1 ile 30 arası toplam 379 sonuç

Konu: [TSL]Galatasaray Araştırması 2007

Hybrid View

si bu sene genel anlamda bütün oyuncuların özelliklerinden kırpmış artık eskisi gibi her tarafından 20 ler çıkan oyuncular yok. iyide olmuş aslında , onun için yama yapılırken oyuncuların özellikleri fazla abartılmamalı ki ilerde türk takımları real madrid , barca olmasın.. geçmişte bunun örneklerini yaşamıştık , gerçi ben şimdiden mevcut editörle başladım düzeltmelere...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by maslow View Post
    si bu sene genel anlamda bütün oyuncuların özelliklerinden kırpmış artık eskisi gibi her tarafından 20 ler çıkan oyuncular yok. iyide olmuş aslında , onun için yama yapılırken oyuncuların özellikleri fazla abartılmamalı ki ilerde türk takımları real madrid , barca olmasın.. geçmişte bunun örneklerini yaşamıştık , gerçi ben şimdiden mevcut editörle başladım düzeltmelere...
    her taraftan 20 ler cikmayacak, dogru rakamlar cikacak. Önemli olan bu. Bir oyuncu hakkettigi rakami almasi gerek, ne abartilacak ne de kücümsenecek.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by maslow View Post
    Eski sistemde, oyuncunun ozellikleri ile Current Ability arasinda arastirma bazinda pek bir baglanti yoktu.

Artik var. Oyuncularin oynadigi pozisyona gore belli ozelliklerin onemi farkli ve buna gore ozelliklerin hukmettigi bir Current Ability hesaplanabiliyor. Eger bu hesaplanan Current Ability oyuncuya arastirmaci tarafindan verilen Current Ability ile benzer degilse, arastirmacinin oyuncunun ozelliklerinde degisiklik yaparak iki sayiyi birbirine yaklastirmasi gerekiyor.

Eger oyuncunun ozellikleri, Current Ability'e gore dusukse, oyun otomatik olarak ozellikleri yukseltiyor.

Eger oyuncunun ozellikleri, Current Ability'e gore yuksekse, oyun otomatik olarak ozellikleri dusuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inamoto DM olmalı
    okan DM AMRC olmalı
    ayhan DM AMLC olmalı
    sabri D/WB R AMRC olmalı
    mehmet topal DM olmalı
    arda DR AMRL olmalı

Quote Originally Posted by Deza View Post
    AHHAHAH Mehmet Topal AMR????????????
    Database gecen yilin aynisi ya, hangi degisiklikler var. Bir yil icinde ne

arastirma daha iyi olmus ne düzeltme. Arastirma grubunun neden hic düzeltmeler yapmadigini merak ediyorum. Bu kadar cok Random stat olurmu? Hemde her hafta tv de izledigimiz oyuncular. Ve bu kadar yanlis stat. Gökhan Zan mesela.

Türker Tozarin zaten hic bu kunularla ilgilenmedigi gibi gözüküyor, ne burade cevap veriyor, ne de SI forumunda. Biliyorum zor bir is yaptiginiz, ve takdir de ediyorum cabalarinizi, ama lütfen, siz bu yilki arastimanizdan gurur duyuyormusunuz?

Hic bir degiskilki yok gibi gecen yildan?

Arkadaşlar tam emin değilim ama Mehmet Topal ın gerçek mevkii sağ açık ama Gerets onu dmc şeklinde oynatıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben özellikle Arda,Ümit,Tomas,Song,Ferhat ve Ilıc ı beyenmedim.Ilıç in profili güzel ama iyi top oynamıyor.Hakan,Ergün,Emre A,Necati nin özellikleri biraz düşürülmeli.

Mesaj Yetkileri