Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 56 / 422 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

4-0 harika sonuç be helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Benim beraberlik beklediğim bi maçtı gerçekten beni ve çogu kişiyi yanılttı Atletico bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Barca çekiyor beni....

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

inşallah basarılı olur

Del Piero_10 Misafir

Default Real Madrid, Drogba'yı İstemiyor!

İspanyol Marca gazetesi, Chelsea'nin golcüsü Didier Drogba'nın Real'e transferinin sözkonusu olmayacağını yazdı.

Geçtiğimiz hafta ünlü Fransız dergisi France Football'a verdiği demeçte takımından ayrılmak istediğini dile getiren Chelseali Didier Drogba'nın gelecekteki potansiyel takımlarından birisinin Real Madrid olacağı, uzun süredir konuşuluyor. Ancak edinilen son bilgilere göre Drogba'nın menajerleri Pierre Floriant ve Marco Iovnio, İspanyol devinin yöneticileriyle yaptıkları görüşmeden "Şu anda olmaz" mesajını alarak elleri boş döndüler.

Marca gazetesi, Real Madrid'in, elinde Ruud Van Nistelrooy ve Raul gibi iki yaşlı golcü varken, 30'una merdiven dayamış Drogba yerine, David Villa gibi genç bir golcü transfer etmeyi yeğleyeceğini öne sürüyor.

Ancak Drogba'nın önünde henüz Barcelona, AC Milan, Internazionale gibi seçenekler de duruyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Cruyff’tan Messi’ye Mesaj: "Takım Arkadaşlarını da Hatırla"

Barcelonalı efsane Johan Cruyff, Katalan ekibinin genç golcüsü Lionel Messi’ye sahada bencilce olmaması ve takım arkadaşlarıyla beraber oynaması yönünde mesaj gönderdi…

İspanyol El Periodico gazetesindeki köşesini her zaman eleştiri ağırlıklı yazılarla kullanan Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff, Barcelona'nın 3-1 kaybettiği Villareal karşılaşmasının ardından, Arjantinli yıldız Lionel Messi'ye yüklendi.

Cruyff, "Lionel Messi süper bir oyuncu. Ancak hâlâ kendini geliştirmesi gerekiyor. Villareal’e karşı oynadığı oyundan tam not almalı; fakat ‘Dünyaya karşı yalnızca ben’ gibi bir anlayışı tekrar tekrar ortaya koyarsanız bu kendinizi yakmak olur" dedi.

Messi'nin futboluna ilişkin eleştirilerini sürdüren Johan Cruyff, yazısında "Takımın iyliği için oyunu daha düzenleyici olmalı. Topu ne zaman çabuk oynamak gerektiğini ve ne zaman dribbling yapmanız gerektiğini iyi bilmelisiniz. Hızlı ve atak bir oyuncu olmanıza rağmen her zaman 2.seçeneği seçerseniz futbolun süpriz yanını kaybetmiş olursunuz" ifadelerine yer verdi.

Cruyff, yine de, gelecekte Messi’nin “Altın Top” ödülünü alabileceğini belirterek gençlere olan inancını gösterdi.

Frank Rijkaard'ıysa sert bir dille konuşan Hollandalı efsane, "3-4-3 mükemmel de olabilir toplu bir intihar da olabilir. İleriye bir forvet daha koymak ne daha fazla pozisyon üretmek ne de daha çok gol atmak anlamına gelir" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Yetenekli oyuncuların genelde sorunudur. Bireysellik . messi'ye bireysellik yakışıyor Genel olarak yetenekli oyuncular oyun içinde bencil davranışlar sergilerler ve genelinde başarısız olurlar. Ama messi böyle değil gerekirse 10 kişiyi çalımlayıp gol atabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Kimi istiyomuş Mutu'mu yoksa .Drogba-nistelrooy çok can yakar.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ispanya ligi tam türklere göre.. Cok basarili olacagina inaniyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futbol bir takım işidir ama Messi olağanüstü yetenekleri olduğu için bencil davranması normal hem taraftar bunu seviyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

messi bencil değil ki her maçta golü asisti var güzel goller atması onun bencil olduğu anlamına gelmez.messinin takım oyununa ne kadar önem verdiğini herkes bilir.

Cruyff bence Messi'yi tek maçla yargılamamalı....

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Cruyff bence Messi'yi tek maçla yargılamamalı....
    messi o maçtada süper oynadı zira golün asistinide o yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

madrid barcelonayı b(p)arça b(p)arça etti.tabi bu işin espirisi tbr. ederim madrıdı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Real Madrid - Barcelona
    3' Raul
    56' Nistelrooy

Nesil
    2006

Barcelona bu yılın balon takımı o kadar havaya girdiler biz dünyanın en iyi takımıyız diye başlarında "dünyanın en iyi futbolcusu" -bak tırnak içine aldım anladın sen- ronaldinho ile hüsrana uğrayacaklar.Futbol sahada oynanır reklam filmlerinde değil.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by dick View Post
    .......
    Futbol sahada oynanır reklam filmlerinde değil.
    bu işi madrid yapıyordu 2 yıldır hüsrandalar ama barçada da Eto'o faktörünü unumamak lazım

Nesil
    2006

Yanlış anlamayın real madridi tutmuyorum ama düşmanımın düşmanı benim dostumdur

Real madrid küme düşse bile umrumda değil ama iyi yendiler tebrik ediyorum barcelonada bir tek messi çabaladı o da tek başına ne yapabilir ki.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

real beni yanıltmadı.zaten onların sayesinde iddaa dan para kazandım.real için dönüm maçıydı ve aldılar yükselişe geçtiler artık.
    barcelona çok çabuk toparlanır.hemen bu senenin balonu yok bilmem ne havasına geçmeyin.ben yine iddda ediyorum barca kendi ayarında olmayan takımları 30 dakikada halledecek yine

Nesil
    2006
    Yer
    -

Doğru demiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Messi'nin aşırı derecede bencil olduğunu düşünmüyorum.Crutff abartmış.O kadar da olcak artık

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ronaldınho+riijkaard lı barçadan bir cacık olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

berabere kaldılar ama liderler gruptan her türlü çıkarlar

üzüldüm ya barcayi ben seviyorum orada adamim messi var,bu kadar kötü bir kaleci olmaz ya barcanin parasimi yok sakaryali martinez bile valdezden iyi ya.laporta derhal iyi ve tecrübeli bir kaleci alsin.bide artik su saviolayi ilk 11de oynatsin yaa,daha yasi cok genc ve müthis bir silah ama riijkard oynatmiyo,zaten rijjkard barcaya yakismiyo.herif sirf yildizlarla oynuyo mourinho gibi degilki mourinho savasci oyuncu istiyo,riijkard yildiz furbolcu istiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

valla barcelona alır diye düşündüm ama barça maçta varlık bile gösteremedi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

barcelona nın etoo nun boşluğunu bu kadar çok hissedeceğini tahmin etmemiştim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    -

Villareal bence Ligin en iyi ekiplerinden İspanya ligi inanılmaz zevkli bir lig herkesin kadrosu taş gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bu aralar bocaladık biraz.Villarreal mağlubiyeti çok kötü oldu.3 golden 2'si penaltı.Golümüzü 16'lık Bojan attı.Neyseki Madrid'de sezonun diğer flaş ekibi Espanyol'a yenildi..

Şampiyonlar Ligi'nde sezona müthiş giren Rangers deplasmanından 1 puan ile ayrıldık.İkinci maçta yener lider olarak çıkarız.Bunlar rakiplerimiz değil..

@lucho
    Bi cacık olmayan takım ile yine de fark atmasını biliyoruz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    @lucho
    Bi cacık olmayan takım ile yine de fark atmasını biliyoruz..
    berk bu tavrını özelden belirtseydin keşke.

barçanın fark atması normaldir.

ama rangers barçaya dün gördüğün gibi 2 top bile yaptırmıyorsa.bu takımdan bir cacık olmaz.gündelik bir yorum.özellikle rijkaard varsa

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

saat 19:45 te uefa kupası mücadelesinde lokomotiv moskova takımı ile deplasmanda oynayacağız.bu deplasmandan 3 puan almak demek grubu garantilemek anlamına geliyor benim için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Moskova'da Gollü Beraberlik
    Uefa Kupası B Grubu maçında Lokomotiv Moskova kendi sahasında, İspanyol ekibi Atletico Madrid'le 3-3 berabere kaldı.
    Uefa Kupası'nın birinci turunda Erciyesspor'u eleyerek gruplara kalan Atletico, zorlu deplasmanda maça iyi başladı ve 16. dakikada genç yıldızı Sergio Agüero, nefis bir voleyle topu ağlara gönderdi.

27. dakikada ise evsahibi takım Bilyaletdinov'un golüyle eşitliği sağladı.

47. dakikada yine Agüero'nun yarattığı bir pozisyonda Uruguaylı golcüsü Forlan'ın golüyle Atletico 2-1 öne geçti.

Heyecan dolu maçın 61. dakikasında evsahibi takım yeniden eşitliği yakaladı. Sychev'in pasını ağlara gönderen Nijeryalı Odemwingie, skoru yeniden eşitledi.

64'de ise Lokomotiv Stadı'na sevince boğan golü attı Odemwingie. Sağdan gelen kornere dokunan Nijeryalı oyuncunun ilk vuruşu savunmadan dönse de, ikinci hamlede topu ağlara gönderen oyuncu takımını öne geçirdi.

Ancak maçı bırakmayan Atletico, 85. dakikada yine Sergio Agüero'nun golüyle eşitliği sağladı ve maç da bu skorla sona erdi.
    Beraberlik: 3-3

kaynak:goal

atletico forumlarından aldığım bilgilere göre çok güzel oynamışız.forumdaki herkes güzel oynadığımızı söylüyor.bu soğuk moskova deplasmanında agüero gene döktürmüş ve maçın yıldızıymış.golleri süpermiş.forlanda gene ileri uçtaki kalitesini göstermiş.maç 3-3 bitti sonuçta 3 de gol yedik.bunun nedeni maniche,perea,ze castro gibi ismlerin yerine santana ve eller'in oynaması olabilir.ama izlemeden bişey diyemicem.birde seitaridis yerine beklere 2 sol ayaklı oyuncu antonio lopez ve pernia ile çıkmışız maça.bununda etkisi olabilir.bu maçı gruptaki en zor maç olarak görüyordum...?

Mesaj Yetkileri