Benim niyetim tartışma yaratmak değildi. Sonuçta ben araştırmacı değilim, konuya hakim biri değilim. Sadece yaşananlardan anlatılanlardan çıkardığım sonuç.
Şu yanlış anlaşılmasın GS oraya en güzel, en modern stadı yaptırsın. Sonuçta bu ülkeye faydası var.
Bir de ben taraftarım kardeşim, birazdan maç başlayacak, oturacağım onu izleyeceğim. Stadmış, paraymış bunla yöneticiler uğraşsın.
Yukarıda yazdığım mesajı da yazmayacaktım ama çekememezlik lafı beni sinirlendirdi. Şu anda UEFA'nın elit stadları arasına girmiş bir stadımız var. Niye kıskanayım. Umarım böyle stadlarımız çoğalır, daha iyileri yapılır, İzmir'de de Ankara'da da anadoluda bir çok elit stadımız olur
Bak işte demek ki çekememezlik yok GS'nin iyiliği var işin içinde.Originally Posted by hurmet
Bir de kaçak olayı yazdım ama UEFA kaçak olan bir stadı elit stadlar kategorisine alır mı? Ya devlet stadı yıkmaya kalkarsa ne olacak? ( Yok nerde yıkacak FB ayarlamıştır diyebilirsiniz doğal olarak, UEFA belgeye bakar o ayarlamış, konuşmuş yıkmayacaklarmışa bakmaz.)
İncelemerini yapmış bu stada Final maçı vermiş. Sadece görünüme bakarak verilmiyor ki, bir sürü kriteri var bunun.İlk olarak da stadın ruhsatına bakıyorlardır. O nedenle kaçak iddalarına hiç inanmıyorum, çünkü UEFA'ya güveniyorum...

Alıntılı Yanıtla