Ulam tam netteyim ortalık sallanıyonoluyos dedim girdim bilgisayar masasının altına
aslında salllanmayı severimde baya bi dua ettim
![]()
Ulam tam netteyim ortalık sallanıyonoluyos dedim girdim bilgisayar masasının altına
aslında salllanmayı severimde baya bi dua ettim
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
o adkar şiddetli olmadı
Burayı epey salladı.
nerde oldu deprem burda hiç yok(istanbul-kartal burası)
Biz Kadıköy'de hissettik.Originally Posted by hakan sükürü
burdada hissedilmedi (ANKARA)![]()
Ben hissetmedi bende bir sorun var sanırım ama Tofaş BJK maçını durdurdu hakem...
Taraftarlar ölüm marşını söylüyorlar.Gel de oyna şimdi o maçı.Originally Posted by batuhan1907
![]()
yaa acayip ötesi sallandı burası bilgisayar düşüyodu masadan ayy bi korktum bi korktum
depremin odaği 21:15 de kuş gölüymüş
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
geçmiş olsun hepinize
bağcılar 20 saniye sallandı..ve monitörümün dans ettiğini gördüm![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
cep telefonum v**rdı dedim telefon çalıyo telefon çalışıyo ekran sallanıyo ya ondan sorna masa bi sallandı dedim gittik
uzun zamandır deprem olmamıştı, ya da ben hissetmemiştim
Her işte bi hayır vardır..
Balıkesir'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 21.15'te merkez üssü Kuş Gölü olan 5.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
5.2 büyüklüğündeki deprem, İstanbul, Çanakkale ve Bursa'da da hissedildi. Bazı yerlerde halk sokağa fırladı
İstanbul'da depremi en şiddetli hisseden ise daha önce depremi yaşayan semtler oldu. Özellikle depremi daha önce ağır bir şekilde hisseden Avcılar'da halk panik içinde sokaklara fırladı.
hepinize gecmiş olsun arkadaslar
Akşam depremlerini nedense hissetmiyorum.
uykudandır![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Herkese geçmiş olsun.
Geçmiş olsun hepinize baylar... Burdan da hissedilmedi vallaTelaş yapmayın böyle küçük depremlerin olması iyidir
Mesela burda tam 6-7 yıldır küçük deprem bile olmuyo.. Ben şüphelenmeye başladım yaw
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
abi suresi ne kadarmis yaa ben 2-3 saniye hissettim gecti gitti...
bağcılarda 20 sn miş
herkese geçmiş olsun geçen sene izmir'de çok ötü olmuştu 6.0 dı büyüklüğü evet küçük olsun çok olsun enerji yeterki boşalsın
merkez üssü balıkesir 5.2
bundan tam 1 hafta önce denizlide de 4.2 şiddetine oldu
Serkan ben Batuhan, Tarık ve Burak konuşuyorduk...
Yavaştan bir titreme.
Kuzey güney doğrultusunda iki sarsma..
Bitişte yine titreme...
Halk 15 dakikalığına sokağa dökülür...
Ve herkes tekrar evlerine..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi