-
25.Haziran.2005, 14:22
#26
Tomas işini biliyor
Galatasaray'dan ayrılabileceği yolunda mesajlar veren Hırvat yıldız, dün yönetimle masaya oturdu. Tomas sözleşmesinin uzatılmasını ve iyileştirme yapılmasını istedi.
HALİL ÖZER
Sezon sonuyla birlikte ismi sürekli transfer dedikodularına karışan Tomas, Galatasaray'dan sözleşmesinin yenilenmesini talep etti.
Menajeri ile birlikte dün Florya'da yönetim ile masaya oturan tecrübeli oyuncu, bir yıllık mukavelesinin uzatılmasını, aldığı paranın da artırılmasını istedi. Hırvat yıldız yıllığı 400 bin dolar garanti para ve maç başına ücret alıyordu.
Huzur istiyor
Yabancılar arasında en düşük maliyetli isim olan Tomas, yeni sözleşmeyle birlikte ücretinin de iyileştirilmesini istiyor. Ayrılmayı düşünmediğini vurgulayan Stjepan Tomas'ın, "Eğer mukavelem uzatılmazsa, sezon içinde kafam rahat olmaz. Ocak ayında da her türlü teklife açık olurum. Bu işlerle ilgilenmek istemiyorum" teklifini getirdiği bildirildi. Tarafların yeni sözleşmeyle ilgili şartlarda anlaşmaya çalıştıkları, birkaç gün içinde Tomas'la iki yıllık daha sözleşme yapılacağı öğrenildi.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules