benim bide en merak ettiğim konulardan biriside şu forumdaki, fm haricindeki tüm oyunların kopyası bu kadar savunulmuyor. ben fm 2005 hariç hayatımda kopya ne cm aldım ne de fm çünkü verdiği para değiyor. fifa yı almam mesela o fiyatlara. herneyse, geçen yıl 6 ay kadar newcastle da kaldım ve 2 pound a ne oyunlar gördüm. call of duty 2 nin patch cd si 5 pound tu. türkiye fiyatı 15 ytl. ama mesela aynı patch 43 ytl den satışa sunuldu türkiyede. bu konu çok farklı.

gelelim fm nin derdine. "siz 1 milyon orjinal oyunda alsanız türkiyeyi daha iyi yapmazlar bu oyunda" bu laf david oscar dunville adlı newcastle lı bi arkadaşıma ait. çünkü ben senle tanışmadan önce bir kez bile merak edip tr ligini açmadım bu oyunda dedi. adamların mantığı bu! yani viericim sen değil sabahlara kadar 45 gün uykusuz kalıp si games e oyun hazırlasan bi halt olmaz. adamlar tr de oyun satmaya gelene kadar emeklerinin karşılığını zaten alıolar avrupadan. ama bu hala korsanı İYİ YAPMAZ!!!

vergiler inanılmaz,sadece oyunlarda değil sinemada kitaplarda(gazete kağıdı sayfalı). ben 2 senedir sinemaya gitmiorum 10 ytl bi bilet. bi günde 1 paket marlboro light içiyorum 4.25 ama inanim kendimi öldürürken aldığım zevk 90 dk lık filmde 30 dk reklam izleyerek aldığım zevkten daha fazla. fm haricinde oyun almıoyorum dedim ya korsandan da almıorum çünkü o satan adamların parayı hangi terorist orgüte kazandırdığını bilmiorum. bu kadar olumsuzluk varken bile hala elim orjinal oyun almaya gitmior çünkü fifa07 90 ytl. bu şerefisz oyun laptop ta güzel oynanmıor çünkü tuş takımı uygun değil.
şimdi sen söyle vieri 90 ytl para değil belki ama sen paranı boşa atmış hissine kapılmazmıydın bebim yerimde olsan?

hala fm i orjinal alacam diorum size. çarşamba öğlen newcastle a uçuyorum pazar gelecem kısmetse. eğer 20 sinde çıkarsa oyun onu ilk alan biri olcam ama türkiyeden değil. ben sega nın ve ya diğer şirketlerin amerika ingiltere fiyatlarıyla oyunlarını burda satmasına karşıyım.herkeste adsl varken her türlü ***** tarzı şeyler bulunabilirken insanlardan orjinal almalarını istemekte başka türlü bi şey.

türk halkının kanında vardır 1 milyar ı acayip bişeye harcar gider ekmek i halkekmek kuyruğuna girip alır.

hala kimseye korsan alsın demiyorum ben hala üretici firmalara yurtdışındaki fiyatları burda uygulamasın diorum.