-
enchulastic defender(doğrumu yazdım bilmiyorum)lar var oyunda rakip takımda varsa ve rkibin menajeri adam adama yapıyosa onlar bir yere kadar hiç ayrılmıyorlar daha doğrusu bi daire düşün o oyuncunun dairesine girdiği anda onu bırakmıyorlar eğer marke edildiğini düşündüğün oyuncunu örneğin sağ açık mevkisinde oynayan oyuncun ve o oyuncun şu mevkileri şu şekilde amrl ve sol açıkta oynayan oyuncunda sa açıkta oynaya biliyor oda amrl ise bu ikisine pozisyon değiştirmeyi uygylarsan bu oyuncular oyun içinde sık sık yer değiştirip adam adama oynayan oyuncuları peşlerine takıp boş alan yaratıyorlar
eğer forvetine adam adama yapıyorlarsa tek forvet ise serbest bırak(eğer fc ise iyi olur ama st ise bırakma) ve yaratıcılık fazla de oda kenarlara kaçıp göbeğin boşalmasına yardım eder yada forvetin am/fc ise iki forvet oynuyo isen forvetin birini fc ye birini amc ye yerleştirip fc yi serbest bırakıp amc ile pozisyon değişikliği yaptırırsan yine defansı allak bullak edersin ama bunları pek büyük takımlar yemez ayrıca adam adama savunma yerine %90 ı alan daraltma uygular ve alan markajı yaparlar yani bunları uygulaman sadece defansın dengesini bozar alan boşaltmana yardımcı olmaz
Mesaj Yetkileri