1 ile 30 arası toplam 680 sonuç

Konu: Aslantepe İle İlgili Bütün Başlıklar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, bomba gibi açıklamalar yaptı. PSV maçı öncesinde maçla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Polat, "Her ne olursa olsun Eric Gerets ile yola devam edeceğiz. PSV maçı mutlak kazanmamız gereken bir maç. Beraberlik ihtimalini dahi düşünmüyoruz." derken, Ankaragücü maçı sonrasında Belçikalı çalıştırıcıyı eleştiren açıklamalarını ise, "Taraftarın ve camianın beklentilerini karşılayamadığımız durumlar söz konusu olduğunda Teknik Kadro, futbolcular ve yönetim olarak herkes kendini sorgular. Bu açıklamaları bir kişiye mal etmek yanlıştır." sözleri ile açıkladı.

Sarı Kırmızılı taraftarları PSV maçı için desteğe çağıran Adnan Polat, "Taraftarımızın bizimle birlikte olmasını istiyoruz. Şu ana kadar 6 bin otopark stickerından 4 bini satılmış durumda. Maç saatinde yağmur olmayacak." dedi.

Polat, Fenerbahçe Yönetimi'nin, "Galatasaray'ın Seyrantepe projesinin takipçisi olacağız. Bizde devletten 85 milyon dolar isteriz." açıklamalarının hatırlatılması üzerine Sarı Lacivertli yönetime sert yanıtlar verdi.

Adnan Polat şunları söyledi;
    "Devletin Fenerbahçe kulübüne borcu mu var? Öyle bir şey mi var bizim bilmediğimiz? Fenerbahçe yönetimi Seyrantepe'yi engellemek için çaba harıyor. Bu yanlış. Oysa onlar stadlarını yaptıklarında biz onları tebrik etmiştik. Biz Kenan Evren Lisesi'nin eğitim amaçlı bir yer olduğunu, Saracoğlu’nun kaçak olduğunu, Kalamış tesislerinin kaçak olduğunu mu takip edelim yada açıklayalım. Biz Fenerbahçe Yöneticilerinin Devletle ilişkilerini mi inceleyelim? Bunu mu yapalım? Herkes kendi işine baksın. Seyrantepe projesi Galatasaray’ın devletle yaptığı bir ticari ilişkidir. Devlet sadece bize stad yapmıyor, bizim yerimizi alıyor. Onlarda eğer istiyorlarsa versinler Saracoğlu’nu devlete, devlette onlara Samandıra'da bir stad yapsın. Herkes kendi işine baksın. Galatasarayla uğraşmasınlar. Bizde onların işlerini biliyoruz, Galatasaray'ın cevabı çok sert olur."

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

"70-80 milyon Dolar istiyorlar. Bilmiyorum, devletin Fenerbahçe Spor Kulübü'ne borcu mu var? Onların o hesaplarını bilmiyorum. Ama biz de Fenerbahçeli yöneticilerin devletle olan işlerini de takip edebiliriz. Kaldı ki, Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, sürekli olarak Galatasaray'ın Seyrantepe'de yapılmak istenen stadını engellemek için her türlü çabaya başvuruyor. Onu da anlamış değilim. Neden böyle birşey yapmak istiyorlar? Biz onlar Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı yaptıkları zaman çok kaliteli bir stad olduğunu söyledik, kendilerini tebrik ettik. Ama bundan sonra demek ki, Kenan Evren Lisesi'nde eğitim imarlı yeri ticarete çevirmeye çalıştıklarını, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın ve Kalamış Tesisleri'nin kaçak olduğunu kamuoyuna vurgulayıp, onları takibe geçeceğiz. Benim Fenerbahçeliler'e tavsiyem, onlar kendi işine baksın, biz de kendi işimize...

Neticede Seyrantepe Stadı karşılıklı bir ticari alışveriştir. Devlet bize sadece stadı yapmıyor. Karşılığında ciddi değerler alıyor. Onların böyle bir ticari aktivite içine girmemeleri için bir neden yok. Versinler Saraçoğlu'nun yerini, E-5'in üstünde Samandıra'da devlet ya da TOKİ onlara da bir stad yapabilir. Mesajım, 'Lütfen herkes kendi işine baksın'. Galatasaray'la çok fazla uğraşmasınlar. Çünkü karşılığını çok sert şekilde verebiliriz. Biz onların açıklarının çoğunu biliyoruz. Ama nezaket gereği ağzımızı hiç açmadık. Bundan sonra da açmak istemiyoruz. Ama üzerimize gelirlerse, bizim de söyleyecek şeylerimiz var. Bunu da bilsinler".

tam metni bu

Mesaj Yetkileri