Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 84 arası toplam 84 sonuç

Konu: Kulüpler Hakkında Son Haberler(Türkiye Süper Ligi)

VALİ KÖKSAL; TÜM KENTİN DESTEĞİ GEREKİYOR

Yönetim Kurulumuz, protokol ziyaretleri çerçevesinde ilk ziyaretini Bursa Valimiz Oğun Kağan Köksal'a yaptı.

Çarşamba'da bulunan Valilik Binasında gerçekleştirilen görüşmede Başkanımız Levent Kızıl, Vali Köksal'a ismi yazılı forma hediye etti.

Vali Köksal yaptığı konuşmada şunları söyledi.'' Yeni seçilen Yönetim Kurulumuza öncelikle başarılar diliyorum. İçlerinde yıllardır sporun içerisinde bulunmuş arkadaşlarımız var.Bursa kentinde beklentiler çok yüksek. Beklentiler ne kadar yükselirse işlerde o kadar zor olur. Tüm yükü seçilmiş olan 15-20 arkadaşımıza yüklemek haksızlık olur.Tüm kentin bu yönetime maddi-manevi destek olması gerekiyor.Taraftarlarımızında tribünde fair-play çerçevesinde tribünleri doldurması gerekiyor. Taraftarı ele almışken kombine bilet satışlarınında artması gerekiyor. Tüm taraftarlardan kombine bilet alımları konusunda destek beliyorum.

Bursaspor 1.lige oynuyor. Tabii ki bunu başarabilmek içinde büyük bir maddi gelirin olması gerekiyor.Tüm işadamlarımızdan bağış,reklam, kombine bilet alımı gibi yardımlar bekliyorum.Küçük katkılar birike birike büyük meblağlara ulaşır.İnşallah bursaspor'u hakettiği yere hepberaber çıkartacağız.

Yönetim Kurulumuz çok güzel transferlere imza atıyorlar. Deneyimli bir hoca olan Raşit Çetiner'i getirdiler. 2.Lige böyle bir hoca getirebilmek Yönetim Kurulunun büyük başarısıdır. Umarım iyi bir kamp dönemi geçirip, çok güçülü bişr Bursaspor sahada izleriz.Herkese başarılar diliyorum'' dedi.

Başkanımız Kızıl ise '' Elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden herkez emin olsun. Sezon başlamadan önce 1967 Ruhu adı altında bir gece düzenleyeceğiz. Bu gecede Bursaspor'a katkısı olan tüm insanları biraraya getirmeyi düşünüyoruz.Bu geceden sonra Süper Lige Büyük Yürüyüşümüzün startını vermiş olacağız.'' dedi

Kaynak:Bursaspor.org (y-ö)

23.06.2005

KARACABEY'DEN 200 MİLYARLIK DESTEK

Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabeyspor Kulübü Başkanı Ergün KOÇ, Yönetim Kurulumuza Karacabey'de bir akşam yemeği verdi.

İlk olarak Karacabey Belediye Başkanlığında konuk edilen Yönetim Kurulumuz adına Başkanımız Levent KIZIL, Belediye Başkanı Ergün KOÇ'a 12 numaralı formayı hediye etti. KOÇ ise Karacabeyspor Filamasını Başkanımız Levent KIZIL'a hediye etti.

Daha sonra saat:20:30 da başlayan akşam yemeğinde Sn. Ergün KOÇ'a 200 Milyar tutarında hazırlanmış kombine bilet paketini Başkanımız Levent Kızıl takdim etti.Başkan KOÇ yaptığı açıklamada Bursaspor'a tüm kentin ilçeleriyle birlikte destek olmalarını istedi.Başkanımız Levent KIZIL ise ''Tüm ilçe takımları ile yakın bir ilişki kurmak istediklerini, Karacabeyspor Başkanı Ergün KOÇ'un kendilerini arayarak kombine bilet alımı gerçekleştirmek istediklerini belirtmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine ve Karacabey halkına çok teşekkür ediyoruz '' dedi.

Kaynak.bursaspor.org (y-ö)

23.06.2005

Yakışır sana ERMUTLU

Bursaspor'un eski yöneticilerinden ve Denetleme Kurulu Başkanı Nedim Ermutlu da kombine biletliler kervanına katıldı.

Yeşil Beyazlı yönetimle dün temasa geçen Ermutlu'nun 25 milyar liralık kombine sipariş ettiği bildirildi. Başkan Levent Kızıl, Nedim Ermutlu'ya katkısından dolayı yönetim olarak teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak:Hakimiyet(y-ö)

23.06.2005

Bursaspor’a kombine jesti

Levent Kızıl başkanlığındaki yeni yönetimi kabul eden Başkan Şahin, 500 bin YTL'lik kombine bilet siparişi verdi, kombine sahiplerine ücretsiz belediye otobüsü tahsis etti. Şahin, "Bursa'nın yeri Süper Lig'dir" dedi.

YANINDAYIZ BAŞKAN
    Levent Kızıl başkanlığındaki Bursaspor yönetimi, yoğun bir transfer gündeminin ardından, dün kent dinamiklerini ziyaret ederek, destek istedi. Yeşil Beyazlılar'ın ilk durağı Vali Oğuz Kağan Köksal'dı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Başkan Kızıl ve yöneticiler Vali Köksal'a taraftarı simgeleyen "12 numaralı" forma hediye etti. Kızıl ve ekibine başta olmak üzere, tüm camiaya önemli mesajlar veren Vali Oğuz Kağan Köksal, şunları söyledi:

VALİ KONUŞUYOR
    "Bence göreve gelen yönetim oldukça şanslı. Halk, 2.Lig'i bir türlü hazmedemiyor ve başarı bekliyor. Bu nedenle müthiş bir altyapı oluşmuş durumda.İşleri elbet kolay değil ancak, bu yükü 15 kişinin sırtına bırakmak da doğru değil. Taraftarlar, fair play çerçevesinde hareket edip kulüplerine zarar vermemeliler. Bursaspor seyircisinin başka illerde kötü durumda olan imajını silerek, tüm Türkiye'ye örnek bir taraftar kitlesi haline getirmeliyiz."

