1 ile 30 arası toplam 445 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2006-2007 sezonu

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

-------------------------

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Baktım ama CL maçlarının konuşulduğu bir topic bulamadım,ilginç!

Yorumumu buraya ekliyim;

Chelsea'nin kalesinde bu gece Hilario var,Hilario Porto'dan alınmıştı ve Vitor Baia'nın yedeği konumundaydı.Portekiz'den çok yetenekli kaleciler türediğini hatırlatırım,Hilario'da onlardan biri,bununla beraber Deco'nun çekindiği bir isim,çünkü Hilario ile Deco Porto'dan yakın arkadaşlar ve Hilario, Deco'nun nerde ne yapacağını çok iyi bilen bir kaleci,Chelsea ile maç eksiği olması dezavantaj ancak Hilario 30 yaşında ve bence bu gece Chelsea kaleci sıkıntısı çekmeyecek,sıkıntısı olan taraf kesinlikle Barca...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Baktım ama CL maçlarının konuşulduğu bir topic bulamadım,ilginç!

Yorumumu buraya ekliyim;

Chelsea'nin kalesinde bu gece Hilario var,Hilario Porto'dan alınmıştı ve Vitor Baia'nın yedeği konumundaydı.Portekiz'den çok yetenekli kaleciler türediğini hatırlatırım,Hilario'da onlardan biri,bununla beraber Deco'nun çekindiği bir isim,çünkü Hilario ile Deco Porto'dan yakın arkadaşlar ve Hilario, Deco'nun nerde ne yapacağını çok iyi bilen bir kaleci,Chelsea ile maç eksiği olması dezavantaj ancak Hilario 30 yaşında ve bence bu gece Chelsea kaleci sıkıntısı çekmeyecek,sıkıntısı olan taraf kesinlikle Barca...

Hilario bu gece güzel oynamış,Chelsea'nin kalesi emin ellerde,Barca da belli bir düşüş var,bu mağlubiyetler bunla sınırlı kalmayacak gibi geliyor bana...

Mesaj Yetkileri