Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Ülkemiz sizce yıllardır defans yetiştirmekte zorluk çekiyor?

benim söylemek istedigim su sen defans yaparak mac kazanma yerine gidiyon galatasarayin 2-2 lik barca ve roma maclarini gösteriyon(bu arada roma maci 1-1)ama bu maclarda biz bi kere bile defans yapmadik.elbette defanslar hata yapacak ve kaleciler macta devlesecekler ama bizim türkiyede öyle maclar cok az olduugu icin hatta olmadigi icin ben GOL YEMEDIGIMIZ AVRUPANIN EN IYI TAKIMLARI ILE OLAN MACLARIMIZDAN BAHSETTIM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sebep basit halı saha zihniyeti halı saha maçı yaptığımızda en zoru kaleci sonra defansa adam bulmaktır herkes forvete geçecem der bu zihniyet genelde devam ediyor habire hücum oyuncusu yetişiyor ama defans oyuncusu az
    yanlış hatırlamıyorsam Toraman sivas ta yetişti sivaslı bir arkadaşım söylediği şu antrenörü Toramana onun kalıplı olmasından dolayı defans oyuncusu olması gerektiğini söylemiş bana anlatılan doğruysa nasıl oyuncu yetiştirdiğimiz ortada

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    sebep basit halı saha zihniyeti halı saha maçı yaptığımızda en zoru kaleci sonra defansa adam bulmaktır herkes forvete geçecem der bu zihniyet genelde devam ediyor habire hücum oyuncusu yetişiyor ama defans oyuncusu az
    yanlış hatırlamıyorsam Toraman sivas ta yetişti sivaslı bir arkadaşım söylediği şu antrenörü Toramana onun kalıplı olmasından dolayı defans oyuncusu olması gerektiğini söylemiş bana anlatılan doğruysa nasıl oyuncu yetiştirdiğimiz ortada
    doğru söylüyorsun halı saha ve mahalle maçlarında kimse defansta ve kalede durmak istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

niye yetişmiyor cok kısa ve net yorum hiç uzatmaya gerek yok.
    çünkü türk defans oyuncuylarına güvenilmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jarosik_61
    doğru söylüyorsun halı saha ve mahalle maçlarında kimse defansta ve kalede durmak istemez.
    (biraz klasik olcak ama) takımıma yararılı olcaksam heryerde oynarım
    mesela kalede dierlerinden daha iyiyim onun için kaleye geçerim ama normalde defans yada orta-sahada daha iyiy oynarım

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bu konu benimde dikkatimi çekti.Mesela dün akşamki BJK-TOT maçında baktım.Baki Mercimek;İleride Türkmilli takımında oynayacak ancak hiç bir yararı yok.Belki gençliğinden olabilir ancak bakınız ki Arda Turan yaşı 19.....
    Yine bir Gökhan Zan; Ayını şekilde.
    Can Arat;Aynı şekilde....
    Yok artık Bülentler,Fatihler,Ergünler,Ümitler....

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri