-
25.Haziran.2005, 16:28
Ailton da listede
John Carew'in gitmesi halinde yerine bir forvet arayan Beşiktaş, Kızılyıldız'lı Marco Panteliç'ten sonra Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı Ailton'u da listesine aldı. Rıza Çalımbay'ın Ailton'u çok istediği belirtildi. Ancak Sambacı'nın maliyetinin 5 milyon Euro olması transferi zorlaştırıyor.
Aslan 10'u buldu
Cimbom, iki sezondur listesindeki Independiente'li yıldızla her konuda anlaştı. Orta alana beyin arayan Aslan, Arjantinli'yi İstanbul'a getiriyor.
* Gerets Çok İstiyor
Ribery'yi Marsilya'ya kaptırdıktan sonra çok büyük bir yıldızı transfer ederek taraftarlarını coşturmayı planlayan G.Saraylı yöneticilerin Insua için harekete geçtikleri öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Eric Gerets'in "Bana sol ayaklı bir oyun kurucu lazım" raporu üzerine rotayı Insua'ya çevirdikleri kaydedildi. Arjantinli yıldız, iki sezondur G.Saray'ın gündeminde yer alıyordu.
* Maliyeti 5 Milyon $
G.Saray Kulübü'nün, Insua için Independiente'li yöneticilerle temasa geçtiği ve bu transferi yüzde 80 bitirdikleri kaydedildi. Teknik direktör Eric Gerets'in de stilini çok beğendiği bu oyuncunun G.Saray'a maliyetinin yaklaşık 5 milyon doları bulacağı ifade edildi. Insua, orta alanda oyun kurucu olarak görev yapıyor ve adeta raket gibi bir sol ayağı ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.
* Arjantin'e Çıkarma...
Arjantin Ligi takımlarından Independiente'de forma giyen Insua için Vestel Manisaspor da girişimde bulunmuştu. Arjantinli yıldız, geçen sezon da Beşiktaş'ın gündemindeydi. Insua'nın, G.Saray'ı Avrupa'da bir marka olduğu için tercih ettiği öğrenildi. G.Saraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek, Insua'yı İstanbul'a getirecekleri belirtildi.
Fazıl ÜNVERDİ
Javad Kartal'a
Beşiktaş, Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı İran'ın Pas takımının forveti için atakta.
Javad kaçmasın
Pas takımının yardımcı antrenörü Ali Gültiken, genç oyuncu için "Geleceğin süper yıldızı" dedi.
Tam Profesyonel
Beşiktaş, İran'ın Pas takımında forma giyen Javad'ı gündemine aldı. Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Ali Gültiken, Javad için "Tam bir profesyonel. Beşiktaş bu fırsatı kaçırmamalı" diye konuştu.
Füzeleri Meşhur
İran futbolunun gelecekteki yıldızı olarak gösterilen Javad'a, Udinese ve PSG de talip. Hem savunmasına, hem forvete destek veren 25 yaşındaki Javad'ın en büyük özelliği uzaktan attığı sert şutlar.
Rui Costa Aslan'ı düşünüyor
Rui Costa'ya yıllık 3.5 milyon Euro teklif eden yönetim, ünlü futbolcudan, "Düşünmek için bana biraz zaman verin" yanıtını aldı
25.06.2005
Figo’dan umut kesilmedi
Galatasaraylı taraftarlar bugünlerde haklı olarak biraz karamsar... 100. yılda şampiyonluk beklerken elde edilen 3.’lük ve transferde yaşanan sessizlik karamsarlığın en büyük nedeni. Ancak yöneticilerin de üstüne basa basa belirttiği gibi bu tablonun ortadan kalkmasına çok kısa bir süre kaldı. Figo için başlatılan harekattan halen umudunu kesmeyen Sarı-Kırmızılılar diğer yandan da bir başka süper yıldıza kanca attı.
Insua da tekrar gündemde
Milan’ın Portekizli yıldızı Manuel Rui Costa’ya yıllık 3.5 milyon Euro teklif eden yönetim, ünlü futbolcudan, “Neden olmasın... Düşünmek için bana biraz zaman verin” yanıtını aldı. Rui Costa’nın İtalyan ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi var ama Milan’ın herhangi bir bonservis talebi yok. Cim Bom’da ‘Insua’ ateşi de yeniden yakıldı. Arjantin’li yıldızın transferinde her an sürpriz bir gelişme yaşanabilir.
Jefferson tamam
Trabzonspor, Botafogo takımının kalecisi Jefferson'da karar kıldı. Brezilyalı yıldız, hafta başında imza atmak üzere Türkiye’ye gelecek
25.06.2005
Viera’dan vazgeçildi
Trabzonspor’daki kaleci arayışlarında beklenen gelişme dün yaşandı. Uzun süredir birçok isimle temasta olan ve son olarak aday sayısını üçe indiren Bordo-Mavili yönetim, tercihini Brezilyalı Jefferson’dan yana kullandı. Uruguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan ve Juventus ile de görüşen Viera’dan vazgeçen Karadeniz temsilcisi, Botafogo’nun file bekçisi Jefferson ile her konuda anlaştı ve genç yıldızı Türkiye’ye çağırdı.
Bozoğlu izlemişti
Ülkesinde gelecek vaad eden yıldız adayları arasında gösterilen ve 1.89 boyunda olan Jefferson’u başkan yardımcısı Murat Bozoğlu izlemiş ve Şenol Güneş’e detaylı bir rapor sunmuştu. Dün Türkiye’den gelen telefon üzerine yöneticileri, teknik heyeti ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Jefferson, hafta başında Türkiye’ye gelecek ve kendisini Bordo - Mavili renklere bağlayacak resmi imzayı atıp yeni takımının Gerede kampına katılacak.
Mesaj Yetkileri