-
23.Haziran.2005, 13:04
Şahin coştu
Bursaspor yönetiminin ziyaretinde Başkan Hikmet Şahin, "Her şey Süper Bursaspor için" dedi, 500 bin YTL’lik bilet alırken, maç günleri otobüslerle taraftarları ücretsiz taşıyacaklarını açıkladı.
Beytullah SÜAT
Bursaspor yönetimine, kombine bilet konusunda destek çığ gibi artıyor. Eski başkan Erkan Körüstan'ın 100 bin YTL'lik siparişinin ardından, dün de Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin 500 bin YTL'lik bilet aldı. Başkan Şahin bununla da yetinmeyerek, İdari Asbaşkan Murat Yanıklar'ın hazırlayıp kendisine sunduğu kombine sahiplerinin maç günü belediye otobüslerinden bedava yararlanma projesine de onay verdi.
SÜPER LİG YAKIŞIR
Herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini dile getiren Şahin, "Kongreden önce kim seçilirse seçilsin maddi manevi destek vereceğimi söylemiştim. Türkiye'nin 4. büyük şehrinin takımının yeri Süper Lig'dir. Bu konuda başarılı olunacağına inanıyorum. Başarı merdivenleri eller cepte çıkılmaz. Tek tek, hızlı bir şekilde, plan ve program dahilinde çıkılır. Güzel şeyler olacak. Sizin başarınız Bursa'nın başarısı olacaktır" dedi.
REKOR BEKLENTİSİ
Yönetimi, Süper Lig yürüyüşünde asla yalnız bırakmayacaklarını da ifade eden Başkan Şahin, "İnşallah Mayıs 2006'dan önce bu işi bitirip, geleceğin hesaplarını yapmaya başlarız. İsimleriniz Bursa'ya altın harflerle yazılacaktır, buna inanıyorum" diye konuştu. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl da, Şahin'e katkılarından dolayı teşekkür ederken, şunları söyledi: "Kombine -de rekor satış rakamı olan 9850'yi geçerek, bu sezon 2.5 trilyon lira dolayında bir gelir bekliyoruz."
Kaynak:Kent (y-ö)
23.06.2005
Mesaj Yetkileri