-
28.Haziran.2005, 23:30
oynatırsa gençleri iyi ama geretsi de pek tanımıyorum ne yapcağını pek bilemiyorum
insua hakkındaki gelişmeler:
Orta alana beyin arayan Aslan, Arjantinli Insua’yý Ýstanbul'a getiriyor.
arkadaşlar c/p yapıyorsunuz iyi anladım da bari iki dakkanızı ayırıp TR karakterleri düzeltin...
VoLkaN BaROs
Gerets Çok Ýstiyor
Ribery'yi Marsilya'ya kaptýrdýktan sonra çok büyük bir yýldýzý transfer ederek taraftarlarýný coþturmayý planlayan G.Saraylý yöneticilerin Insua için harekete geçtikleri öðrenildi. Sarý-kýrmýzýlýlarý n, Eric Gerets'in "Bana sol ayaklý bir oyun kurucu lazým" raporu üzerine rotayý Insua'ya çevirdikleri kaydedildi. Arjantinli yýldýz, iki sezondur G.Saray'ýn gündeminde yer alýyordu.
Maliyeti 5 Milyon $
G.Saray Kulübü'nün, Insua için Independiente'li yöneticilerle temasa geçtiði ve bu transferi yüzde 80 bitirdikleri kaydedildi. Teknik direktör Eric Gerets'in de stilini çok beðendiði bu oyuncunun G.Saray'a maliyetinin yaklaþýk 5 milyon dolarý bulacaðý ifade edildi. Insua, orta alanda oyun kurucu olarak görev yapýyor ve adeta raket gibi bir sol ayaðý ve güçlü fiziði ile dikkat çekiyor.
Arjantin'e Çýkarma...
Arjantin Ligi takýmlarýndan Independiente'de forma giyen Insua için Vestel Manisaspor da giriþimde bulunmuþtu. Arjantinli yýldýz, geçen sezon da Beþiktaþ'ýn gündemindeydi. Insua'nýn, G.Saray'ý Avrupa'da bir marka olduðu için tercih ettiði öðrenildi. G.Saraylý yöneticilerin önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek, Insua'yý Ýstanbul'a getirecekleri belirtildi.
Fazýl ÜNVERDÝ/ Pas Fotomaç
Mesaj Yetkileri