Kaleciler:Volkan Babacan,Polat Keser
Savunma:Anthony Vanden Borre,Leandro Gioda,Gustavo Nery,Muslu
Orta saha:Wellington(!) (aramaya dos santos yazınca çıkar),Ibrahima Yattara,Mascherano,Corinthians'tan Roger
Forvet:Kerlon,Genro,Vitti,Tevez
Kaleciler:Volkan Babacan,Polat Keser
Savunma:Anthony Vanden Borre,Leandro Gioda,Gustavo Nery,Muslu
Orta saha:Wellington(!) (aramaya dos santos yazınca çıkar),Ibrahima Yattara,Mascherano,Corinthians'tan Roger
Forvet:Kerlon,Genro,Vitti,Tevez
iyi bir 11
Hangi takımda olduğuna bağlı
Guarin
Gioda
Cavenaghi
Garay
rangers in alt yapısında Ross McCormack diye bi st var 17 yaşında (sarı kafalı)pek kaçırmıyo karşı karşıyada
yazdım mı bilmiyorum ama oyunda $u ana kadarki en büyük ke$fim "banel nicolita".. gol atıyor, asist yapıyor, frikik atıyor.. rakiplerin sol beklerini felç ediyor, maçtan sonra 4 gün doğrulamıyor bu adamlar
amr kendisi. deneyin, pi$man olmazsınız..
eet bnce de nicolita süper deneyin gerçekten de
nicolita ii adam
beyler lyondan fred mükemmel
Palacio:Süper bi oyuncu,cok hızlıdır,tam anlamıyla bi forvet
Adu:Ortasahada forvette oynuyo,yasıda küçük,oynattıkca değeri yükseliyo
Bruno:Cok iyi kaleci,brezilya ümit milli takımın kaleciliğini yapıyo,zamanla A milli takımın kaleciliğinide yapıyor
fredi herkes bilio tanınmayan birini söyleOriginally Posted by trypanasoma80
donovan !!!! adam 19 maçta 19 attı şimdilik ilk maçında lig maçıydı son 15dk oyuna aldım 5dk da 2 gol attı şamp. liginde 2. maçıydı ilk 11 çıkardım 3 attı gerisini de anlayın işte hermaç atıyo adamı sadece 5M $ a aldım yanında da tevez var fenerbahçede oynuyorum ikisi süper oynuyolar
Donovan gerçektende iyi bir oyuncu ben almamistim ama 1 2 yil sonra çok iyi deger kazaniyor ..
bence en iyi genc oyunculardan biriside cardénas super bir yetnek 16 yasinda
Onu Benım gıbı unutamayanLar aLın ve deneyın arkadaslarr boLe bır form grafıyı daha yok
Form grafıyıne dıkkat
resmı ekleyemedım yardımcı oLurmusunuz nasıL ekleyebıLırım tşk
Arkadaşlar Beşiktaş taki müthiş Brezilyalı yı size sunarım BOBO evet hemen herkes tanıyor ama 3. sezonum ve oynadığı maçtan çok gol attı![]()
-Sezer Öztürk
-Nizamettin Çalışkan
-Muslu
-Wellington
-Roger(Corinthians)
-Yasin Karaça
-Batuhan Karadeniz
-Cem Bilişik
-Cem Sultan
-Mehmet Güven
-Ferhat Öztorun
-Cafercan Aksu
-Makinwa
-Tomas Sivok
-Bekir İrtegün
-İbrahim Akın
-Furkan Bastan
Abi bana eskişehirsporda 2.ligden ii oyuncular lazım bilenler sölesin lütfen her mewki olur ok
-MUSTAFA KOCABEY - STOriginally Posted by çapkınkartal
-TEMUR ALTUNHAN - ST
-YASİN KARAÇA - ORTASAHANIN HER YERİNDE OYNAR
-SERKAN GEDİK - ST
-MEHMET YENİŞEHİR - AML
-GÜNGÖR ÖZTÜRK - DC
-HALUK TÜRKERİ
-AHMET DURSUN - ST
-AHMET YILDIRIM - DL
-MAHİR SAĞLIK - ST
-ALİ EREN BEŞERLER - DL
-MEHMET POLAT - DL
-BEYHAN SÜMER - DC
serkan gedik,furkan baştan,targan seymen,sercan ermiş,ilkay margılıçlıOriginally Posted by çapkınkartal
javier mascherano.. yanlış hatırlamıosam corintians ta oynuodu. dmc de çok i ama biraz pahalı 15 16 milyon dolarcık kadarbi de nigel de Jhong. HSV de oynuo o da çok ii. dünya kulübü olmak istiosanız alabilirsiniz..
şöyle güzel bir orta saha söyler misiniz gs'ye gelebilcek para hiç önemli değil kapı gibi top kapan markajı iyi olan pası iyi olan şutu iyi olan ve top sürmesi iyi olan![]()
Tomas Sivok
Glen Johnson
Cavenaghi
Fernando (Soyadını hatırlayamadım atleticte oynuyor)
Lebohang mokoena
dos santos Wellington
vanden Borre
Deniz baykara
yasin karaça
Efecan karaca
İrfan başaran
baron-kaizer chiefs
ngobese-kaizer chiefs
gaxa-supersport utd
celsinho-spartak moskow
emrah ekin-basel
rajkovic-chelsea
thiago neves-sendai lumiere
fabricio-hamamatsu
neretljak-suwon
al-qahtani--al qadisiyah
akram-al shabab
nikbakht-esteghlal
xavier-m.haifa
kikin fonseca(hepimiz bilioruz nerdeyse ama yaziyim dedim)
osmar-morelia
torrado-cruz azul
lozano-tigres
umarım işinize yarar 10-15 dakkalık bi araştırma sonucu buldumumarım bilmedikleriniz ve işinize yarayacaklar vardır içlerinde
ön liberonun en iyi adamları
fredy guarin
javier mascherano
marcelo mattos
ze rodolpho
ale
tomas sivok
lorik cana
+ simone padoinde olabilir forvet-kale hariç heryerin süper yedeği
arkadaşlar önerilen isimlere bakılınca hep aynı isimler söylenip durmuş.defans için herkes kompany, vanden borre orta saha için guarin forvet için fred,tevez falan yazılmış hemen hemen hepsinde.bu oyunda bunlar gibi başka oyuncular yokmu acaba.bilen varsa yazsın lütfen.
defansa alverez ponce orta sahaya vilakazi vargas forvete de mokoena figueroa veya oberman
chevanton-monaco-am/fc
d'alessandro-wolfsburg-amlc
vaz te-bolton-aml/fc
arshavin-zenit-amr/fc
eddie johnson-dallas/fc
rochemback-m'brough/dmc
hossam ghali-feyenoord/dm
yakubu_m'brough/fc
Kjalberg Ingebretsen (amlc,fc),Sokratis Papastatopoulos (dc),Ronny(d/wbl),Enrico Tufano(2008 den sonra çıkıyor) (st),Rui Lopez(st),Paito(dl),Pinilla(st),Steven Smith(d/wbl)Francis Nduka(d/wb/aml),Federico Balzaretti(d/wbrl),Marc Noble(mc),Milos Krasic(mc),Jose Rafael Alamo(gk),Christian Cossu(2009 dan sonra çıkar) (gk),Dudu Cearense(dm),Salvatore Foti(2008 den sonra çıkar)(st)...
arkadaşlar bana uzun şutu çoook güsel her attığı giren bir AMC istiyorum.Yardım edebilir misiniz?please