Quote Originally Posted by totti_20
V.Manisa Petr Johana'yı getirdi..

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Vestel Manisaspor, Çek Cumhuriyeti'nin AC Sparta Prag takımından savunma oyuncusu Petr Johana'yı Türkiye'ye getirdi..

Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat, yaptığı açıklamada, 29 yaşındaki Petr Johana ile önemli ölçüde anlaşma sağladıklarını ve oyuncunun İzmir'e geldiğini kaydetti.

Turgat, ''Petr Johana ile maddi konularda anlaştık. Kendisine çalışacağı ortamı göstermeyi ve ortamı gördükten sonra kararını vermesini istedik. Kararını verdiği anda resmi sözleşmeyi imzalayacağız'' dedi.

Kaynak:Ajans Spor
Nasıl yahu, inanılmaz
Müthiş bir transfer.Kendisi çok iyi bir stoper.İşe bak, Türkiye Ligi bu sene çok güzel olacak.
İnşallah bütün transferler takımlara uyum sağlar ve yükselir futbolumuzun kalitesi.

Galatasaraylı 2 arkadaş, sürekli taraftarı oldukları takımın oyuncularını pohpoluyorlar (sağ bek,sol bek meselesi).Size hiçbir şeyi inandırmak zorunda değilim, sezon sonu görüşürüz
Uzatmak istemiyorum çünkü abartıyorsunuz.Fanatizm olmasın, sezon sonunda her şey belli olur zaten..

Daha önce de yazdım, Figo büyük ihtimalle Inter'de.Ne işi var zaten Türkiye'de, çok kilo almış.Bir süre sonra Inter'de de kadroya giremez bence.

Robinho'yu beğenmiyorum (Şimdi bana bir sürü iyi oyuncu olduğuna dair sebep sunarsınız).İlk defa izlemedim Konfederasyon Kupası ile, daha önce de izledim.Hatta bir sezon Tv8 ile takip ettim Brezilya Ligi'ni
Kendisi özellikle satılmıyor, çünkü yüksek bir mebla ile satıldıktan sonra gelen para altyapıya harcanacak.
Kısa boyunun avantajı ile hızını kullanarak dribbling yapıyor ama teknik dribbling yapamıyor.Şutları zayıf ve kaleyi pek bulamıyor.Attığı gollerin çoğu ceza sahasında top takibi ile bulduğu boş pozisyonlar..
Santos Real Madrid'in 18 M Euro'luk teklifini kabul etmemiş, 50 Milyon Euro isteniyormuş.Yok daha neler.

Cavenaghi iyi oyuncu ama potansiyelini gösteremedi.Cska aldığı paraya yakın bir paraya satabilir, satmayabilir de.Para nasıl olsa bol bol, başka bir şey demiyorum..

Yıldıray'ın ailesi sadece Türkiye'ye değil, Avrupa gitmesine bile izin vermiyormuş öğrendiklerime göre.O yüzden Almanya dışına çıkması bile yasak yani
Duyduğum kadarıyla Beşiktaş sempatizanı ama profesyonel oyuncun taraftarlığı olmaz

David Pizarro mu ?
Juventus ile anlaştı gibi..

Kovac'ın gideceğini çok önceden yazmıştım
Fellik fellik yerine stoper ararken Lucio gitmez..

Nihat'a gelince, evet bir ihtimal var ama kesin değil.Çünkü Nihat'ın Valencia'yı seçmesi muhtemel gözüküyor.Gerçi kadroya giremez, Di Vaio,Corradi ve Mista'yı kesemez.İhtimal var ama kesin değil.Çünkü Sociedad borç içinde ve bu yüzden satmak istiyor taraftarlarından gelen tepkilere rağmen..
Bu arada Cska Moskova Nihat'ın sakatlığından dolayı vazgeçti transferden ..
Bir ihtimal daha var, (ahh içimden 'O da ölmek mi dersin' şeklinde şarkı söylemek geldi ) o da Nihat'ın Sociedad'da kalması..

Bu arada Galatasaray için de bu şekilde bir yazı yazmıştım.Bırakın fanatikliği.Ne Galatasaray D'Alessandro, ne de Fenerbahçe Lucio gibi oyuncuları alabilir.
Bonservis bedellerini iyi araştırın ve ilgilenen kulüpleri de..