ÖRNEK KULÜP OLALIM
    "Süper Lig'i hedefleyen Bursaspor'un ayrıca yüklü bir maddi külfeti de bulunuyor. Futbola, bu camiaya gönül vermiş insanlar taşın altına ellerini sokmalılar. İlk etapta kombine biletlerin alınması şart. Zevkle izleyeceğimiz, alkışlayacağımız bir takım görmek istiyoruz. Futboluyla, disipliniyle örnek bir kulüp olalım." Bursaspor yönetimi daha sonra, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tunay Bilgen'i ziyaret etti.

BİRLİKTE GÖĞÜSLEYECEĞİZ
    Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından yönetim, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e gitti. Şahin'e de gümüşten yapılmış Bursaspor amblemi ve "12 numaralı" forma hediye eden Yeşil Beyazlılar, ardından Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir İlhan'ı makamında ziyaret etti. İlhan, sporla uğraşan herkesin yanında olduklarını belirterek, "Herhangi bir sıkıntınız olduğu takdirde yardıma hazırız. Elbirliğiyle bu işi göğüsleyeceğiz" diye konuştu.
    SAHİP ÇIKALIM
    Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, Yeşil Beyazlı yönetimi kabulünde, taraftarlara seslenerek, "Bu takıma herkes sahip çıkmalı. En önemli faktörlerin başında da seyirciler geliyor. 12 adam olarak gördüğümüz tribünler, takımlarına zarar vermemeliler. Bu kapsamda, hasılatı artırmak ve kaçak seyircilerin önüne geçmek için stadyumda barkot ve kamera sistemi başlatarak, bu meseleyi kökten çözeceğiz" şeklinde görüşünü bildirdi.
    67 RUHU GERİ GELECEK
    Kızıl ve ekibi, son olarak Defterdar Mehmet Kilci ile SSK Bursa Müdürü Fikri Savaş'ı ziyaret ederek ilk etabı tamamladı. Başkan Levent Kızıl, kent dinamiklerini yanlarında gördükleri için mutlu olduğunu dile getirerek, şunları söyledi, "2.Lig'de en son 1967 yılında yaşadığımız şampiyonluğun ruhunu bir balo düzenleyerek geri getirmeyi planlıyoruz. Süper Lig'e büyük yürüyüşte büyüklerimizin desteğini görmek yüreğimizi ferahlattı."

Kaynak:Kent (y-ö)

23.06.2005

Şahin coştu

Bursaspor yönetiminin ziyaretinde Başkan Hikmet Şahin, "Her şey Süper Bursaspor için" dedi, 500 bin YTL’lik bilet alırken, maç günleri otobüslerle taraftarları ücretsiz taşıyacaklarını açıkladı.

Beytullah SÜAT
    Bursaspor yönetimine, kombine bilet konusunda destek çığ gibi artıyor. Eski başkan Erkan Körüstan'ın 100 bin YTL'lik siparişinin ardından, dün de Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin 500 bin YTL'lik bilet aldı. Başkan Şahin bununla da yetinmeyerek, İdari Asbaşkan Murat Yanıklar'ın hazırlayıp kendisine sunduğu kombine sahiplerinin maç günü belediye otobüslerinden bedava yararlanma projesine de onay verdi.

SÜPER LİG YAKIŞIR
    Herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini dile getiren Şahin, "Kongreden önce kim seçilirse seçilsin maddi manevi destek vereceğimi söylemiştim. Türkiye'nin 4. büyük şehrinin takımının yeri Süper Lig'dir. Bu konuda başarılı olunacağına inanıyorum. Başarı merdivenleri eller cepte çıkılmaz. Tek tek, hızlı bir şekilde, plan ve program dahilinde çıkılır. Güzel şeyler olacak. Sizin başarınız Bursa'nın başarısı olacaktır" dedi.

REKOR BEKLENTİSİ
    Yönetimi, Süper Lig yürüyüşünde asla yalnız bırakmayacaklarını da ifade eden Başkan Şahin, "İnşallah Mayıs 2006'dan önce bu işi bitirip, geleceğin hesaplarını yapmaya başlarız. İsimleriniz Bursa'ya altın harflerle yazılacaktır, buna inanıyorum" diye konuştu. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl da, Şahin'e katkılarından dolayı teşekkür ederken, şunları söyledi: "Kombine -de rekor satış rakamı olan 9850'yi geçerek, bu sezon 2.5 trilyon lira dolayında bir gelir bekliyoruz."

Kaynak:Kent (y-ö)

23.06.2005

Hedef Manchester...

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkamayan ve bu nedenle eleştiri alan teknik direktör Christoph Daum, sezon öncesindeki hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Bunun için de güçlü rakiplerle maçlar oynamayı kafasına koyan Alman çalıştırıcının en büyük isteği, Manchester United'la bir hazırlık karşılaşması yapmak. Fenerbahçe, Almanya'da Hertha Berlin, Standart Liegge ve Anderlecht ile mücadele edecek.

Onlar da sıcak.

Manchester United'la maç yapma talebini yönetime de ileten Christoph Daum'un, Şampiyonlar Ligi öncesinde takıma güven aşılamak istediği belirtildi. Bu arada geçtiğimiz yıl İstanbul'da 3-0'lık skorla devirdiği İngiliz kulübünün de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı, Temmuz'un ilk haftasında başlayacak hazırlık maçlarında eldeki kadronun Devler Ligi için yetip yetmeyeceğini deneyecek.

23.06.2005

Havuzbaşında Fener gecesi...

Kırıkkale Fenerbahçeliler Derneği'nin havuz başı eğlencesi coşkulu geçti. Şampiyonluk kutlamalarına Kırıkkale MKE havuz başında düzenlenen eğlence ile devam eden Fenerbahçeliler, uzun bir süre sahneden inmedi.

