Quote Originally Posted by dinaMYt
takım önceki lig maçlarına oranla büyük aşama kaydetti.yaklaşık 40 dakika süreyle bir maçı önde götürerek son 2 aydaki en uzun maçı önde götürme rekorunu kırmış oldu.

inamoto da oynadığı son maça oranla 5 metrelik isabetli kısa pas atma oranını yaklaşık iki katına çıkararak oynayabileceği en üst seviyedeki futbolu ortaya koydu.

mondragon ise gelen toplam 4 isabetli şutun yarısını kurtararak maçın kahramanı oldu.

necati ateş 10 metreden kaleciyi vurma oyununda kendini ne kadar geliştirdiğini bir kez daha ortaya koydu.

sadece tek bir adamın-arouna kone- galatasaray savunmasını nasıl çökertebildiğni bir kez kanımız donarak izledik.ve bir takımın hiç gol atmaya niyeti yokken galatasaray takımı tarafından nasıl gol atmaya zorlandığını da bir kez daha görmüş olduk.

olsun ama yine de güveniyorum ben bu takıma ligde en azından ilk sekizde yer alacaktır sezon sonunda ve şampiyonlar liginde de ikinci puanını alacak bu sene inanıyorum ben buna.

sahaya atlayan taraftarlara da hak veriyorum.bu havada bi tarafları dondu o allahın dağında.ısınmak için yapabilinecek en uygun eylem tüm sahayı koşmak.bağırmanın o stadta bi işe yaramadığını son dakikada anlayabildiler ancak.
cok doğru diosun............