Öncelikle Mondragon'un maçdaki kabiliyetli(!) oyununu kutluyorumHani maç oynanırken bir yorum yapılmıştı ya: ''PSV bizi ancak, biz attırırsak yener.'' diye. İşte aynen öyle oldu. 1.golde zaten malum Mondi topa adeta buyur geç kardeş dedi. 2.golde zaten diycek söz bulamıyorum. Bırakın defansı ORTA SAHADA dahi adam yoktu. 3'e 1 yakalanınca tabi öyle gol olmaması mümkün değil.
Rüzgara karşı oynadık ve 1-0 öndeydik. Avantajımızı kullanamadık yenildik. Ayrıca taraftar gerçekten ayıp etti. Takımın en çok desteğe ihtiyacı olduğu zamanda takım yuhlandı, istifa sesleri yankılandı. Üstüne üstlük kendi taraftarımız sahaya girerek 3-4 dakikamızı yediler. 1 beraberlik golü gelceksede gelmedi. Bu davranışları gerçekten çok kötüydü
Sağlık olsun. Artık 2.tur şansımızın az olduğunu düşünüyorum. 3 maçımızın 3'ünü de kazanırsak belki anca öyle çıkarız. Ama oda çok çok zor.

Hani maç oynanırken bir yorum yapılmıştı ya: ''PSV bizi ancak, biz attırırsak yener.'' diye. İşte aynen öyle oldu. 1.golde zaten malum Mondi topa adeta buyur geç kardeş dedi. 2.golde zaten diycek söz bulamıyorum. Bırakın defansı ORTA SAHADA dahi adam yoktu. 3'e 1 yakalanınca tabi öyle gol olmaması mümkün değil.
Alıntılı Yanıtla