Şampiyonluk gecesinde konuşan Kırıkkale Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sırrı Zengin, sarı-lacivert renklerin nasıl oluştuğunu anlattığı konuşmasında, "AB bile bizim rengimizi aldığına göre gerisini siz düşünün" esprisiyle geceye katılanları güldürdü. Fanatik bir Fenerbahçeli olan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz da, "Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır. Böyle güzel bir gecede bütün ayrıcalıklı olanlar birarada. Ne güzel bir tablo. Nice şampiyonluk gecelerinde buluşalım" dedi.

Ses sanatçılarının konserleriyle devam eden gecede, Kırıkkaleli Fenerbahçeliler, gönüllerince eğlendi. Fenerbahçe kıyafetlerinin satışa sunulduğu şampiyonluk kutlamasında ayrıca çekiliş de yapıldı. Geceye Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, çevre belediye başkanları ve misafirler de katıldı.

23.06.2005

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Mutlu son İstanbul'da

Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı, Bodrum'da Fatih Terim'i ikna etti. İmzanın pazartesi günü İstanbul'da atılacağı öğrenildi.

Ve Terim imzalıyor

Levent Bıçakcı, Bodrum'da Fatih Terim'i ikna etmeyi başardı. Terim'in pazartesi günü atacağı imzayla yeni bir dönem başlıyor.

Anlaşma Tamam
    Milli takımda Fatih Terim dönemi başlıyor. Bodrum'a giden Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, dün Terim'i ikna etti. Son nokta İstanbul'da konulacak. Fatih Terim, pazartesi günü İstanbul'da imzayı atacak ve yeni bir dönem de başlamış olacak. Çünkü Terim'le hedeflenen; yalnızca 3 maçı kazanarak 2006'da olmak değil, 2012 için altyapı oluşturmak.

Davet Edildi
    "Terim'in ayağına gitti" tepkilerinden çekinerek Bodrum'a tatile geldiğini söyleyen Bıçakcı, 'görüntülenirim' korkusuyla Terim'in yanına gitmedi. İmparator'la görüştüğünü inkâr etmeyen Bıçakcı, "Fatih hocayı İstanbul'a davet edeceğim" diyerek sözleşmenin İstanbul'da yapılacağının ima etti. Terim'in, Yanal'ın şartlarıyla devam edeceği öğrenildi.
    Cem KAYTAN

Transfer Bitti

bursaspor transferi bıtırdı ve kampa baslıyacak!

Tomas işini biliyor

Galatasaray'dan ayrılabileceği yolunda mesajlar veren Hırvat yıldız, dün yönetimle masaya oturdu. Tomas sözleşmesinin uzatılmasını ve iyileştirme yapılmasını istedi.

HALİL ÖZER

Sezon sonuyla birlikte ismi sürekli transfer dedikodularına karışan Tomas, Galatasaray'dan sözleşmesinin yenilenmesini talep etti.
    Menajeri ile birlikte dün Florya'da yönetim ile masaya oturan tecrübeli oyuncu, bir yıllık mukavelesinin uzatılmasını, aldığı paranın da artırılmasını istedi. Hırvat yıldız yıllığı 400 bin dolar garanti para ve maç başına ücret alıyordu.

Huzur istiyor
    Yabancılar arasında en düşük maliyetli isim olan Tomas, yeni sözleşmeyle birlikte ücretinin de iyileştirilmesini istiyor. Ayrılmayı düşünmediğini vurgulayan Stjepan Tomas'ın, "Eğer mukavelem uzatılmazsa, sezon içinde kafam rahat olmaz. Ocak ayında da her türlü teklife açık olurum. Bu işlerle ilgilenmek istemiyorum" teklifini getirdiği bildirildi. Tarafların yeni sözleşmeyle ilgili şartlarda anlaşmaya çalıştıkları, birkaç gün içinde Tomas'la iki yıllık daha sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Milli Takım, Fatih Terim'e emanet
    25 Haziran 2005 15:08

Milli Takım'da yeni bir dönem başlıyor! Federasyonun tam yetki vermesinin ardından Terim'le anlaşan Bıçakçı tecrübeli teknik adamı göreve getirdi. İşte ayrıntılar...

(A) Milli Takım teknik direktörü bugün belli oldu. Federasyon tarafında tam yetki verilen Levent Bıçakçı bilindiği gibi dün Fatih Terim'le Bodrum'da bir görüşme yapmıştı.

Herkesin aklında şu soru vardı; acaba Levent Bıçakçı, Terim'le anlaşmışmıydı. O sorunu cevabı bugün Fatih Terim tarafından geldi. Terim artık Milli Takımın teknik direktörü olduğunu itiraf etti.

Federasyon pazartesi günü bu olayla ilgili açıklama yapacağını açıkl

Kayseri Erciyes İnter'le oynayacak
    25 Haziran 2005 14:34

Inter, Süper Ligi'nin yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor'un kardeş takım olma ve hazırlık maçı oynama teklifine olumlu cevap verdi. İşte ayrıntılar...

İtalya Serie A takımlarından Inter, Türkiye Birinci Süper Ligi'nin yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor'un kardeş takım olma ve hazırlık maçı oynama teklifine olumlu cevap verdi. İtalyan temsilcisinin, Kayseri Erciyesspor ile hazırlık maçı oynamak için 31 Temmuz'da Kayseri'ye geleceği belirtildi.

Inter Kulübü'ne yaptıkları kardeş takım ve özel maç teklifine olumlu cevap geldiğini ifade eoden Kayseri Erciyesspor 2. Başkanı Erol Bedir, "Önceki gün bize Inter Kulübü'nden faks geldi. Faksta 31 Temmuz 2005 tarihinde Inter'in Kayseri'de bizimle özel maç yapmayı kabul ettiği belirtiliyor. Bu konuyla ilgili detayları Inter Kulübü ile salı günü görüşeceğiz. Tabi Inter takımının olumlu cevabı ile birlikte kardeş takım ve özel maç teklifimiz kabul edilmiş oluyor. Bu bizim için çok sevindirici gelişme. Bunda gerek UEFA, gerekse İtalya ve Türkiye çok mekik dokudu. Çok heyecanlı ve gösteri maçı olacak. Bu organizasyonun bize maddi getirisi de olacak. Bize şu ana kadar gelen bilgi Inter takımının uçakla Kayseri'ye geleceği ve burada maç yapacağımız. Burada kaç gün kalacakları ve kesin program önümüzdeki günlerde belli olacak" diye konuştu.

