Originally Posted by WishbonE
Bende kredi kartı alalı uzun zaman olmadı. 2 sene önce cm 'yi arkadaşımın kredi kartıyla almıştım![]()
Originally Posted by WishbonE
Bende kredi kartı alalı uzun zaman olmadı. 2 sene önce cm 'yi arkadaşımın kredi kartıyla almıştım![]()
Arkadaslar.
Ilk olarak korsan oyun konusunda burada fikir beyan etmemenizi rica ediyorum. Korsan yazilim satimi ve kullanimi Turkiye Kanunlarina gore yasaktir ve kullandiginizi veya kullanacaginizi burada beyan etmek suc islediginizin beyanatidir.
Bazilariniz korsan oyun konusunda farkli acidan bakmis. Bu oyunu her sene bir cogunuz zevkle oynuyor ve hayatinin buyuk bir parcasini bu oyuna adiyor. Bir sonraki sene oyunun yeni surumunun gelismis bir sekilde cikmasini dort gozle bekliyor. Orjinal satin aldiginiz yazilim, satin aldiginiz oyun yerine, oyunun bir sonraki surumu icin katkida bulunmanizi sagliyor.
Sonucta FM 2007 yazilmis ve piyasaya surulmek uzere ve odenecek para bu oyunu daha iyi yapmayacak. Ancak eger bu yazilimi orjinal satin almak yerine, kopyasini satin alirsaniz bu FM 2008'in daha gelismis olarak cikmasinin onune gecer. Bu oyunu hazirlayanlar oyunu gelistirip, daha iyi bir oyun ortaya cikartmak yerine ya oldugu yerde sayar, ya da geriye gider.. kalitesizlesir..
Bunun yerine bu oyunu hazirlamada en ufak bir emegi gecmeyen, katkisi olmayan kisiler, korsan yazilim alanlarin sirtindan haksiz bir kazanc saglar.
Tabii ki sonucta karar sizlerin, ancak eger bu oyunu seviyorsaniz, oynamaktan zevk aliyorsaniz ve her sene cikisini dort gozle bekliyorsaniz, orjinal oyun almayarak bu oyunun yok olmasina goz yummaniz yanlis olur.
Son not olarak sunu da eklemek isterim. Eger bu oyunu haftada 2 saat oynuyorsaniz, bu yilda 104 saat eder. 60YTL / 104 saat = 0.58 YTL/saat. Yani her oynadiginiz saat icin 58 kurus odemis olursunuz. Bu kadar ucuz ve bunun kadar cok eglendirici bir baska eglenceniz varsa paranizi ona harcayin, bosu bosuna baskalarinin emegi uzerinden para kazananlara (korsan yazilim satarak) canak tutmayin..
İyi olur tabiki
arkadaşlar hepinize sesleniorm...
lütfen korsan cd weya yazılım almayalımki bu oyunların yapımcıları satıştaki talepleri görüp oyuna türkçeyide eklesin.artık yamalarla uğraşmaktan bıktık!!!!
oyunun çıkmasına 3 gün kaldısiteden satış ile ilgili ses seda yok, vieri ya da diğer yetkili arkadaşlar bir bilgilendirme yapsa fena olmaz...
hadi bitsin artık bu 3 gün
@perpetua, yazını çok güzel yazmışsın 58 kuruş gerçekten çok az bir miktar bence değer. Bu arada oyun cuma günü piyasaya çıkıyor ama Türkiye'de ki mağazalarda aynı gün satışa çıkacak mı?
Bayrama denk gelmesi güzel oldu.Bayram harçlıklarımızı bu oyuna yatıracağız artık![]()
Bence bunun en buyuk getirisi de Turkiye pazarinda artan satis rakamlariyla, Oyunu yapan sirketin Turkiye Ligi'ne daha cok ozen gostermesi ve Turkce'yi de oyunun dillerinden biri olarak koymasi olacaktir. Adam Turkiye'de 100 tane satan oyun icin neden Turkce dil secenegi koysun.Originally Posted by perpetua
Saygilar...
Bakalım, Şiddetle Bekliyoruz!!
oyunu d&r ve teknosa gibi yerlerde bulabilirmiyiz bulursak ne kadar süre sonra
**DUZENLENMISTIR**
oyunu turkce isletim sistemi ile oynamak mumkun degil java tabanli yaptiklari icin ingilizce Os e ihtiyac duyuyor makinanin diline ingilizceye cevirsende oyun icinde application error veriyor.Simdi olurda birgun Oyuna turkceyi eklerler die orjinalini aldigim bu oyunu turkce isletim sisteminde bile oynayamiyorsam ben oyunu neden alayim?Surekli application error la karsilasiyorsun ve oynayamiyorsun oyunu he yok bunun cozumu varsa veya gelistiricekseler amenna ama daha oynayamadan gozumden dusmustur fm 2007
Arkadaşlar arkadaşımızın söyledii sorun doğrumu? gerçekten böyle bir sorun var mı?Originally Posted by FmMania
ne yazikki var. ben haberim olmadan bu sorundan siparismi onceden vermistim simdi geldiginda kutuya aval aval bakmak korkusu icimi kapladi.
varOriginally Posted by jamboo77
yazIklar olsun sigames
fm 2008e bakın artık siz
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
eğer böle bi sorunla karşılaşırsam bütün fm we cm serilerini bırakırım!!!! lma falan dio arkdaşlar onları oynarım artık
su anda fm 07 kasiyorum![]()
eheh koptum yaaOriginally Posted by Andriy
![]()
zaten ingilizce oynuyorum oyunu 2006 yamasını indirmedim türkçe...orjinali satılırsa siteden alırım...
Ben de bu sefer orjinal almayı düşünüyorum.Sitede girişim olursa ilgilenirim....
nası 60 milyon yuhh be kardeşim ne satıyolar böleOriginally Posted by coskun1907
Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar
Originally Posted by OFLU__61
Amazon.comda 30usd +yol ücreti filan 45-50 ytl bulur normal şu an için o fiyat aslında.
Normal bir fiyat.Gümrük vergisi falan eklenince...
ewew şu vargiler olmasa 10-20 ytl arasında bile bulabilirdik
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
Fiyatı nerelerdedir acaba ?
Orjinal alma durumum olabilir bayramdan sonra![]()
diğer oyunlara bakılınca bu ücret düşük kalıyor zaten.bu arada ben türk sitesinin birinden siparişi verdim 3 ay taksitle kargo ücreti dahil 70 ytl falan.ilgilenen olursa site adresini verebilirim.Originally Posted by OFLU__61
Bugün Hemen Çarşıya Çıkıyorum alıyomAma Çok Pahalı Be Abem Bune Anasını
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
Ben 62 YTL'ye teslim aldım dün.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
türkiyede nereden orjinal football manager 2007 satın alabileceğimizi(internet üzerinden veya elden) belirtirseniz bizde almak isteriz teşekkürler...