-
24.Haziran.2005, 23:22
Son dakika!
Igor Biscan'la maddi anlamda hiçbir pürüz kalmadı. Hırvat yıldız, Avrupa'ya veda etme kararını verdiği an İstanbul'a gelecek
24.06.2005
El sıkıştılar...
Liverpool’un resmi internet sitesinin de önceki gün, “Artık tamam. Igor Biscan savaşını Beşiktaş kazandı. Fenerbahçe de istedi, ama eski futbolcumuz gelecek sezon Beşiktaş forması giyecek” ifadeleriyle resmen açıkladığı transferde adım adım sona yaklaşılıyor. Milano’da Hırvat yıldızın menaceriyle biraraya gelen Başkan Yıldırım Demirören, 3.5 milyon Euro’luk teklifini yineledi. Taraflar, parasal anlamda el sıkıştı. Bu buluşmanın ardından dün de Biscan’dan son görüşleri alındı.
Ek süre verildi
Kariyeri için gelen bütün teklifleri iyi değerlendirmeye çalıştığını vurgulayarak söze başlayan Igor Biscan şöyle devam etti: “Sizlere daha önce de iletmiştim, Beşiktaş’ın yanı sıra İtalya ve İspanya’dan da bazı teklifler aldım. Maddi açıdan öneriniz çok cazip ve tatmin edici. Şimdilik size sadece şu sözü vereceğim: İlk sırada Beşiktaş var. Ancak lütfen bana biraz daha süre verin.” Çalımbay’ın ısrarla istediği Hırvat futbolcuya, Temmuz başına kadar süre tanındı.
Çalımbay sürprizi
Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay konu hakkında, “Kendisi ile aramızda en küçük bir problem yok. Sorun, Biscan’ın Avrupa ile Türkiye arasında tercih yapmakta zorlanması. Kendisine hak veriyoruz. Bekleyeceğiz. Fakat şahsi düşüncem geleceği yönünde” açıklamasını yaparken, Rıza hocanın yönetime ilginç bir öneri sunduğu öğrenildi: “Biscan işimizi çözer. Ancak transferi olmazsa da başka birini almamız şart değil. İlle de transfer yapacağız diye bir kural yok.”
Mesaj Yetkileri