bakalım nasıl bir mac olcak yorgun ve moralsiz olan besiktas nasıl bir sonuc alcak
bakalım nasıl bir mac olcak yorgun ve moralsiz olan besiktas nasıl bir sonuc alcak
besiktas alır
artık bu sezon hiç umudum yok beşiktaşdan bu oyunla hiç bir şey olmaz
So what?
Saike
valla bence bu mac 1=1 biter demedi demeyin
Beşiktaş alır bence. Yada berabere biter.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
berabere biter
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
mac berabere bitecek gibi gözüküyo,tahmini sokurum 2-2
beşiktaş alırr
Beşiktaş zorlanabilir. Artık her maç zor olduğunu düşünürsek, bu maçta ya beraberlik olur, ya da Beşiktaş yenilebilir. (Tottenham maçından dolayıda yorgunluk var.)
BEŞİKTAŞ'TA DELGADO KADRODAN ÇIKARILDI
Beşiktaş'ta, rahatsızlığı nedeniyle tedavisi süren Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado, Turkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Çaykur Rizespor maçının kadrosundan son anda çıkarıldı.
Siyah-beyazlı takımın sabah yaptığı antrenmanın ardından Rize'ye gidecek kafileye 19. oyuncu olarak alınacağı bildirilen Delgado'nun, tam olarak iyileşmemesi nedeniyle kadrodan çıkarıldığı bildirildi.
Bağırsak enfeksiyonu geçiren Arjantinli futbolcu, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda hafta içinde Tottenham Hotspur ile yapılan maçta da forma giyememişti.
bağırsak enfeksiyonu ciddi bişi mi
ewet bağırsakların hastalanıyor ve sürekli karnında acı wc de aşırı acı gibi etkileri vardır
Bünye olarak zayıf bir futbolcu olduğunu gelmeden söylemiştim..
delgadonun olmamasına rağmen beşiktaş kazanır
iyisallah berabere kalir
inşallah yenilir en çok bize yarar
Zor maç gibi duruyor ama bence Beşiktaş beklenildiğinden daha kolay kazanacak.
beşiktaş ligte patakute yeniyo bu maçta beşiktaşın bence
Bence Çaykur Rizespor alacak...
Dk 86 gol Bobo
Fenerbahçe Cumhuriyeti
eh kurtardınız yine hadi 86'da![]()
ve maç bitti beşiktaş son dakikalarda bulduğu golle kazandı maçı seyretmedim onun için bir yorum yapamayacağım
So what?
Saike
besiktas bobunun 86. dakikada attigi golle caykurruzesporu deplasmanda 1-0maglup etmeyi basardi,
bu bizim icin kötü oldu.![]()
Zor kurtarmış Beşiktaş.Önemli bir galibiyet.
şansa yeniyolar top oynamıyolarki
[SIGPIC][/SIGPIC]