Bu konuda yönetici arkadaşlarımı sürekli telkin ediyorum. Konuyu karıştıranları konudan ayırın, konuyu bu kişiler yüzünden kapatarak tartışmak & bilgilenmek isteyenleri cezalandırmayın diye.

Ama ille de kapatılması gereken konular da oluyor tabi, her yazan başka bir konudan karşı tafara konuyla alakasız sataşmalarda bulunuş vs. Bu tür konuların da açık kalmasının bi anlamı yok.

Ayrıca yöneticilerimizin hiçbiri konuları taraftarı oldukları siyasi görüş veya takımla ilişkilendirmez. Görüşünü elbette yazar, o da hakkıdır sizlerin olduğu gibi ama rica ediyorum yöneticilerimizi butür konularda itham etmeyiniz. Onun görevi odur ve yerine getirmiştir. Belki konu gerçekten kapatılmalıdır belki de kapatılmamalı. Ama bunlarda kasıt aramak, yada "konunun taraflarından birinin taraftarı olan bir yöneticinin kapaması" gibi yanlış düşüncelere girmek doğru değil.

Turksportal' ı diğer sitelerle karıştırmayın, burada yöneticilerimiz için herşeyden önce site kuralları gelir. Bir yönetim hareketi yapacaklarsa bunu duygularına göre değil site kurallarına göre yaparlar. Yapmayan olursa zaten yönetici olarak kalamaz

Quote Originally Posted by Marius Belgorth
Dikkatimi çeken bir olay oldu. Futbol bölümünde yakın zamandan itibaren çok fazla konu kapatılmaya başlandı. Bunun son örneği de "Seyrantepe Gerginliği" başlıklı konu. Kapatılma nedeni çok ilginç, "Konu uzar gider..." İyi de orası bir tartışma, fikir ve bilgi alışverişi yapma platformu değil mi? Bu nedenle konunun zaten uzayıp gitmesi gerekmiyor mu? Ben bazı bilgiler veririm, başkası bazı bilgiler verir, fikirler ve görüşler söylenir ve herkesin bakış açısı belli olur ve hatta belki de bazı kişiler yanlış bilgilerle yanlış fikir ve görüşlere sahip olduğunu farkederler. Konuda herhangi bir gerginlik ya da hakaret yaşanmamışken konunun kapatılması yanlış bir hareket, üstelik bunu konuda tarafı belli olan birisinin yapması daha da yanlış bir hareket. Kalkıp konuya göre tarafsız birisi konuyu kapatmayı bu durumdayken yapsa yine bir derece ama konunun iki tarafından birisi olan Fenerbahçe'nin taraftarı olan bir sorumlunun kapatması da beni rahatsız etti.