Tamam da senin soylediklerin oyuncunun zihinsel ve teknik acidan ozelliklerini karistiriyor. Teknigi cok iyi olan bir oyuncu 3-4 adami gecip gol atabilir ancak zihinsel olarak yeterli degilse bu 3-4 adam gecmeyi cok nadir yaptigi gozlemlenir.Originally Posted by notformoney
10 Saniyesini gorerek oynamak, ongorme (anticipation) ozelligi ile belirlenir.
En uygun yere ulastirmak karar verme (decisions) ozelligi ile belirlenir.
Bunun ustune eger oyuncunun teknigi varsa eger, bu ongorusunu ve karar verme becerisini sonuca ulasacak hale donusturur.
Oyunda teknik ozelliginin kullanimi bu sekildedir.
150 potansiyelin dusuk oldugu dusuncesi yok yanlis. 150 potansiyel demek, bir oyuncu potansiyeline eristiginde Ingiltere'de veya Ispanya'da ortalama'nin ustu bir oyuncu olarak oynayabilmek demek. Turkiye liginin en iyi forvetlerinden birisi olmak demek. Ancak Ozgurcan Turkiye sartlarinda bir efsane olur diyorsan (yani 160 PA ve ustu), bu konuda simdilik katilamiyorum.Originally Posted by notformoney
Ben sahsen Turkiye liglerinin ve oyuncularinin bazi baska sitelerin cikarttiklari yamalar kadar abartili olmamasi gerektigini dusunuyorum. Turkiye ligini abartmak, saga sola 170 ability vermek gercek halimizi inkar etmek, oyunda basarili olmayi daha kolaylastirmak demektir. Bunlar fantazi iceren yamalar icin guzel karsilanabilir, ancak resmi arastirmanin biraz daha muhafazakar olmasi gerektigini dusunuyorum.

Alıntılı Yanıtla