25 Ekim Çarşamba günü saat 17:30'da Beşiktaş, Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş her ne kadar kesin alır gibi gözükse de; İnegöl maçı unutulmasın.![]()
25 Ekim Çarşamba günü saat 17:30'da Beşiktaş, Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş her ne kadar kesin alır gibi gözükse de; İnegöl maçı unutulmasın.![]()
ewet ya kupa olayı sakat gercekten.küçük takımlar daha bı hırslı oynuyo gibi.haklı olaraktan.
Umarım kazanırız ama iyi futbolla inşallah artık..
kolay maç.
bankonun bankosu beşiktaşş
beşiktaş cok rahat alır macı
evet yaa iddaa oynasakmi acaba bu maclara![]()
bucayı desteklemek için maça gidicem![]()
beşiktaş bu maçta puan kaybedecek gibi geliyor deeeeeeeeermişim kesin yeneceğiz hemde şov yaparak
So what?
Saike
Oyuncular kendini fazla sıkmadan direk skora gidip oynarlarsa iyi olur.Yoğun maç programında bu maçta puan kaybı süpriz değil ama bence yinede kazanırız.
bence bu maçta buca süpriz yapabilir ama bence beşiktaş alır
banko besiktas ama
inegöl faciasını unutmayın![]()
beşiktaş 5-1 almış maçı
Eveeet! 5-1 aldık.![]()
![]()
bütün beşiktaşlıları kutlarım
Bir adam gördüm kaşları kara
Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra
Bu ağlamaları herkes duysun
Duysunda biraz şükretsin
Tebrık Ederım![]()
darısı bu aksam galatasarayımızın basına![]()
Baki kırmızı kart görmüş galiba.Neyse bir süpriz olmadı,kazandığımız için mutluyum.
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Daha gollerine falan bakamadım. Nobre bu maçta gol attımı?
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bende buradan öğrendim skoru.tebrikler kartalım.
ben de buradan öğrendim skoru bizimkiler bu kadar gol atar mıydı ilginç yaw![]()
Şimdi maçın gollerini öğrendim.
Beşiktaş'ın golleri( 5 ) :
Fahri
Gökhan Güleç
Bobo( 2 )
Delgado
Bucaspor'un Golü( 1 ) :
Gürsoy
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
yazik ya nobre bu mactada gol atamamis ama bu bobo gercektenn kaliteli bir forvet bu genc yasinda besiktasa cok cabuk alisti gecen senede öyleydi zaten bu sene bobo 18in asagisina düsmez,besiktas onu elinde tutmaya baksin.