Ankaragücü oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Ankaragücü oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Teknik Direktörü Hikmet karaman olmalı
Agalinin numarası 9 olmalı
Onur Acar MC olmalı
abi ceyhun nerdeyse calışkan ortasaha olmuş..daha böle geri az gelmeli dribllingi fazlalaştırılmalı tam bir amc ye donusmesi lazım...
Abdurrahman Turkiye standartlarina gore iyi orta yapiyor - ppm: curls ball, goes forward whenever possible
Devran -kendisini cok yere atiyor - sportsmanship dusuk olmali
Bebbe Turk vatandasi oldu.
abdurrahman mı iyi orta yapıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sedat bayragin fotografi yalannnnnnnnn
evet ben de dikkat ettim ortalari ve falslolu uzun sutlari isabetli...
bende ozellikle dikkat edecegim o zaman deli ibrahimin sag bek versiyonu sanardim
victor agali kadro disi kalmis arkadaslar bide ozellik olarak agaliyi birdahaki oyun düşürün olduğundan daha iyi yapılıyor onun yerine bebbe ye özellik verin
bebbe türk vatandaşı oldu
ewet halil helal olsun onur acar konusuna dikkat cekmissin aytekinde yanlis dc 7-8 dmc 20 mc 20
Evet Agali bence de iyi yapılmıs oyunda onun da özelliklerine ve ca' sına tırpan vuruldu çok ağır bir adam zaten lig a' da anca oynar
yok aslında bence tam oyle dememek lazım agalı sahlke04 e star olarak gıttı ama tutunamadı bır zamanlar carew gıbı hızlı idi bacakları uzun oldugu için bire birde adamları götürüyordu ama senelerdir kendine bir türlü gelemedi bence kazanılması gereken bir oyuncu ama dediğim gibi kazanılmadıgı sürece kötü futbolcu özellikleri düşürülmeli zaten kadro dısı bir dahaki sene bir yere gönderilmesse oyunda satılık olarak başlatılabilir mesela
ankaragucunun bursasporla yaptığı maçlarda taraftar sayısı artmalı biz bu sene 5 bin kişiyle gittik anakaraya...