-
27.Haziran.2005, 14:26
ÇIKAMAZSAK AYIP OLUR
Herkesin imrendiği bir takım oluşturduklarını belirten Levent Kızıl, “Şehirde oluşan birlik ve beraberlik havası bizi hedefe taşıyacaktır” diye konuştu.
Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, şu ana kadar şehirde oluşanbirlik ve beraberliğin kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini söyledi. Bu tabloyu kesinlikle bozmamaları gerektiğini belirten Levent Kızıl, "Eğer bu sezon Süper Lig'e çıkamazsak çok ayıp olur. İlk günden itibaren fazla çalışmamız gerekiyor. Birlikteliği kesinlikle bırakmamalıyız. Kente, camiaya ve kentin dinamiklerine bize sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi. Kombine biletlere de büyük ilgi olduğunu belirten Başkan Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü:
TARİH YAZACAK
"Ligin başlamasına daha iki ay olmasına rağmen biletler kapış kapış gidiyor. 100 bin YTL'lik kombine de ben şahsım olarak aldım.Herhalde Türkiye tarihinde ilk kez biz full kombine satacağız. Bireysel talepler de çok fazla. Ayrıca, 1967 ruhunu canlandırmayı amaçlayan balomuzu 10 Ağustos'ta Holiday Inn Otel'de gerçekleştireceğiz. Bunun mükemmel bir organizasyon olacağını düşünüyorum. Birliktelik açısından müthiş bir düşünce. O geceye, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı da katılacak."
EGEMEN’İ VERMEYİZ
Gençlerbirliği ve Kayserispor'un, Egemen'i transfer edebilmek için kendilerine resmi teklif yaptığını ifade eden Kızıl, "Sözleşmesi devam eden oyuncularımızdan sadece onu isteyen oldu. Ancak, satılık oyuncumuz olmadığını onlara ilettim. Çünkü Egemen'in yeni sezonda bize çok yararı olacak. Yaptığımız transferler çok isabetli. Raşit Çetiner ne dediyse onu yapmaya çalıştık. Sadece Kocaelisporlu Engin Öztonga'da sıkıntı yaşadık. Bize söz vermesine rağmen, Gaziantep'le ön protokol yapmış" diye konuştu.
GAZİANTEP’LE KAPIŞTIK
Engin'in transferi konusunda G.Antepspor'la aralarının bozulduğunu kaydeden Kızıl, "Ancak sonradan Başkan Celal Doğan'ı arayarak sorunu hallettim. Engin'in yerine, ondan daha iyi olan Yasin Sülün'ü kadromuza dahil ettik. Yasin'in, gücümüze güç katacağına inanıyorum. Önceki gün Hikmet Karaman'la Akmerkez'de karşılaştık. Raşit Hoca da yanımdaydı. Yaptığımız işlere ve aldığımız oyunculara çok şaşırdı. Lige büyük bir hava getirdiğimizi, önümüzde kimsenin duramayacağını söyledi. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.
Kaynak:Kent (y-ö)
27.06.2005
Mesaj Yetkileri