1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Turkİye-moldova

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Benim sana sorduğum soruya cevap ver Hakan eski günlerine döndü mü...?

neyi değiştirecek?tam olarak dönmese bile alternatifsiz hala.sen diyorsun ki benim kralım değil elbette değil O,bütün futbol camiasının kralı kimse de üstüne olamayacak hiçbir futbolcu çıkmayacak böyle buna emin olun veya çıksa bile bu kadar gol atamayacak her alanda.ben bjk taraftarı gs sempatizanıyım tekrar tekrar söylüyorum ama objektifim bu gerçekleri görmezden gelemem.geleni de anlayamam.istatistikler başarılar ortada daha ne diyelim?

Quote Originally Posted by scolari12111
    neyi değiştirecek?tam olarak dönmese bile alternatifsiz hala.sen diyorsun ki benim kralım değil elbette değil O,bütün futbol camiasının kralı kimse de üstüne olamayacak hiçbir futbolcu çıkmayacak böyle buna emin olun veya çıksa bile bu kadar gol atamayacak her alanda.ben bjk taraftarı gs sempatizanıyım tekrar tekrar söylüyorum ama objektifim bu gerçekleri görmezden gelemem.geleni de anlayamam.istatistikler başarılar ortada daha ne diyelim?
    Eğer Hakan'a KRAL diyebilmem için bu attığı 4 golün bana tesadüf olmamasını göstermesi lazım.Ayrıca tek bana değil 25 milyon yakın kişiye.PSV maçını GS'ye kazandırsın.Bende burada Hakan'dan herkesten özür diler laflarımı geri alır ve Hakan'a KRAl derim.Yoksa bu tesadüfler çok var...

Mesaj Yetkileri