-
27.Haziran.2005, 19:02
Kalbim Bursa’da
Yeşil Beyazlı takımdan ayrılışı nedeniyle kimseye kırgın olmadığını söyleyen İlyas Kahraman, Timsah’a Süper Lig yolunda başarı diledi.
Bursaspor’da teknik direktör Raşit Çetiner tarafından yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen İlyas Kahraman, kendisiyle ilgili kararı anlayışla karşıladığını söyledi. Zor bir zamanda Yeşil Beyazlı kulübe geldiğini belirten tecrübeli krampon, "Şehirde büyük bir baskı vardı. Onun için çok verimli olamadım. Yeni sezonda kalmak istiyordum ancak, beni istemediler" dedi. Kongre öncesi Levent Kızıl ile görüştüğünü belirten İlyas şöyle konuştu:
"Başkan bana telefonda -seneye yine beraberiz- dedi. Ancak ,Raşit Hoca geldikten sonra kararları değişti. Kimseye kırgın değilim. Bursa'nın benim gönlümde çok ayrı bir yeri var. Kalbim her zaman burada olacak. İnşallah bu yıl Bursaspor Süper Lig'e çıkar." İlyas, transferi ile ilgili olarak D.Bakırspor ve K. Erciyes'in tekliflerini değerlendireceğini de sözlerine ekledi. (BHA)
Kaynak:Kent(y-ö)
27.06.2005
gule gule i
ilyas kahraman

Bursaspor'da ''imza şov'' yarın
İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde mücadele eden Bursaspor, anlaştığı 5 futbolcuya yarın basın önünde imza attıracak.
Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlenecek toplu
imza töreninde, Mesut Ünal, Mehmet Türkmehmet, Yavuz Eraydın, Eser
Yağmur ve Yasin Sülün, kendilerini yeşil-beyazlı kulübe bağlayan resmi
sözleşmeyi imzalayacak.
Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, ayrıca yeni sezonda
Bursaspor'un Hummel marka spor malzemelerini kullanacağını, bununla
ilgili anlaşmanın da yarın imza töreni öncesi yapılacağını, yeni
transferlerin de bu firmanın ürettiği formalarla basın önüne
çıkacağını bildirdi.
Mesaj Yetkileri