Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
Bu maçın analizini yapmaya gerek yok.İlk yarı mükemmel bir GS takımı vardı.Yerden oynayan baskı yapan ara-pas orta organizasyonları geliştiren rakibine alan daraltan rakibine 42.dakikaya kadar tek şut bile vurdurmayan GS vardı.İkinci yarıda gol yiyene kadar sanki 2.gol gelecekmiş gibi oynayan akıllı oynayan GS vardı.Ama gol bütün planları bozdu.Neden bozuyor anlamıyorum.PSV gol yedi,2 gol attı.GS'de yedi o da atabilirdi.İşte Türk Futbolu golü atınca ilk heves olarak mükemmel oynuyorsun.Gol yiyince dağılıyorsun.Sonrada zaten herşey arka arkaya gelerek GS maçı ve BÜYÜK BİR ÖLÇÜDE Kİ BANA GÖRE KESİN Şampiyonlar Ligi şansını kaybetti.GS taraftarlarına geçmiş olsun.Gerets'in bu maçtan sonra herhalde hoca olmadığı anlaşılmıştır.İliç ve Ümit Karan'ın çıkarılıp yerine Hakan Şükür ve Cihan'ın alınması hangi mantığa dayanıyorsa biri çıkıp bana anlatsın.Gerets'in futboldan anlamadığı belliydi ve GS'ye Şampiyonlar Ligi hüznüde tattırdı.İşte Gerets'in 2.goldeki defans anlayışı bu kadardır.Bu golü amatör takımlar bile yemez.Dışardan yabancı birini getirsen "Bu Avrupa Fatihi GS mi...?" der.Aslında çok şey konuşmaya gerek yok.Ama sahaya girenler adına çok şey konuşmaya gerek var.Bir düşünün bakalım.Eurosport'ta bu maç yayınlandığı zaman tüm Dünya bunu izlerse Türkiye'nin prestijinin ne olacağını.Böyle davranışlar ancak Togo,Brunei Krallıkları gibi ülkelerde olur.DİKKAT!!!
sem ne diyon ya kaybol git başka yerde mesaj yaz