1 ile 30 arası toplam 680 sonuç

Konu: Aslantepe İle İlgili Bütün Başlıklar

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua
    Bu arada:

O yil ortalama dolar kuru, 15TL/$1, (link). Yani Riva Arazisine odenen para yaklasik $157.000. Yani metrekaresine $133 odenmis.

Fiyat konusunda biraz karsilastirma olsun diye:

Bir Ingiliz Firmasi olan DCM, 5 Eyluk 2006 tarihinde, 1 milyon metrekare'lik Riva arazisini, $120 milyon'a satin aldi. Metrekaresine $120 dolar odenmis.

Bu mu ucuza kapatmak?

Bu mu peskes?

Allah askina arastirin biraz!!!!
    Sadece 1 tane mi arazi var?!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO
    Sadece 1 tane mi arazi var?!
    Eee.. digerlerini de arastirmayi sizlere birakiyorum..

Florya arazisini bulun bakalim nasil almis Galatasaray..

Baska ne arazi? Mecidiyekoy'deki arazi mi? Onu da bulun buraya dokun..

Ama yaptigin somut bilgileri buraya tasimak degil. Ortaya laf atiyorsun, Galatasaray;in arazileri peskes cekilmis diye.. Koy ortaya belgeleri inandirici olsun..

Ben de ortaya laf atarim o zaman.. Piramitleri uzaylilar yapti.. Kanit olmadan herhangi bir gecerliligi var mi bu lafin simdi?

Perpetua yazdıklarının hepsi sözde şeyler.Hiçbiri gerçeği yansıtmıyor.
    Gecegi ne yansitiyor o zaman? Peskes cekiliyor lafindan baska, mantik cercevesine uyan bir neden var mi? Yoksa hisler mi isin icinde bu sonuca varmak icin?

Hiçbir takımın stadı kendisinin değil şu anda, Fenerbahçe kendisi yapıyor.
    O zaman versin Fenerbahçe'ye 85 Milyon Dolar imar parasını!!!
    Eminim ki eger Fenerbahce stadi sehirin disina yapilsa ve eskiden Papazin Cayiri olarak bilinen arazi devletin kullanimina birakilacak olsa, Devlet hic tereddut etmeden Fenerbahce'ye de stat yapardi. Ama Fenerbahce kulubu bunu istemedi. Istedigin, hem devlet stat yapacak, hem de degerli arazide kalacak Fenerbahce? Esas peskes buna denir...

Hepsi fanatiklikten, hepsi sırf gözünüzü hırs büyümüşlükten.
    'Hak' ne demek düşünmüyorlar bile!
    Ayni sozleri senin icin de sarf etmek hic de zor degil. Ama ortaya somut bir seyler yaz da onlar uzerinde tartisalim. Yoksa ne desen bos..

Kazanç falan örnek verme boşuna, satış tekniklerini çok iyi biliyorum ben.
    Sıradan bir firmada çalışan gibi ürün satmaya kalkma bana..
    Fizibilite analizi boyle yapilir. Izin ver de muhasebe ve finans hocaligi yapmis/yapan bir kisi olarak bu hesabin nasil yapildigini da bilelim. Ayni dusunce zinciri icinde gercegi yansitmayanlari goster, ona gore biz de hatamizi bilelim. Ama verebildigin tek cevap benim soyledigim gibi olmadigi. Duzelt o zaman!!

Mesaj Yetkileri