-
galatasaray ilk yarı çok güzel oynadı beni şaşırttı 2. yarı ise gerçek galatasaray gibi oynadı ... kişiliksiz şişirme toplarla ..... ya takım orta yapamıyor ... kaç tane korner kullandık hepsi öndireğe atılırmı .... hele şu sabri yokmu ... nefret ediyorum ya adam bir topu olumlu kullanamıyor .... ben hayatımda böyle bişey görmedim ilk yarı çok iyi oynuyor 2. yarı bir o kadar kötü oynuyor... liverpool da da aynı1. yarı ile 2. yarı arasında dağlar kadar fark .... artık galatasaray 45 dak. oynuyor .... bu da yeterli olmuyor ... artı yeter ya.... bence gitmsei gereken tek kişi canaydın ... herşeyi denedi olmadı ... f.terim i getirdi olmadı ergün gürsoy ve hagi yi kedirdi olmadı adnan polat ı getirdi olmadı ... hep bu taraftarın gözünde çok sevilen kişileri kendisine kalkan olarak kullandı ... hepsi gitti kendi kaldı demekki sorun canaydın da ... e bi zahmet sende git te canaydın o koltuğa başkaları otursun bi de onu dene ... zaten kalkanın kalmadı ... bi tek metin oktay kaldı umarım onuda mezar dan çıkarıp takımın başına getirmezsin .....
Mesaj Yetkileri