Bu arada, Kayseri Erciyesspor, daha önce Gaziantepspor ve Samsunspor'da da forma giyen Brezilyalı forvet Julio Cesar ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Erol Bedir, "Cesar, daha önce Türkiye'de Samsunspor ve Gaziantepspor takımlarından tanıdığımız, gole yönelik hızlı bir futbolcu. Cesar ile birlikte 4. yabancı transferimizi yapmış olacağız. Yarın da bir yabancı santrafor ile sözleşme imzalayarak transferi bitirmiş olacağız. Fakat profesyonel futbol takımlarında transfer bitmez. Duruma göre takıma takviye yapacağız. Önemli olan elimizdeki malzemeyle en iyisi yapmak. Kayseri Erciyesspor, ligde ses getiren takım olacak" dedi.

Kayseri Erciyesspor'a 2 yıllık imza atan 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Julio Cesar ise Türk futbolunu ve Türkiye'yi yakından bildiğini belirtirken, Kayseri Erciyespor'a başarılı olmaya geldiğini söyledi. Türkiye'de daha önce Gaziantep ve Samsunspor takımlarında oynayan Julio Cesar, en son İtalya'nın Santos ve Aracatuba takımlarında forma giymişti.

Nihat, Sociedad'da kalıyor
    25 Haziran 2005 13:00

Şu aralar Valenci, CSKA Moskova ve Fenerbahçe olmak üzere bir çok kulüpten teklif alan Nihat, süpriz bir gelişme sonucu takımında kalacağa benziyor.

İspanya'nın Real Sociedad takımında oynayan milli futbolcu Nihat Kahveci'nin, Rusya'nın CSKA Moskova takımına transferi uzadıkça, kulübünde kalma olasılığı daha da artıyor.

Nihat'ın transfer etmek için geçen sezonun yarısında en ciddi ve en iyi öneriyi getiren CSKA Moskova, transferden vazgeçmiş görünüyor.

CSKA Moskova ile daha önceden anlaşan Real Sociedad Kulübü, transferin henüz resmileşmemesinden dolayı Rus kulübünü sorumlu tutarken, anlaşmada herhangi bir değişikliği kabul etmeyeceğini duyurdu.

Bask bölgesinin gazetelerinden Diariovasco'da yer alan Real Sociedad Kulübü kaynaklı haberlerde, son kararlarını vermeleri için Rus kulübünün yöneticilerine ultimatom gönderildiği ifade ediliyor.

CSKA Moskova ile 10 milyon Avro bonservis ücretine anlaşan Real Sociedad, karşı tarafın anlaşmada yapmak istediği değişiklikleri hiçbir biçimde değiştirmeyeceğini ve Nihat'ın Rus ekibine gitmemesi durumunda satılmayacağını bildirdi.

Kulüp yönetimi, ''Nihat bizim futbolcumuz ve hiçbir fiyata satmayacağız. CSKA Moskova bir karar almalı, yaptığımız anlaşmanın dışında başka bir fiyata onu satmayız'' dedi.

Real Sociedad'ta, 30 Haziran'da yapılacak genel kurul öncesinde başkan adaylarının tümü Nihat'ın kulüpte kalmasından yana olduğunu açıkladılar.

Nihat'ın, gelecek yıl haziran ayına dek kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. 25 yaşındaki milli futbolcu, geçirdiği sakatlığın ardından geçen haftalarda Münih ve Londra'da sağlık kontrollerinden geçirilmiş ve CSKA Moskova ile anlaşması için bu kontrollerin sonucunun beklendiği iddia edilmişti. Nihat'a, İspanyol Valencia CF ve Türkiye'den Fenerbahçe'nin de öneri getirdiği biliniyor.

Rüştü, Barcelona'ya rest çekti
    25 Haziran 2005 13:32

Rüştü bekleneni sonunda yaptı ve Barcelona'ya restini çekti milli kaleci birinci kaleci olmadığı takdirde Fenerbahçe'ye döneceğinin altını çizdi. Ayrıca Rüştü...

RÜŞTÜ Reçber, Barcelona’da birinci kaleci olmadığı taktirde Fenerbahçe’ye döneceğini söyledi.

El Mundo Deportivo gazetesine konuşan Rüştü Reçber, Barcelona yönetiminin elini çabuk tutmasını isteyerek, geleceği ile ilgili kararlarda kendisinin de görüşünün alınması gerektiğini vurguladı. Rüştü, "Ya beni Barcelona kalesinde birinci kaleci yaparsınız, ya da Fenerbahçe’ye geri dönerim. Bunun dışındaki alternatifleri unutun. Ben hiç bir takımda yedek olarak sahaya çıkmam, bu Barcelona olsa bile" diye konuştu.

Türklerin Avrupalı olduğunu ve Türk futbolcuların AB dışındaki bir statüde oynamasının kabul edilemeyeceğini savunan tecrübeli kaleci, İspanya’da mahkemede alınan, kendisinin Avrupalı bir kaleci olduğuna yönelik kararına çok sevindiğini, bununla adalet yerini bulduğunu savundu. Kendisine Fenerbahçe’nin yanı sıra Almanya ve İngiltere’den de teklifler geldiğini de açıklayan Rüştü, AB statüsüyle İspanya’da her takımda rahatça oynayabileceğinin de altını da çizerek, "Gönlümde yatan aslan Barcelona, çünkü bu büyük kulüpte kendimi gösterme fırsatı bulamadım. Hala Barcelona formasını hayal ediyorum ve bunu başaramadan gözüme rahat uyku girmeyecek" dedi.

’BANA FIRSAT VERMEDİLER’

Barcelona yönetiminin şu ana kadar kendisi ile sürekli iyi ilişkiler kurduğunu da ifade eden Rüştü, "Ben Barcelona’ya dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak geldim. Ancak bir hata ile benim ipimi çektiler, bana fırsat vermediler. Oysa Türkiye’de hata yaparsanız, bir sonraki karşılaşmada ise kaleyi iyi korursanız sizi affediyorlar. Bu maalesef İspanya Ligi’nde böyle değil" dedi.

