Turkcell Süper Ligin 9.Haftasında Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde 14 Ekim Cumartesi günü saat 14.30 da K.Erciyesspor ile karşılaşacak.
Turkcell Süper Ligin 9.Haftasında Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde 14 Ekim Cumartesi günü saat 14.30 da K.Erciyesspor ile karşılaşacak.
[SIGPIC][/SIGPIC]
TS alır
3-1
bencede maçı trabzon alır ...
artık kazanması lazım trabzonun ve bunun için en ideal maç bu.bence fırsatı kaçırmayıp kazanacaktır maçı.2 farklı bir maç bekliyorum ben.
ts bu mac patlar ve fark olur
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
bence bu maçtan beraberlik çıkar.
abi ben lorant ne yapacak onu merak ediyorum hadi bakalım erciyes patlamanı yap
bence 3-1 aliriz gibime geliyor...
Trabzonspor'dan herkes bir patlama bekliyor ve bunu oyuncular da biliyor. Bu büyük bir stres kaynağı. Eğer ilk yarıda 1 gol bulurlarsa çok rahatlarlar ve şayet erken dakikalarda gelirse gol çok daha büyük bir rahatlama olacaktır, o zaman maç farka gidebilir. Ancak ilk yarı Trabzonspor gol bulamazsa o zaman kaybetmesi bile mümkün hale gelir kanımca. Görünen Trabzonspor maçı kazanır gibi ancak K.Erciyesspor puan çıkarırsa da haç şaşırmam.
İki önemli eksik
Karadeniz Ekibi, Kayseri Erciyes karşısına iki önemli eksikle çıkacak. Belçika'da ameliyat olan İbrahima Yattara ile cezalı Milan Stepanov, bugün forma giyemeyecek.
Ziya Doğan ön libero manyaklığından vazgeçerse kazanırız.
lazarov 10. dakikada attigi golle erciyesi trabzon deplasmaninda 1-0 öne gecirdi.bastir erciyes
karsilasmanin ilk yarisi kayseri erciyesin 1-0 üstünlügüyle tamamlandi.
1-1 oldu cagdas atti...
trabzonspor 3(cagdas dk.48,ersen martin dk.77,umut bulut dk.83)-kayseri erciyes 1(lazarov dk.10)
erciyes dayanamadi ve yeniliyo su anda dk.85 ve trabzonspor maci kazanmaya cok yakin.
umut bulut atti 3-1 oldu![]()
hayırlı olsun trabzona
Hayırlı ve uğurlu olsun.Şanslıydık.
1-0 dan 3-1 bravo
ya gıcık oldum dershanedeyim habire mesaj geliyo gol oldu felan diye![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Özellikle Marcelinho çok iyiydi.Maçı sona bırakmamız kötü oldu.Şu hemen gol yeme alışkanlığından vazgeçmemiz gerekiyo.
[SIGPIC][/SIGPIC]
iddaa yaparken bi turlu tutmuyor yapmayincada hep tutuyor yaaaOriginally Posted by nekop
![]()
ii ya yinede erciyeste gelişme var biraz daha ii olacaktır
2 farklı kazanır demiştim,tutturduk.tebrikler trabzon....