1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: Galatasaray-PSV

Hybrid View

Quote Originally Posted by hurmet
    bu yönetim,gerets ve ruhsuz futbolcular komple değişmelidir mondi harika bir gol yedi. bu taraftara laf söyleyenin anlını karışlarım oraya gidip takıma destek verip bu kadar rezil futbol oynanıyorsa o taraftar protesto etme hakkına sahiptir
    Proteste etmek sahaya 3 kişinin girip deli-divane gibi dolaşması demek değildir.Gerets ve Yönetim İstifa!!! demek gayet doğal bir tepkidir.Onun dışındakiler ise SKANDAL'a girer.

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Proteste etmek sahaya 3 kişinin girip deli-divane gibi dolaşması demek değildir.Gerets ve Yönetim İstifa!!! demek gayet doğal bir tepkidir.Onun dışındakiler ise SKANDAL'a girer.
    Hani bir laf vardır bildin mi?

- Kendini bilmez bir kaç taraftar..

Quote Originally Posted by ermoon
    Hani bir laf vardır bildin mi?

- Kendini bilmez bir kaç taraftar..
    Bu dediğin laf doğrudur ki ben bu giren insanların gerçek GS'li olduğuna falan inanmıyorum.Kimse çıkıp bunları korumasın...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazık oldu yenceği maçı yenildi bazıları kızabilir ama ben tahmin ediyodum çünkü ilk yarı gs sanki son 10 dk gibi oynadı sürekli tempo golü buldu ama yetmeyeceği belli idi 1-1 den sonra 2 forvet hakan-necati nie onu anlamadım sanki yeniliyo bırak biraz tempo düşsün nasıl olsa 1-1 tempo mecburen düşcek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Bu dediğin laf doğrudur ki ben bu giren insanların gerçek GS'li olduğuna falan inanmıyorum.Kimse çıkıp bunları korumasın...
    Kelimesi kelimesine katılıyorum.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Mesaj Yetkileri