Olayın çekememezlikle bir alakası yok. Dünkü Divan Kurulu toplantısında Nihat Özdemir'in açıklamalarıdır yukardakiler.

GS'nin ASY'i kullanım hakkı 96 ya da 97 yılında bitmiş. Şu anda o stadın GS ile bir ilgisi yok. Ama o dönem bazı izinler geçiştirmelerle GS stadı kullanmaya devam ediyor.(Bunu bir Fenerbahçe taraftar sitesi belgeleriyle kanıtladı ama nedense basınımıza yansımadı bu olay) Seyrantepe arazisi kimin? devletin, ASY şu anda devletin, sen ASY ile orayı takas yapıyorsun üstüne stadı da yaptırıyorsun. Bunun karşılğında Fenerbahçe de bu devlet hepimizin devleti eğer bir takıma yardım ediyorsa diğer takımların da yardım istemek hakkıdır diyor.

Aslında bu hakkını isteyen FB değil en başta zorluk çeken Anadolu Kulüpleri olmalıdır. Nihat Özdemir biz stadımızı devletten 5 kuruş para almadan yaptık, madem devletimiz böyle bir konuda yardım yapıyor, biz de stadımızın şu anki değeri olan 85 milyon doları başka yerlerde tesis yapmak için istiyoruz...

Konuşmasının devamında Kenan Evren Lisesi'nin FB ye verilmesinin buna karşılık FB'nin yeni bir okul yaptırmasının nasıl küçük bahanelerle engellendiğinden de bahsediyor...

Bu tartışma uzar gider ama devlet her kuruma, her kişiye eşit yaklaşmalıdır...