP GÜNAH!!!

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    unutmayınki Hakan Şükür bir inter faciası atlattı

bilirsiniz bu felaket kimin başına gelse futbol hayatı biter.ama o bitmedi

ayrıca ayağında kırık var,beli sakatmış,4 gol attı daha ne yapacak.

başkada bizim milli takımın tarihinde 4 gol atan yok.

Hakan Şükür 2 kez 4 gol çakmış,51 gol ile en çok gol atan adam olmuş
    Müthis örnekler veriyosun arkadasim ama anlamiyo iste ya iki saattir futbolu cocuga anlatmaya calisiyoz hala inat ediyo hakan kötüdür diye artik biz ne desek bos benim kardesim yanimda o bile futbolu anladi bu hala anlamaz ATALARIMIZ NE DEMIS;
    ANLAYANA SIVRISINEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA BILE AZ!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

beleş meleş ama hakan 4 tane attığı gol için tbr. ediyorum

Quote Originally Posted by bursa_mc
    beleş meleş ama hakan 4 tane attığı gol için tbr. ediyorum
    ne belesi ya sen maci izlemedin mi?kafa ile gol atmak ne zaman beles oldu?son golde önünde iki tane adam var ama hakan kaleciyi ters köseye yatiriyo bu belesmi,penaltidan goller ne zaman beles olmus.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya beyler hakanını neyini tartışıyosunuz adam 4 gol atmış daha ne yapsın artık ya ne hallere düştük ya hiç gol atmasa da iyi bir oyuncudur ama 1 deil 2 deil 3 deil 4DÖRT gol atmış boru mu bu kaç kere gördün hayatında bi maçta 4 gol atan adam?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ne belesi ya sen maci izlemedin mi?kafa ile gol atmak ne zaman beles oldu?son golde önünde iki tane adam var ama hakan kaleciyi ters köseye yatiriyo bu belesmi,penaltidan goller ne zaman beles olmus.
    izledim .adam boş gol kaleye gol atamıyoo.adam salaklık yaptıda girdi.penaltı bence yoktu arda kendini attı ama olsun ii oldu.ilk golüne bişi demiyorum o gol güzeldi

Quote Originally Posted by bursa_mc
    adam boş gol kaleye gol atamıyoo.adam salaklık yaptıda girdi.
    bak arkadasim laflarina dikkat et kimse galatasarayin bir futbolcusuna laf atamaz,su mesajini editle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arda kendini yere mi attı dedin senn???????????????????
    ya git wallahi git işine ya sana bundan sonra cwp yazmıorum sadce şunu söylüyorum: BİR İNSAN BU KADAR TARAFLI OLUR! arda niye kendini yere atsın zaten çelme takmasalar golü tıkcak alla alla ama neyse insan milli takım hakkında bile bölerse oyuncuları takım takım, taraflı olursa, bişey anlatamazsın ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

adam gibi konuş ki adam sansınlar

Quote Originally Posted by hakan sükürü
    ya arda kendini yere mi attı dedin senn???????????????????
    ya git wallahi git işine ya sana bundan sonra cwp yazmıorum sadce şunu söylüyorum: BİR İNSAN BU KADAR TARAFLI OLUR! arda niye kendini yere atsın zaten çelme takmasalar golü tıkcak alla alla ama neyse insan milli takım hakkında bile bölerse oyuncuları takım takım, taraflı olursa, bişey anlatamazsın ki...
    Evet Arda kendini orada yere attı.Bunda ne var ki?Bir kere çelme takılan oyuncu öyle düşmez.İkinciside Ahmet Çakar'da bugünkü yazısında PENALTI DEĞİL dedi...

Jose Kral olmak demek ne demek? Kral olmaktan anlayışın orasına burasına çarpmak mı yoksa hayatı boyunca 353 gol atmak mı? Niye Hakan'a kral dendiğini biliyomusun? Bak demin dedim! 353 gol atmaktır.

Ayrıca konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Bir daha sakın Fenerbahçe - Galatasaray tartışmasına girme/yin. Avrupa maçları tartışmasına girme/yin!

Konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Avrupa ve Türkiye Ligi değil!

Quote Originally Posted by ermoon
    Jose Kral olmak demek ne demek? Kral olmaktan anlayışın orasına burasına çarpmak mı yoksa hayatı boyunca 353 gol atmak mı? Niye Hakan'a kral dendiğini biliyomusun? Bak demin dedim! 353 gol atmaktır.

