1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Turkİye-moldova

Hybrid View

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    bak nihat daha yeni sakatliktan cikti onun icin oynamiyodu ümit karan konusunda ise fatih terim öbür maclarda ümiti süphesiz oynatacaktir,halil altintop sakatliktan yeni cikti,eee kim kaldi forvette efendi!elinde hakan gibi forvetin var omuzuyla gol atmis bir macta 4 gol atmis(ki bunu milli takim tarihinde iki kere yapan tek futbolcu)ee daha ne istiyon seen.hakan sükür bu maclarda neden oynadi biliyonmu,cünkü hakan bu kolay maclarda hakanin moral depolamasi lazim ki ilerleyen maclarda hakan istedigi oyunu sahaya yansitabilsin fatih terim bunun ciin hakani oynatiyo.BILMEDIGIN SEYLER HAKKINDA MESAJ YAZMA SEN OTUR YERINE SUS DÜZGÜN KONUS
    Hakan'ın morallenecek bir durumu yok.Bakalım Çarşamda günü o büyük kralınızı napacak çok merak ediyorum.Herhalde size görede PSV'ye minimum 3 tane atar.Ondan sonra morallenecek bir durum yok.Hakan sakat iken oynadı diyorsun.Eeee sonra Nihat sakatlıktan yeni çıktı diyorsun.O zaman Nihat'ın ne eksiği var.Nihat'ta bu takımda mükemmel oynardı.Onun dışında Serhat Akın gibi bir yetenek kadroda yok.Almanya'da gol krallığına oynamış olan Halil Altıntop yok.Ümit Karan'a zaten çok üzülüyorum.Yazıktır günahtır.Onun gibi bir gol ayağınıda kaybetmek üzereyiz.Ben Tugay'ı çok severim.Neden biliyor musunuz...?Çünkü zamanında bıraktı ve bırakırken dediği tek şey "artık benim yerime gençler" oynamalı demişti.İşte Hakan bunu yapmadı.Galiba 40 yaşına kadar oynamayı düşünüyor.Bizi de ızdırıp çektirmeyi düşünüyordur.Bir bakın bakalım büyük Milli Takım'ların forvetlerine 36 yaşında hangi oyuncu oynuyor...? Ama şunuda belirtmek gerekli Hakan'ı oynattığımıza göre daha hala büyük takım olamadık...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Hakan'ın morallenecek bir durumu yok.Bakalım Çarşamda günü o büyük kralınızı napacak çok merak ediyorum.Herhalde size görede PSV'ye minimum 3 tane atar.Ondan sonra morallenecek bir durum yok.Hakan sakat iken oynadı diyorsun.Eeee sonra Nihat sakatlıktan yeni çıktı diyorsun.O zaman Nihat'ın ne eksiği var.Nihat'ta bu takımda mükemmel oynardı.Onun dışında Serhat Akın gibi bir yetenek kadroda yok.Almanya'da gol krallığına oynamış olan Halil Altıntop yok.Ümit Karan'a zaten çok üzülüyorum.Yazıktır günahtır.Onun gibi bir gol ayağınıda kaybetmek üzereyiz.Ben Tugay'ı çok severim.Neden biliyor musunuz...?Çünkü zamanında bıraktı ve bırakırken dediği tek şey "artık benim yerime gençler" oynamalı demişti.İşte Hakan bunu yapmadı.Galiba 40 yaşına kadar oynamayı düşünüyor.Bizi de ızdırıp çektirmeyi düşünüyordur.Bir bakın bakalım büyük Milli Takım'ların forvetlerine 36 yaşında hangi oyuncu oynuyor...? Ama şunuda belirtmek gerekli Hakan'ı oynattığımıza göre daha hala büyük takım olamadık...
    tam tersi hakan gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için büyük takımız.kralınız demişsin o herkesin kralı en azından futbolun biz burada ne yorumu yapıyoruz futbol bu durumda sen basketbolla ilgili filan diyorsun herhalde başka hakan aşikar olan gerçekleri senin düşüncelerin değiştiremez.

Hakan psvye 5 tane atsada sen futboldan anlamadigin icin gene hakana kötü diyeceksin bu bir gercek!serhat akin diyorsun futboldan cakmadigin burdanda belli serhat akinin futbol hayati bitiyodu cok büyük bir sakatliktan cikti ve simdi kendi takiminda bile forma sansi bulamiyo biz neden alalim ha!ümit karan,halil altintop da sakatliktan ciktilar ama ümit öbür maclarda mutlak oynamali oynayacak o fatih terimin düsüncesidir ümitin yerine hakani oynatmak iyikide oynatti malta ve moldova maclarinda takimi kim tasidi?macaristan macinda kötü oynadi diye elestiriyon efendi o robotmu tabikide kötü oynayacak,Bak ROONEYE 1 senedir ingiltere milli takimda gol atamiyo ama kimse ona laf söylemiyo,gene dün berbatti ama gene kimse bisey demedi cünkü onlar futboldan anlayan kisiler elbet birgün rooney eski formuna dönecek diye bekliyorlar,ama sen ve senin gibi futboldan anlamayan kisiler 1 macta kötü oynayan futbolcuyu yerden yere vuruyorsunuz ASIL BU AYIP GÜNAH!!!

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    unutmayınki Hakan Şükür bir inter faciası atlattı

bilirsiniz bu felaket kimin başına gelse futbol hayatı biter.ama o bitmedi

ayrıca ayağında kırık var,beli sakatmış,4 gol attı daha ne yapacak.

başkada bizim milli takımın tarihinde 4 gol atan yok.

Hakan Şükür 2 kez 4 gol çakmış,51 gol ile en çok gol atan adam olmuş
    Müthis örnekler veriyosun arkadasim ama anlamiyo iste ya iki saattir futbolu cocuga anlatmaya calisiyoz hala inat ediyo hakan kötüdür diye artik biz ne desek bos benim kardesim yanimda o bile futbolu anladi bu hala anlamaz ATALARIMIZ NE DEMIS;
    ANLAYANA SIVRISINEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA BILE AZ!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

adam gibi konuş ki adam sansınlar

Mesaj Yetkileri