Rüştü, Victor Valdes’in gösterdiği performansın da kendisinin yedek kalmasında büyük rol oynadığının altını çizerek, "Valdes ile sürekli iyi geçindim. Onunla ne geçmişte sorun yaşadım, ne de gelecekte sorun yaşayacağım" diye konuştu

Fatih Tekke bu kez dikkatli
    25 Haziran 2005 13:10

Fatih Tekke, geçen yıl kapısından döndükleri Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe edindiklerini belirterek, takım olarak Devler Ligi'ne katılmayı hak ettiklerini söyledi.

Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke, geçen yıl kapısından döndükleri Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe edindiklerini belirterek, takım olarak Devler Ligi'ne katılmayı hak ettiklerini söyledi.

Muhtemel rakipleri Dinamo Minsk ve Anorthosis takımlarını fazla tanımadıklarını belirten golcü oyuncu, "Muhtemel rakiplerimizi fazla tanımıyorum. Ama kendi liglerinde şampiyon olan takımlar. Kadro olarak biz onlardan daha güçlüyüz. Karşımıza kim çıkarsa çıksın eleyecek güçteyiz. Rakiplerimizi küçemseme diye bir şey olamaz. Çok dikkatli olmalıyız. Avantajımızı, dezavantaja çevirmemeliyiz. Geçtiğimiz sezon bunu yaşadık. Dinoma Kiev karşısında şanssız bir maç oynadık. Şampiyonlar Ligi'nin kapısından döndük. Bu kez bu kupada tecrübeliyiz. Şanssızlık yaşamamak için çok dikkatli olmak zorundayız. İki ön eleme turunu da geçerek Devler Ligi'nde Trabzonspor olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirten Fatih Tekke, "Başarılı bir sezon geçirmişseniz size gelecek olan teklifler çok doğaldır. Bana da bir takım teklifler geliyor. Ancak benim Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmem var. Kulübüm uygun görmedikten sonra bir yere gitmem mümkün değil. Türkiye'de Trabzonspor haricinde hiçbir takımda oynamayı düşünmüyorum. Türkiye'yi ve Trabzonspor'u temsil etme açısından Avrupa'dan iyi bir takımdan teklif gelmesi halinde kulübümle oturup bunu konuşuruz. Hedefimde bu var. Ancak Avrupa'da sıradan bir takıma gitmem de söz konusu olamaz. Trabzonspor'u ve Fatih Tekke'yi temsil edebileceğimi düşündüğüm takımlar var. Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda bu takımlardan teklif gelirse düşünürüm" dedi.

Başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve takımla birlikte çalışmalara İsviçre'de başlayacağını kaydeden Fatih Tekke, "Kendimi iyi hisediyorum. İnşallah idmanlar sırasında bir aksilik çıkmaz. Bu sezon Trabzonspor'un başarılı olması için mücadele edeceğiz. İki sezondur şampiyonluğu kıl payı kaçırıyoruz. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarla 3. sezonumuzda şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. İnşallah şansızlıkların ve haksızlıkların olmadığı bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

arkadaşlar kayseri erciyes külübü ile inter külübü kardeş külüp olacaklarmış bu konuda bilginiz varsa lütfen bizleri haberdar edin.

Bursa kapalı gişe oynayacak
    26 Haziran 2005 11:07

Levent Kızıl, Süper Lig’de mücadele edecek bir kadro kurduklarını belirterek, bu sezon birlik ve beraberlikle açık ara şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Süper Lig’de mücadele edecek bir kadro kurduklarını belirterek, bu sezon birlik ve beraberlikle açık ara şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

Yaptıkları transferlerle bu sezon kombine rekoru kırılacağını ifade eden Kızıl, “Şu anda on bin kombine bilet satıldı. Bu sezon stadın tamamı olan 19 bin 700 kişilik kombine taraftarla oynamayı hedefliyoruz” dedi.

Salı günü Vakıfköy Tesisleri’ndeki imza şöleni ile transferi kapatacaklarını anlatan Kızıl, “Şehirde 7’den 70’e herkes Bursaspor’la yeniden bütünleşti. Yönetimimizin göreve gelmesinden sonra eski küskünlüklerin unutulması için kapı kapı dolaşıyoruz. Bu takım Bursa’nın, başarı Bursalıların. Bundan dolayı herkes el ele vererek, Süper Lig Büyük Yürüyüşü’müzü bütün kırgınlıkları unutarak başlatmalıyız. Bunun için herkesi üzerine düşen görevi yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada Diyarbakır’da kiralık oynayan Beşiktaşlı Yasin Sülün’le İstanbul’da bir görüşme yapan başkan Levent Kızıl, futbolcunun Bursaspor’da oynamaktan gurur duyacağını söylediğini hatırlatıp, “1.Lig tecrübesi olan futbolcularla önümüzdeki sezonun da takımını kuruyoruz” dedi.

Yasin Sülün de, bir çok Süper Lig takımından teklif almasına rağmen 2.Lig’de şampiyonluğa oynayacak olan Bursaspor’u tercih ettiğini belirterek, “Bursaspor’un büyüklüğünü biliyorum. Bu inançla Bursa’ya geldim. Kimse merak etmesin sezon sonunda Bursaspor’u Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.

