şimdi burada FM kadar diğer oyunların illegal olarak savunmasını iyi yapmıyoruz demişsin, ana konumuz FM olunca ağırlıklı mesajlar ve illegal konular hep FM üzerine.. Tabi diğer oyunlar ve yazılımlarında paylaşımını gördüğümüz gibi kaldırıyoruz.
Geçtiğimiz yıl bende ingiltere'de bulundum ve Türkiye fiyatından çok daha uygun fiyatlara bir çok arkadaşımıza uyunu satın aldım. Türkiye ligine bakış açısına gelirsek evet kısmen haklısın diğer ülke insanları ligimizde oynamak istemiyorlar. Ama eğer Sigames oyuna ligimizi eklemeyi uygun gördüyse en iyisini yapmak için çaba harcamalı aynı şekilde araştırma ekibi olarak bizimde görevimiz en iyi şekilde olmalı. Biz test ederken öyle hatalar oluyorki insan kendinden emin olamıyor acaba gerçekten böyle bir hata yaptımmı diye? Bakınız geçtiğimiz senelerde bir Daum'un asistan menajer vakası vardı... Böyle basit hatalar yapabileceğimize inanıyormusunuz... Bakıyorsun sende herşey düzgün peki neden kaynaklanıyor bu problem durumu firmaya iza ediyorsun çözülüyor ama arada geçen zamanda yıpranıyorsun üzülüyorsun. Sonuç olarak bir ingilizce sorarsan o portekiz liginide oynamaz veya danimarka... Ama oyunda bu ligler bizim ligimize nazaran daha eksiksiz ve kendi dillerine sahip kullanıcılar.. Bizim niye yok ?
Üst mesajlarımda dediğim gibi kimseye nasıl kopya yazılımı çalıştırır gibisinden yardım etmeyeceğiz, oyunlarında sorun yaşayanlara yok kardeşim sen kopya yazılım kullanıyorsun diyerek sitemizin kapılarınıda kapatmayacağız.
ama oyunu illegal olarak oynadığını ulu orta beyan eden, bu oyunları kopyaya teşvik eden, nasıl kurulacağı konusunda destek veren, illegal olarak edinilmesine olanak sağlayan, özel mesaj yoluyla üyelere kopya yazılımları satmaya çalışan kişilerede izin vermeyeceğimizi bilin.

Alıntılı Yanıtla