Quote Originally Posted by fatih öksüz
ewet gerçekten çok iyi anlatmışsın süper walla taktiğine de baktım ama bi de şu var senin taktiğin oyuncularına müsait ne de olsa türkiye ama ben beşiktaşa jose sosa cavenaghi serhat akın hadi yine o amr oynuyo pancu ibrahim akın sezer öztürk gibi adamları aldım bu son ikisi aml oynuyabiliyo yani bu kadar çok forvetim varken tekli forvete dönmem takımdaki oyuncuların moralini bir hayli bozar eğer o taktiğin dışında çoklu forvetle oynayabilip de kanatlardan atak yemiyeceğim bi diziliş verirsen o zaman işime yarar yine de sağol
ibrahim akını milli takıma çağırıp sağ mc ye koyup bi çok gol attırmıtım cavenaghi yi bilmiyorum eğer fernando değilse pancu da mc oynar ama verim alamazsın aynı şekilde serhat akında benim sana tavsiyem şu olur ben o taktiği türkiye değil avrupa için yapmıştım ana neden de az gol yemekti ve o konuda işe yaradı yani takmda tek forvet olmuyor kesinlikle en az 3 adamla forvete çıkıyorsun ama şunuda söyliyim bu taktiğe uygun oyuncu alman lazım sen sezona başlamışsan alamzsın ondan uygun kadroda dene emin ol ligde çok az gol yiyeceksin