Hey be!!!! daha kombıne satısları yenı basladı 11 bın tane satılmıs be!!!!
    super lıge gerı donememıze ragmen gene bu buyuk dev taraftar yaptı yapacagını!!! fener bıle bu kadar satamaz!!
    70 bın kısılık stad olsa gene yetmez bursaya!!!
    bursa maclkarına gelenler bılır!!! 20 bın kısılıktır stadımız!!20 bın kısı ıcerı gırer 30 bın kısı de bılet kalmadıgı ıcın eve gerı doner!!
    insallah bu 2012 vesılesı ıle buyuk bır stad yapılırda 50-60 bın kısı ızler!!
    gercekten ya bursalıyım dıye demıyorum daha yenı satısa cıktı ya!!11 bın kombıne satılmıs!!
    aman baskan butun stadı kombıne yapmayın!!
    ben kombıne almıcam sadece onemlı maclara gelcvem.
    lutfen baskan butun stadı kombıne yapmayın en azınmdan 100 kısılık bılet satılsın mac gunu!!!
    bursa gene bu sene her macı full oynucak ya!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Quote Originally Posted by mustang
    arkadaşlar kayseri erciyes külübü ile inter külübü kardeş külüp olacaklarmış bu konuda bilginiz varsa lütfen bizleri haberdar edin.

Evet abi öyle bende duydum vallah kardes kulübü olacaklarmis

bide dostluk maci yapacaklarmis

Sheriff Misafir

inter şu bildiğimiz intermi süper olur walla

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

evet bilgimiz inter. cok iyi olcak

Kalbim Bursa’da

Yeşil Beyazlı takımdan ayrılışı nedeniyle kimseye kırgın olmadığını söyleyen İlyas Kahraman, Timsah’a Süper Lig yolunda başarı diledi.

Bursaspor’da teknik direktör Raşit Çetiner tarafından yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen İlyas Kahraman, kendisiyle ilgili kararı anlayışla karşıladığını söyledi. Zor bir zamanda Yeşil Beyazlı kulübe geldiğini belirten tecrübeli krampon, "Şehirde büyük bir baskı vardı. Onun için çok verimli olamadım. Yeni sezonda kalmak istiyordum ancak, beni istemediler" dedi. Kongre öncesi Levent Kızıl ile görüştüğünü belirten İlyas şöyle konuştu:
    "Başkan bana telefonda -seneye yine beraberiz- dedi. Ancak ,Raşit Hoca geldikten sonra kararları değişti. Kimseye kırgın değilim. Bursa'nın benim gönlümde çok ayrı bir yeri var. Kalbim her zaman burada olacak. İnşallah bu yıl Bursaspor Süper Lig'e çıkar." İlyas, transferi ile ilgili olarak D.Bakırspor ve K. Erciyes'in tekliflerini değerlendireceğini de sözlerine ekledi. (BHA)

Kaynak:Kent(y-ö)

27.06.2005
    gule gule i
    ilyas kahraman

Bursaspor'da ''imza şov'' yarın
    İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde mücadele eden Bursaspor, anlaştığı 5 futbolcuya yarın basın önünde imza attıracak.

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlenecek toplu
    imza töreninde, Mesut Ünal, Mehmet Türkmehmet, Yavuz Eraydın, Eser
    Yağmur ve Yasin Sülün, kendilerini yeşil-beyazlı kulübe bağlayan resmi
    sözleşmeyi imzalayacak.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, ayrıca yeni sezonda
    Bursaspor'un Hummel marka spor malzemelerini kullanacağını, bununla
    ilgili anlaşmanın da yarın imza töreni öncesi yapılacağını, yeni
    transferlerin de bu firmanın ürettiği formalarla basın önüne
    çıkacağını bildirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

'Bir ekol yaratacağız'

Fatih Terim, 9 yıl sonra tekrar A Milli Takım Teknik Direktörü olarak basın önüne çıktı. İmparator’un ilk mesajları gayet netti: Hakan Şükür dahil, kapımız herkese açık...
    27.06.2005

Terim noktayı koydu
    ...ve, A Milli Takım’da Fatih Terim dönemi başladı... Dün Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan basın toplantısıyla tecrübeli çalıştırıcının, Ay-Yıldızlı ekibin yeni hocası olduğu açıklandı. Levent Bıçakçı ile birlikte basın önüne çıkan İmparator akıllardaki soru işaretlerini sildi. Ersun Yanal hakkında fikrini söyleyen başarılı çalıştırıcı, Hakan Şükür konusuna değindi ve son olarak 2006 Dünya Kupası’na katılma şansımızı değerlendirdi. Söz Fatih Terim’in...

2010’a kadar...
    “İlk olarak Levent Bıçakcı’ya teşekkür ederim. Ersun Yanal kardeşim başta olmak üzere görev yapmış tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Herkesin Almanya’da olmamızı istediğini biliyoruz. Federasyondan da böyle bir teklif gelince geri çeviremedim. Herkesin isteğiyle, bilgi ve birikimimi milli takım doğrultusunda yöneltmeyi kabul ettim. Daha imza bile atmadım. Çünkü olaylar çok çabuk gelişti. Başkanla birlikte hedefimiz 2010’a kadar birlikte çalışmak”.

‘Federasyon çağdaş’
    “Başarısını aşan bir milli takım yaratmayı istiyorum. Uluslararası alanda final gruplarda tekrar yer almalıyız. En büyük hedefimiz, Türkiye’nin kendi ekolünü yaratması... Eğer kendi ekolümüzü yaratmayı başarırsak, başarı çok yakın olur. Bunun için de futbolun yaygınlaştırılması gerekir. Futbol Federasyonu’nun vizyonu benim düşünceme ve futbolun çağdaşlığına çok uygun. Yardımcılarımın kim olacağı henüz belli değil. En yakın zamanda bu konuyu da sonuca kavuşturacağız”.

Çobanoğlu da yolcu
    Hakan konusuna gelince... Bir oyuncunun gündemi bu kadar meşgul etmesi sağlıklı değil. Milli takım, her oyuncuya açıktır. Eğer olaylar daha da büyürse, herkes için zararlı olur. Herkese görev düşüyor. Almanya’ya gideceksek Ersun Yanal sayesinde gitmiş olalım. Gidemezsek de benden bilinsin. Ancak yük benim üzerimdeyse teknik kadroyu da ben kurmalıyım. Değişiklikler doğaldır, herkes yaşadı. Bu nedenle teknik ekipte değişikliklere hazır olun”

Aslan sevgisi
    < name=examp>

Adem KABAYEL

Sarı kırmızılı takımın ilk antrenmanında Florya, bayram yerine döndü. Çalışmayı izleyen 250’ye yakın taraftar, coşkulu tezahüratlarıyla futbolculara büyük moral verdi. Galatasaray, 2005-2006 sezonunun hazırlıklarına dün başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan antrenmana, yeni transferler Ragıp ve Altan ile geçen sezon kiraya verilen Ümit Karan, İbrahim Yavuz ve Sedat Debreli de katıldı.

