bi türlü inmiyo bu yama hep 7 8 mb da yükleme tamamlandı diyor
nedenfir acaba ???
bi türlü inmiyo bu yama hep 7 8 mb da yükleme tamamlandı diyor
nedenfir acaba ???
arkadaşlar ben bunu indirdim ama instal tuşu donuk kalıyo basamıyorum ve yükleyemedim allah rızası için biri yardımcı olsun
abi update donuk çıkıyo program seçemedim yükleyemedim instal dedim onu yükledi daha sonra update olmuyo neyapabilirim
arkadaşlar ben indirdim inistal dedim yükledi daha sonra update geliyo ama ona basılmıyo tuş donuk neyapabilirim yardımcı olurmusunuz*
arkadaşım rar dosyasından çıkarken %77 de hata veriyor yani ne yüklüyor nede dosyadan çıkıyor bi acele yardım edersen kafayı yicem
arkadaşlar ben indirdim kurdum ama değişiklik göremedim nerde hata yaptığımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim herhangi bir hata vermedi yükledi ve bitti oyunu açtım değişiklik yok cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
arkadşaalr son yamatı indirdim datasız olanı yüklüyorum fakat oyunu açtıgımda hala ingilizce neden olabılır ?
6.0.3'ün Türkçe'yle ilgili bir işlevi yok ki. Onun için Türkçe yamayı indirmen gerek.
Buradan ulaşabilirsin Türkçe yamaya...
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28443
"YÜCE ATATÜRK"
arkadaslar peki bu turkiye ligindeki logoları falan nerden bulacaz yaa bi yardım lutfen....![]()
Aynı sorun bende de var kıreck istiyor sanırım dün oynadım bugün oynayamıyorum nasıl işse..Originally Posted by tur22
Bunu nasıl halledebiliriz arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen.?
eline saglik simdi indiriyom isallah sorun olmaz!!!!
benim oyun 2006-2007 güncellemesi onun transferlerini bidahaki yeni oyunda bozar mı???
indirilemiyor foruma uye girisi yapılıyo ama www.turksportal.net giremiyom
sen hangi aydından bahsediyorsun aga
arkdşlr ben yükledm version 3ü ama oyunu tıklaynca ynlş dvd hatası verio..ne alaka yaaa??lütfen yrdm ediin.oynıyamıorm kudurdm
![]()
Arkadaslar Bunu Yukledikden Sonra Nereye Koycaz?
bende formalar hala lisanssız ne yapmam gerekir
arkadaslar fm06 aldım sitemizden 6.0.3 versiyonunu indirdim sonra türkce v2 yamasını indirdim oyunu kurdum anlatılan sekilde yanlız restart attım makineye actım vede oyun cd istedi ne ya***am bu konuda ?
ayrıca belirtilmiş internetten korsan cekimlerle ilgili yanlız ben bu oyunu yıllardır bölgemizde bulunan cd satıs dukkanından aldım yıllardırda manejerlik cd lerini ordan alırım yamalar olsun eklemeler(turksportal.net'ten) olsun sorun cıkmazdı ne ya***am acaba ?
ya arkadaşlar bi türlü kuramadım bu yamayı
slm ya ben 22 mblık yamayı indirip yükledim yüklediğim anda bilgisayar kapandı tekrar açtım fm exe kayıptı oyuna tıkladığımda windows hata verdi sürekli bi çözüm yolu var mı yoksa oyunla bütün yamalarımı tekrar mı yükliycem [email protected] a mail atarsan sevinirim
ben daha yeni üyeyim
merhaba
ben de onun gibi bi şey var.
oynarken bilgisayar restart çekiyo kafam bozuluyo
slm beyler 2006 ya yeni transferler ve dğişiklikleri kurmak istiyorum bide oyunda para birimi sürekli değisiyo bana yardım cı olabilirmisiniz
arkadaşlar 6.0.3 ün en iyi data hangisi?datalı mı yoksa datasız mı?oyunda en çok hangi datada değişiklik olmuş?en iyi data hangisi?galatasaray da oynayan oyuncular değişti mi?cevabınızı bekliyorum...
Sitemizin yaptığı datayı kullan derim sana.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bende öyle yapacağım zaten.
ya
yukeyemiyorum yardımcı olursan sevinirim 2sinşide
http://fmro.gameszone.ro/dl/dm/downl...rNGOQt2YUNm8E=
rapid problemi çeken arkadaşlara (benim gibi)
arkadasim yukleyemiyorum.fm nin kurulu oldugu yeri seciyorum ondan sonra updateye basamiyorum yani aktif olmuyor/bi yardimci olurmusunuz
Arkadaşlar ben indirip kurdum ancak ***** istiyo elimdeki *****in sürümüde 6.0.2 olduğundan dolayı onu atınca tekrar 6.0.2 oluyo 6.0.3 versiyonu *****ini verebilirmisiniz. ???
Allah sizden razı olsun walla imdadıma yetiştiniz.
arkadaslar acilen fm2006 6.0.3 ***** lazım yardımcı olursanız sevinirim....