Quote Originally Posted by scolari12111
gerets ne yapsın?60 dakika başkası mı yönetti maçı?gol olmasa yine yemezdi sağolsun mondragon.maç öncesi psv logosu imzası kullanan arkadaşları kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.peki şunu düşünüyorlar mı bizi dünya da fb nin şl de 0 çekmesi mi diğer başarısızlıkları mı tanıttı?yoksa gs mi?birini karalamak için birşeyler koyun ortaya sonra konuşun.niye bjk liler yapmıyor bunu?ben bir bjk liyim sadece gs sempatizanıyım hemen söyleyeyim 3 büyükler arasında avrupa da en başarısız takım fb ve yarası olan gocunuyor!ufak işlerle ufak insanlar ilgilenir demiş düşünür ne kadar da doğru söylemiş.bırakın o nu bunu biz yapılanlara üzülelim bir gerçeği kabul etmemek o nun kadar yalan olmaktır demiş bir başka düşünür.ya herşey ortada siz psv logolarını bozmayı sonra diğer takımlarınkini alırsınız.imzanızı da koruyun.buraya ağzınızın suyu akarak biz demiştik diye mesajlar atın.sizin gibi olmayacağız umarım fb bu akşam yener bunu gerçekten istiyorum.
gerets ne mi yapti ilic gibi mactaki en iyi oyuncumuzu cikarip yerine necatiyi aldi,ilic orta sahada müthisti ayhan ve inamotodan paslari alip ümite tasiyodu ama bizim futboldan anlamayan gerets ilici cikarip necatiyi aldi.neyse artik gerets ve yönetim derhal istifa etmeli yoksa bizi büyük bir tehlike bekliyo,tarihimizin en kötü dönemimizi yasiyoruz bu adamlarla. cok sinirliiiiiiiyiiiim cooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk