1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Brezilya lı Ricardo Kaka müslümanlığı seçti

Hybrid View

Bakın doğru yol yanlış yol felan bunlar saçma şeyler.Hepimizin gideceği yol ALLAH,bunun doğru yolu yanlış yolu 3 doğru 1 yanlışı götürür yolu yok.Ha o din ha bu din.Hepimiz Allah'ın yanına gidicez ve sonuçta her dinde Allah'ın dili bunları tartışmak saçma diye düşünüyorum.Kaka'yada gelince herkesin kendi tercihidir.Eğer huzuru nerede bulduysa o dine geçer...!

Nesil
    2006
    Yer
    üsküdar

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Bakın doğru yol yanlış yol felan bunlar saçma şeyler.Hepimizin gideceği yol ALLAH,bunun doğru yolu yanlış yolu 3 doğru 1 yanlışı götürür yolu yok.Ha o din ha bu din.Hepimiz Allah'ın yanına gidicez ve sonuçta her dinde Allah'ın dili bunları tartışmak saçma diye düşünüyorum.Kaka'yada gelince herkesin kendi tercihidir.Eğer huzuru nerede bulduysa o dine geçer...!
    unutulmasınki Cenab-ı Hakka (haşa) doğurganlık özelliği veren bir grupla aynı yere gitmeyiz üstad

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    en azından kutsal ruh üçlemesi gibi saçma bir inancımız yok tanrının doğurup doğrulmadığını kim olsa anlar yahudilere girmeme hiç gerek yok kimin doğru kimin yanlış yolda olacağına artık siz karar verin yine söylüyorum son inen din olması ve orjinalliğinin bozulmaması İslamiyetin önemli olan yönleri
    +1907

Quote Originally Posted by iori
    sonuçta ne olursa olsun hiçkimse "doğru yoldadır" veya "yanlış yoldadır" diyemez. dememeli. yani şampiyon ilk önce düşünüp yazması gereken sensin. ben değil.
    doğru yol hak yolu islamdır arkadaş...

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    [/B]
    Haklısın onlara görede biz yanlıs yoldayız fakat surdan bizim yanlıs yolda olmadıgımız anlasılabilir biz Hz.İsa'ya saygı gösteriyoruz inanıyoruz ve Allah'ın elcilerinden biri diyoruz fakat onlar Hz.Muhammed(S.a.v) e hakaret yarısmaları baslatıyorlar.Burdan tüm fark anlasılıyor aslında.
    +1907

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Şu an hristyanlar dogru yolda tabiki degil cünkü onlar incili bozmuslardır su anda onların uydukları kuralların cogu o kitabın orjinalligini bozanların koydukları kurallardır..
    İslamiyet son din ve hakk dindir.

Kaka ya gelince eger haber dogruysa gercekten cok sevindirici gelisme
    bunun üzerine yoruma gerek yok bravo +1907

Mesaj Yetkileri