Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Sivasspor-Vestel Manisa

tüh be cok üzüldüm valla manisanin yenilmesine ama fenerbahce bugün beraberlik alirsa haftaya manisa ile oynayacaklari mac cok zorlu olacaktir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sivas işte ne de olsa bizim anne tarafının memleketi. Bu arada ben Vestel'in yenmesini istiyordum; keşke yenebilselerdi..

Fenerbahçe'nin işine yarayan bir skor oldu. Fenerbahçe Kayserispor'u devirip, Manisa'da alacağı bir galibiyetle zirveye çıkacak ve moral olarak da yükselecektir. Fenerbahçe'nin kader maçı, Kayserispor ve Manisa maçları. Bu iki maçı kazanırsa Fenerbahçe, karşısında kimse duramaz ve bu işi sonuna kadar götürür.

walla beklıodum westelden artık kaybetmelerını yazık oldu aslında ama bu performanslarının sezon sonuna hatta ılk yarının sonuna yetmıcegı bellıdı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

solemiştim 10.haftadan sonra düşüşe geçer diye

dün manisanın gollerini defansın göbeğinde oynayan 2 oyuncusunun atması ilginç. manisanın son 8 haftada lig'te fırtınalar estiren hucüm hattını sivas çok iyi bir şekilde markaj altına almış.

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    manisa da yenildi artık manisa yenilgilere baslar
    kesinlikle katılıyorum, bir şeyler kötü gittimi tersliklerin ardı arkası kesilmez.

3-4 haftaya kadar manisa tamamen kopar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla bende bugün gazetede okuyunca şaşırdım. Gerçektende hiç beklemiyodum. Bencede artık üst üste puan kayıplarına başlarlar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri