Acaba nereden başlasam?
Penaltılara damgasını vuran hakemden başlamak istiyorum. Tamam harika bir kural geldi, hakem itirazdan (aşırı) sarı kart gösterilecek. Peki bu kadar çok sarı kart niye? Hayır penaltı oldu 80 dakika boyunca koşan, kazanmak isteyen futbolcular var o kadar itirazı herkes yapar. İnadına herkese sarı kart göstermeye başladı.

Sarı kartı bıraktım. Peki bu penaltılara ne demeli? Erciyese verdiği penaltı, penaltı değil. Galatasaray'a verdiği penaltı, penaltı değil. Hakem kendi kendine, "Erciyese penaltı verdim, Galatasaray'ada vermeliyim" düşüncesi altında mı düdük çalıyor?

Hakem demişken, bizim futbolcuların çenelerini tutma gibi bir lüksu yok mu? Ne çene varmış sizdede ya, maşallah. Antremanlarda futbol yerine dedikodu çalışyorlar heralde. Ağızları durmuyor.

Penaltı olsada, olmasada yine Gerets'e yükleneceğim. Bu nasıl bir taktik anlayışıdır? Galatasaray gibi bir takım Erciyes takımına tek forvet çıkıyor. Bunu hangi futbol adamı açıklayabilir? Senin mutlak galibiyete ihtiyacın varken gidip 2 ön libero, tek forvet tercih ediyorsun. Bundan 1-2 hafta önce Türkiye milli takımında Moldova karşısında 4 gol atan Hakan Şükür nerede? Sakatlıktan çıkan Tolga nerede? Carrusca nerede? Alınmasına rağmen 1 kere bile doğru düzgün oynamayan kanat oyuncusu Necatinin yerine koyduğun Okan nerede?

Haaa, bunlarla birlikte birde gençleri yok etme operasyonunu bugünde harika tamamladı. Aydını mükemmel harcadı, 2 gün sonra paf takımınada gönderir. Necati'yi oyuna alıyor, peki Necati kanat oyuncusu mu? Orada Okan yok mu? Yıllarca Galatasaray'da kanat oyuncu görevini üstlenmiş?

Mutlak galibiyete ihtiyacı olan bir takım saldırır, demek ki bizim galibiyete ihtiyacımız yok. Doğru biz beraberlikle yetinelim..

Maç bitti hayırlı olsun, sağolsun Gerets bey bu maçıda veriyordu. Penaltılar, hakemler kurtardı.