Yönetime protesto

Sezonun ilk çalışmasına sarı kırmızılı taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. İdman sahasındaki tribünü dolduran yaklaşık 250 taraftar, ellerindeki dev bayraklarla uzun süre tezahürat yaptı. Futbolcular ve Teknik Direktör Gerets'e sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, yönetime ise tepki gösterdi. Ribery'nin Marsilya ile sözleşme imzalaması nedeniyle yönetime kızgın olan taraftarlar, 5 dakika boyunca susarak sessiz protesto eylemi yaptı.

Teknik heyet tam kadro

Kondisyon ve kültür-fizik çalışmasının yapıldığı antrenmana, evlilik izni alan Volkan ve Song ile izinli olan Mondragon, Conceiçao, Necati, Zafer, Uğur, sakatlığı nedeniyle tesislerde tedavi olan Suat ve Olimpik Milli Takım'da bulunan Arda ile Cafercan katılmadı. İdmanda, Teknik Direktör Eric Gerets'in yardımcıları Reinhard Stumpf, Erdal Keser, Nezihi Boloğlu ve Teknik Danışman Bülent Ünder de hazır bulundu.

Soğuk rüzgarlar

Galatasaray'ın ilk antrenmanını yöneticilerden Ergun Gürsoy, Fatih Gökşen, Şükrü Ergün, Cengiz Özyalçın, Niyazi Yelkencioğlu ve Sportif Direktör Bülent Tulun da izledi. Yöneticilerin çoğuyla arası açık olan Tulun'un özellikle Gürsoy ve Gökşen'den uzak durması ve uzun süre selamlaşmaması dikkat çekti.

Bu arada yeni Teknik Direktör Gerets, sıcakkanlılığı ve esprili hareketleriyle büyük ilgi çekti. Belçikalı çalıştırıcı, antrenmandan sonra gazetecilerle röportaj yapan Hakan Şükür'e su atarak espri yaptı.

GERETS’iN BEYiN TAKIMI

Yeni sezonda Eric Gerets’in yardımcılıklarını Reinhard Stumpf ve Erdal Keser ile kaleci antrenörü Nezihi Boloğlu yapacak. Sarı kırmızılı takım yaklaşık 1 saat süren sezonun ilk antrenmanında kondisyon ve kültür-fizik çalışması yaptı.

Mutluluğumuz için onları yoracağım

G.SARAYLI futbolcular, dün sabah yaptıkları antrenmanın ardından Başkan Özhan Canaydın ve yöneticilerle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'nde öğle yemeği yedi. Yemekte Başkan Canaydın, futbolculara moral verici bir konuşma yaparken, Teknik Direktör Eric Gerets de başarı sözü verdi. Gerets, konuşmasının sonunda espriyi patlatarak, "Hepimizin mutlu olması için futbolcularımı çok yoracağım. Onlar şimdi yesinler, nasıl olsa çok yorulacaklar" dedi.

Figo ve Solari devlere gidiyor

SARI kırmızılı kulübün transfer listesindeki Portekizli Luis Figo, Liverpool ile büyük ölçüde anlaşırken, Arjantinli Santiago Hernan Solari, İnter ile söz kesti. Öte yandan Galatasaray'ın geçen sezon Fransa'nın Nantes Kulübü'ne sattığı Rumen futbolcu Florin Bratu, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı

Bu Timsah’a da HUMMEL yakışır

Bursaspor yönetimi, yeni sezon formaları için Danimarka'nın ünlü Hummel firmasıyla sözleşme imzaladı.

Dünyada sadece Danimarka Milli Takımı'nın yanı sıra Aston Villa ve O.Lyon takımlarının giydiği Hummel formalarını, Türkiye'de ilk kez Bursasporlu futbolcular sırtına geçirecek. Firmanın Türkiye Distribütörü Metin Can Güçlü dün tesislere gelerek yeni ürünlüleri tanıtırken, Başkan Levent Kızıl'a da üstünde ismi yazılı bir forma hediye etti. Kızıl, Hummel'in katkılarıyla Danimarka'da bir turnuvaya katılınacağını açıklarken, bu ülkeden bir takımın da sezon açılışında Bursa'ya geleceğini belirterek, Güçlü'ye teşekkür etti.

Kaynak:hakimiyet (y-ö)

29.06.2005

ne gıysek yakısır!!!
    (guzele ne yakısmaskı!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

galatasaray metz i dava etti

halen statü gereği riberynin bonservisini elinde tutan metze gs ihtar çekti. riberynin 3 gündür antremanlara katılmadığını ve gs 1temmuzda alacağı bonservisi için 1,5 milyonluk taksiti ödemesine rağmen antremanlara katılmayan ribery için gs metz kulubüne hukuki yollarla başvurdu.

gs böylece iki fransız kulubünü birbirine düşürerek en azından maddi kaybını ortadan kaldırmak istiyor.

iyi bi hamle gibi gözüküyo umarım ö.canaydın şu tazminatı fransadaki gücünüde kullanarak şu tazminatı alabilir

Sorumlu yayıncılık ilkeleriyle bağdaşmıyor
    30 Haziran 2005 Perşembe | 11:52

Bugün yine bazı gazeteler, Fenerbahçe Spor kulübü ile ilgili haberlere yer ayırdıkları sayfalarında gerçeklerle hiç ilgisi bulunmayan transferlere, isimlere ve hayali anlaşmalara yer vermişlerdir.

Fenerbahçe taraftarının kafasını karıştıracak nitelikteki bu haberlerde Kulübümüzün sürdürdüğü transfer politikasının önüne geçerek bazı oyuncular ile anlaştığımız yönünde yayın yapmak, bu yayının muhatabını Fenerbahçe Spor Kulübü olarak göstermek sorumlu yayıncılık ilkeleriyle artık bağdaşmamaktadır.

Sadece tiraj kaygısı ve Fenerbahçe Spor kulübünden yalan da olsa haber vermek amacıyla yayınlanan bu hayali haberlerle Kulübümüz ciddi şekilde zarar görmekte, resmi sitemizden yaptığımız yalanlamalara rağmen bazı medya kuruluşları bu tür haberleri yayınlamaya devam etmektedir.

Her zaman belirttiğimiz gibi Fenerbahçe Spor Kulübünden gelecek haberlerin kaynağı resmi yayın organlarımızdır.

Bugün yine Fotomaç gazetesinin birinci sayfasında yer alan "Silva Fener’de", "Fenerbahçe Nihat Kahveci’yi R.Sociedad’dan Kiralıyor", "Halil’de Son Yakın" ile Fanatik Gazetesinde "Latin Rüzgarı" başlığı ile "Transfer çalışmalarını derinden sürdüren Fenerbahçe Meksika’lı Osorio ve Brezilya Milli Takımı’nın sağ kanat oyuncusu Cicinho’nun peşine düştü" haberi, Takvim Gazetesinde “Gilberto Bitiyor", Posta gazetesinde "Baptista Fener’de" ve Milliyet’in Taktik ilavesinde "Fener’e iki aday" başlığını taşıyan haberde “Meksika basınının Almanya’daki Konfederasyon kupasında Yıldızı parlayan Osorio’nun Sarı-Lacivertliler ile temasta olduğunu ileri sürdü. Brezilya’dan alınacak oyuncunun, Cicinho olabileceği de ifade edildi" denilen haberler yabancı basın-yayın organlarından alınmış olsa da tamamen uydurma ve yalan haberlerdir.

Bazı haberlerde ise idari menajerimiz Volkan Ballı’nın bir kaç transferi bitirmek için Almanya’da olduğu ve oyuncularla anlaştığı yönündeki yayınlar da gerçekleri yansıtmamaktadır.

Spor Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

'Param ödenmedi' diyerek Marsilya'ya imza atan Ribery için detaylı bir savunma dosyası hazırlandı. G.Saray, Ribery'e 11 kez ödeme yaptığını dekontlarla belgeledi

Sabıkası bile dosyalandı
    G.Saray, Ribery'nin kaçışını onur meselesi haline getirerek haklı çıkmak için her türlü detayı dosyalayarak FIFA'ya yolladı. Fransız futbolcunun 'Param ödenmedi' diyerek Marsilya'ya imza atmasından sonra ciddi bir prestij kaybına uğrayan sarı-kırmızılı kulüp, FIFA'lık olan transferden haklı ve kazançlı çıkmak için en ufak bir detayı bile atlamıyor. Sezon içinde yapılan ödemeleri, evine yapılan masrafları, menajerinin yetki belgesi olmamasını ve daha önce Belçika'da sabıkalı olmasını değerlendiren G.Saray çok detaylı bir savunma hazırladı

'Paramı tamamen aldım'
    Franck Ribery'ye sezon içinde yapılan prim ve maç başı ödemelerini tüm dekont ve makbuzlarıyla toplayan G.Saray yönetimi, Fransız futbolcuya 11 kez para verildiğini belgeledi. Fransız futbolcunun 30 Mart tarihinde imzaladığı 'Alacağım yoktur' yazılı kağıt ve 30 Nisan tarihinde L'Equipe Gazetesine verdiği 'Paramı kuruşu kuruşuna alıyorum' röportajı da, bu dekont ve makbuzlara eklenerek FIFA'ya gönderilen dosyaya kondu. Ribery'e ödenen Türkiye Kupası primi de dosyanın önemli detaylarından birisi olarak G.Saray tarafından vurgulandı

'Yetki belgesi bile yok'
    Sarı-kırmızılı kulüp Ribery'nin evi için yaptığı 140 bin YTL'lik harcamayı da Fransız oyuncuya ödenen paralar içerisinde gösterdi. Kaçak oyuncunun menajerinin uyarı mektupları içinse "Biz kendisine 'Ribery'nin yetkili menajeri misiniz?' şeklinde bir soru sorduk. Ama o bize yetki belgesi veremedi" savunması yapılarak, Bruno Heidersheild'un Ribery'nin resmi menajeri olmadığını ispatlandı. Bu arada menajer Bruno'nun, Belçika Merkez Bankası'ndaki kara liste kayıtları ve daha önce yaptığı hileli transferler de bir bir toplanarak, gönderilen dosyaya eklendi

10 milyon Euro'luk dava
    G.Saray'ın bu dosyadaki en önemli kozu ise futbolcunun 30 Haziran tarihine kadar hâlâ Metz'in malı olarak gözükmesi. Bu sebepten dolayı G.Saray, Metz'e ödediği 1.9 milyon Euro'yu faiziyle birlikte bu kulüpten isterken, Marsilya'ya ise bonservis değil yüklü bir tazminat davası açılacak. G.Saray, Marsilya'dan bu hata için 10 milyon Euro tazminat isteyecek. Marsilya Kulübü'nün ise bu belgeler karşısında geri adım attığı ve çarşamba günü G.Saray'ı toplantıya davet ettiği öğrenildi. G.Saray'ın toplantıya hangi yöneticilerle katılacağı ise hâlâ belli olmadı.

kaynak:vatan gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Fenerbahçe İlk puanını ankara deplasmanında aldı ve sadece 1 puan
    yıldızlar topluluğu fener tsyd kupasında vasat görüntü çizen gençleri yenemedi
    helal olsun gençlere

Süper Lig’de 2005-2006 sezonu saat 20:00’de Ankara’da oynanacak olan Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçıyla başladı.

Süper Lig’de son 2 yılın şampiyonu olan Fenerbahçe, 2005-2006 sezonun ilk haftasının açılış maçında Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Atatürk 19 Mayıs Stadında yapılan maçın hakemi Erol Aksoy’du. Erol Aksoy maç boyunca başarılı bir yönetim gerçekleştirdi....

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri