Quote Originally Posted by e_mali
Bazı arkadasların yorumuna katılıyorum ve degisik bir acidan bakmak istiyorum ben de.
Türk oyuncuların değeri piyasada çok yüksek de ondan...
Anlamadıysanız acayım.
İbrahim Toraman, Servet Çetin, Önder Turacı(yabancı menşeili saymasak ta olur), gecmiste hic beğenmesemde Bülent Korkmaz, hatta kanat beki olarak İbrahim Üzülmez, profesyonellik ve istikrar olarak Ümit Özat...
Bu saydığım adamların hepsi Avrupa'da cok rahat oynar, ama neden oynayamıyor? Cunku bunlara talip olan klüplerden istenen astronomik paralar. İ. Toraman'a BJK nin odedigi parayı hatırlayın. Bu parayı Avrupalı klupler vermez. Am bir İbrahim Toraman cok rahat oynar Avrupa'da.
Bunun yerine Avrupa'lı ne yapıyor, bu oyuncular kalitesinde ucuz oyuncu alıyor. (isterseniz klup kadrolarını bir inceleyin)

Ayrıca, saglam oyuncu yetistiriyoruz. Ama saglam destek veremiyoruz. Yoksa Can Arat'a F. Terim'in verdigi destegi Zico devam ettirse, cok iyi bir oyuncu olabilirdi. Bu yazı basın, futbolcuların yeterince profesyonel dusunmemesi gibi sebeplerle de uzar gidir.

Son söz. Sorun iyi defans yetismemesi degil. Sorun Türk futbolunun dusunce yapısı.
harfi harfine katılırım biz oyuncu yetiştiremiyor değiliz yetişenlerin önünü kapatıyoruz