Ayrıca konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Bir daha sakın Fenerbahçe - Galatasaray tartışmasına girme/yin. Avrupa maçları tartışmasına girme/yin!

Konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Avrupa ve Türkiye Ligi değil!

Eğer KRAL olmak belli bir gol rakamının üzerine çıkmaksa o zaman Deivid'de 270 küsür gol atmıştır.Şimdi buda mı KRALDIR...? Güldürme beni...

Ben krallık denilen lakaba sadece örnek verdim. Eğer çoğaltmamı istiyorsan, takımın en zor gününde yanında olmak, kulübü oyunculara para vermeyince cebinden para çıkartıp onlara vermek, gençlerle uyum içerisinde olmak, her maçtan önce ve sonra onları tebrik etmek, idmanlarda bir abi bir kardeş gibi davranmak ve en önemliside insan gibi insan olmaktır.

Krallık herkesin görüşüne göre farklıdır. Benim görüşüme göre bunlar, medyanın görüşüne göre goller, senin görüşüne göre ise ?

Ayrıca oturup seni güldüremem, şaklaban değilim bunun için düzenlenen özel gösteri yerleri vardır. Tavsiyem oralara gitmen..

Neyse! Bundan sonra bu konuyu tartışacak, uzatacak mesajlar atmayınız. Ok?

Konumuz yeniden Türkiye - Moldova maçıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler kimi kekiosunuz ya adam 60 gol atmış kariyerinde 220 gol nerden uydurdunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hakan_sukuru ve arda_ultraaslan abi bana diyonuz taraflısın diye .ben doğruyu konuşuyorumm.bence arda kendini yere attı.ardanın yerinde kım olsaydı bu lafları yıne soylerdimm.ama hakan_sukuru benım yazdıklarıma hep karşı geliyorsun.tmm. tabi gelebilirsin ama benı taraf tutma ile suçlayamazsın

Del Piero_10 Misafir

Eğer KRAL olmak belli bir gol rakamının üzerine çıkmaksa o zaman Deivid'de 270 küsür gol atmıştır.Şimdi buda mı KRALDIR...? Güldürme beni...
    yok, mahallenin kralı olabilir

milli takım kariyeri ve avrupa kupaları kariyeri 0

Hakan'ı ayıran özellik avrupa kupası ve milli takımda attıklarıdır

deividin hayatina baktim 188 macta 59 golü var,nereden uyduruyon jose 220 oldugunu ilk defa bu kadar uydurma bir haber gördüm,ayrica sen bu mesaji bir kere degil her topicte yaziyon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

deividin hayatina baktim 188 macta 59 golü var,nereden uyduruyon jose 220 oldugunu ilk defa bu kadar yalanci bir kisi gördüm.
    abi evet ya bizi keriolar ya bu zamana kadr bu sitede bikaç kişiden duydum hepside böyle diodu belkide hepsi de joseydi ben hatırlayamadım habire hakandan fazla gol attı deivid 220 gol attı diolar abi adam 60 gol bile atmamış adamı ne yaptanız ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes cok fanatizm lik yapıyorsun yorumlara dikkat dün beri yorumların hep aleyhine..............
    daha yenisin burda o da belli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw hakan konusu bizi birbirimize düşürecek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

dünkü oyunumuz çok güzeldi en azıdan oyuncuların galibiyet hırsları bile takdire şeyandı bakalım yunanistan maçı nolacak kazanırsak avantaj geçecek elimize
    So what?
    Saike

deividin hayatina baktim 188 macta 59 golü var,nereden uyduruyon jose 220 oldugunu ilk defa bu kadar uydurma bir haber gördüm,ayrica sen bu mesaji bir kere degil her topicte yaziyon
    yannış biliyorsun

http://tr.wikipedia.org/wiki/Deivid_De_Souza

ayrıca hakanı asıl efsane yapan uefa kupasında attıklarıdır milli takımda çok atmış olmasına rağmen tabi bi de gol krallıkları

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bende o penaltının penaltı oldugunu düsünmüyorum ama lehimize oldugu için güzel oldu bu 3 mac kimseyi aldatmasın norvec ve yunanistan macında asıl Türkiyeyi görecegiz ama bu takıma Yıldıray Emre Nihat ta girince cok iyi olacak
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

milli takım bölümünde deividin kariyerinin ne işi var

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri