Quote Originally Posted by klebinho
vay be turkiye ligini b.k etmisler bukadarinida beklemiodum valla sanki turksportal hic emek veripte calisma yapmamis harbi inanamiyorum zaten sunu soliim ilk defa bir cm ve fm de turk ligi bu kadar kotu yapilmis yaziklar olsun demekten baska bir sey yok abi oyunun acilizinda rahim zafer milli takimda yaw adam bastonla dolasiyo bu nebicim emektir hic mi bilgi verilmedi adamlara onu gectim oyucu profilleri gercege hicte uygun degil hele sunu soliim turkiye ligi fm 2005 yilindan kopyalanip birkac degisiklikle oyuna eklenmis isteyenede ispatlarim hatta galatasarayin finansi ve maas odenegi nasil olurda turkiyenin en iyisi olur anlamadim adamlarin ucan kusa borcu var oyunculari para alamadigi icin idmana cikmiyo ve butun gelirleri temlik altinda buda biseymi ardaya 5 m'lyon fiyat bicilmis ozellikler ustune 50 miyon verseler almazsiniz resmen sigames turkler kektir yerler demis ve oyunu kendi kafasina gore yapmis nihatin degeri zaten olayi ortaya koyuyo yazik yazik yazik turksportalada helal olsun bi delgado nun fiyatini 250000 euro yapmislar adamin uefaya kapak olmus uefa kupasi gol asist krali uefa tarafindan fiyati 6 milyon euro olarak belirlenmis avrupa adamin unu local f'yati 250000 euro bu nasil calismadir anlamadim bence turksportal birazda hatayi kendinde arayip ben nerde hata yaptim biraz daha profesyonel kisilerin futbolcu lig ve takim analizleri yapmalari gerekir besiktasin butcesi 35 gs nin 65 inandirici geliomu size bu nasil bilgi verme anlamadim bunlar gibi 100 lerce ornek veririm bu saydiklarim durumu tamamen ortaya koyuyo

Malesef dediklerine katiliyorum. Ama suc sadece Arastirmaci grupta oldugunu düsünmüyorum. Herhalde SI türkiye ligini ve arastirmasini ciddiye almiyor. Nedeni ise Türkiye de satislarin cok düsük olmasi, cünkü cogu kisi korsan aliyor.
Ama yeni bir calisma baslayacaktir ve SI nin cikaracagi muhtemel bir yama ya dahil edilecektir. Bu saydigin hatlar orada düzelir diye düsünüyorum.
Yazdigin hatalari FM 2007 Arastima bölümünde de yazarsan iyi olur.