1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Turksportallı Aslanlar ● Galatasaray - Gençlerbirliği Maçı ● (Herkesi bekliyoruz..)

Thumbs up Turksportallı Aslanlar ● Galatasaray - Gençlerbirliği Maçı ● (Herkesi bekliyoruz..)

Turksportallı Aslanlar olarak takımımızı yine yalnız bırakmayacağız ve her ne koşulda olursa olsun sonuna kadar, ölene kadar desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü biz Renklere Aşığız!

● Turksportallı Aslanlar - Maç Konuları ve Resimleri●

Turksportallı Aslanların ilk maçı, Şampiyonlar Ligi: Galatasaray - Bordeaux

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=19459
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=21202

Turksportallı Aslanların ikinci maçı, Turkcell Süper Lig: Galatasaray - Konyaspor
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=22013
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=330698

Turksportallı Aslanların üçüncü maçı, Turkcell Süper Lig: Galatasaray - Ankaragücü

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=22641
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=23510

● Turksportallı Aslanlar - Maç Hakkında ●

Maç: Turkcell Süper Lig - 11. Hafta
    Stad: Ali Sami Yen Stadı
    Tarih: 28 Ekim Cumartesi / Saat 19:00
    Hakem: Belli Değil
    Sakatlar: Belli Değil
    Cezalı: Belli Değil
    Hava Durumu: Belli Değil

● Turksportallı Aslanlar - Maça Gelecek Arkadaşların Dikkatine! ●

Zaman zaman gidemeyeceğimiz maçlar olacaktır. Sağlımız, okulumuz ve işlerimiz el verdiğince tüm maçlara gitmeye karar verdik. Her gittiğimiz maçta eğleniyoruz, gülüyoruz, üzülüyoruz ama en güzelide zamanla oluşacak olan edebi dostluktur.
    Lütfen zor bir durumunuz yoksa bizleri yalnız bırakmayınız. Önemli olan orada takımımıza kötü günde destek vermektir.

- Gelmek için ne yapmalıyım?
    Cumartesi günü 19:00'da Ali Sami Yen stadında yapılacak Gençlerbirliği maçına gelmek isteyenler arkadaşlar bu konun altına cevap yazabilirler.

- Nerede ne yapılacak? Nerede Buluşacaz?
    Öncelikle, Mecidiyeköy Galatasaray Mega Store içinde ve dışında buluşma gerçekleşecektir. Maç saatine göre en geç saat 18:00 civarı Mega Store'un önünde olunacaktır. Stada hep birlikte girilecektir. Lütfen herkes birbiriyle haberleşme içerisinde olsun..

- Bilet konusunu ne yapacağız?
    Ankaragücü maçında uyguladığımız bilet konusunu uygulayacağız. Gelen arkadaşlara göre aramızda belirleyeceğimiz 2 arkadaşımız biletler alacaktır. Maça girilmeden önce biletler sahiplerine verilip, bilet alan arkadaşa bilet fiyatı ödenecektir.

- Stadda nerede oturacağız?
    Eski Açık tribününde oturacağız. Konyaspor maçında kendi belirlediğimiz bölümde oturacağız. Ankaragücü maçındada orada oturduk, kapalıda oturuyormuş hissi veriyor.

● Turksportallı Aslanlar - Maça Gelecekler ●

yeşil renk: maça geliyorkırmızı renk: maça gelmesi belirsizmavi renk: biletleri alacak arkadaşlar

ermoon (Eray)
    http://img90.imageshack.us/img90/489...aramacieq4.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya bir kere de gitmeyin ki adamlar kendilerine çekidüzen versinler. Düşünsene stad boş olsa neler değişir.

Quote Originally Posted by emrah44
    Ya bir kere de gitmeyin ki adamlar kendilerine çekidüzen versinler. Düşünsene stad boş olsa neler değişir.
    Hadi gitmedik diyelim, bu sene şampiyon olduk ve yine erman toroğlu çıktı biz taraftara iyi gün dostu dedi. ben o sene hiç destek vermedim ama şampiyon olduğumuz sene sevindim.. keşke sevinmez olsaydım.. o yüzden bir daha yapmam o hatayı.. İyi gününde herkes yanında, önemli olan kötü gününde yanında olmaktır. Takım onun bunun takımı değil bizim takımımız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Eğer İstanbul'da yaşasaydım gelirdim ancak malesef . sizler için seviniyorum....
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ermoon
    Hadi gitmedik diyelim, bu sene şampiyon olduk ve yine erman toroğlu çıktı biz taraftara iyi gün dostu dedi. ben o sene hiç destek vermedim ama şampiyon olduğumuz sene sevindim.. keşke sevinmez olsaydım.. o yüzden bir daha yapmam o hatayı.. İyi gününde herkes yanında, önemli olan kötü gününde yanında olmaktır. Takım onun bunun takımı değil bizim takımımız..
    Erman Toroğlu dediğin kim ya boşver öyle adamları. Biz de stada gidemiyoruz İstanbul'da oturmuyoruz o halde sevinmek hakkımız değil mi? Ya da stada gidip de geçen gün sahaya girenlerin hakkı mı sevinmek? Takıma destek yine olursun. Gidersin antrenmana tezahurat yaparsın. Maçta yönetim istifa dersin budur. Yani biz o kadar güçlü bir klüp yapısına sahip olsak tamam her maç destek tam destek sorunlar kendiliğinden hallolur ama öyle değil ki. Yine de maça gidecekseniz. eğer sahaya girmeyi planlayan olursa yanınızdakilerden benim için iki laf söyleyin olur mu? orda olsam ben güzelce överdim onları ya neyse... İyi eğlenceler size.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

dün gece itibariyle sorunu bizde olmadığını anlamış bulunduğumuza göre maçlara gitmemizde bir sakınca görmüyorum ben.şimdiden bişey söylemeyeyim ama büyük ihtimal gelirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben yarın rizye gidiyorum 10 gün burda olmayacağim ö yüzden maça gelemiyorum ama yinede belli olmaz gelme ihtimalım %5

Neyse arkadaşlar konumuza geri dönelim. 10 gün içerisinde kesin gelecekler adlarını yazdırırsa sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turksportallı Aslanlar İNADINA CİMBOM diyor. Helal olsun size. İnşallah bu kez bu kötü gidişatı bozarız ve galip geliriz. Turksportallı Aslanlarımızında yüzü güler.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

siz gitmeyin siz gidince yenılıyo gs

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yenilmiyo berabere kalıyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

insallah bu sefer ugurlu gelirsiniz de galatasaray erciyesi yener,gerci erciyes bize rakip olamaz,ama insallah bu sefer seytanin degil bacagini bütün vücutlarini paramparca ederiz insallah

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Gidin yinede.Aslanımızı yalnız bırakmayın.....

İşte Gerçek Aslanlar bu TURKSPORTALLI ASLANLAR olsa geek HeLaL oLsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    yenilmiyo berabere kalıyo
    olsun puan kaybı yaşatıyosunuz takıma

Doğru gidiyoruz tek başıma artık izlerim

Olmayan organizasyon iptal edilmiştir. Bundan sonra böyle bir konu açmayacağım. Gelmek isteyenlerle zaten msn'de konuşuruz.

Mesaj Yetkileri