İmzalar atıldı transfer kapandı

Transferin en hızlı kulüplerinden Bursaspor, daha önceden anlaştığı 6 futbolcuya daha dün medya önünde sözleşme imzalatarak şovunu sürdürdü. Beşiktaşlı Yasin Sülün ve Eser Yağmur, Denizlisporlu Mehmet Türkmehmet, Sivassporlu Yavuz Erenay, Sakaryasporlu Mesut Ünal ile Çorlusporlu kaleci Serdar Nişancı, kendilerini Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmelere imza attılar.

Transferin en hızlı kulüplerinden olan Bursaspor, önceden anlaştığı 6 futbolcuya daha dün medya önünde sözleşme imzalatarak şovunu sürdürdü. Vakıfköy Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Beşiktaşlı Yasin Sülün ve Eser Yağmur, Denizlisporlu Mehmet Türkmehmet, Sivassporlu Yavuz Erenay, Sakaryasporlu Mesut Ünal ile Çorluspor'un genç kalecisi Serdar Nişancı, kendilerini Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmelere imza attılar.

KOLAY OLMADI
Başkan Levent Kızıl, son imzalarla transferi tamamladıklarını belirterek, "Transfer sürecinde yetkiyi bana verdikleri için yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana güvendiler, hep arkamda oldular. Bu transferleri gerçekleştirmek öyle kolay bir iş değil. Şu anda piyasada yaprak kımıldamıyor. Türkiye'nin en iyi en kaliteli en uygun futbolcularını aldığımıza inanıyorum. Taraftarımıza ve Bursaspor'a hayırlı olsun" diye konuştu.

YERİMİZ SÜPER LİG
Bursaspor'la 2 yıllığına anlaşan Yasin Sülün, daha önce de gelmek istediğini belirterek, "Kısmet bugüneymiş. Bursaspor'u 2.Lig takımı olarak görmüyorum. İnşallah hep beraber el birliğiyle Süper Lig'e çıkartacağız" dedi. 1 yıllığına kiralık olarak gelen Eser Yağmur da, "Bursaspor büyük bir camia. Transferimin gerçekleşmesinde Başkan Levent Kızıl ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in büyük payları var. Her ikisine de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ BÜYÜK
2 yıllığına sözleşme imzalayan Mehmet Türkmehmet ise, heyecan arayacağı bir yere geldiğini söyleyerek, "Bu duyguyu Bursa'da yaşayacağıma inanıyorum. İnşallah, Bursaspor'u el birliğiyle hak ettiği yere getireceğiz" dedi. Yeşil Beyazlı kulüple 1 yıllığına anlaşan kaleci Yavuz Erenay da şöyle konuştu: "Böyle köklü bir kulübe geldiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bursaspor, çok büyük hedefleri olan bir kulüp. Süper Lig'e çıkaracağımıza inanıyorum."

ÇOK ÖZLEDİM ÇOK
Uzun bir aradan sonra yeniden Bursaspor forması giyecek olan Mesut Ünal da, "Vakıfköy'ün havasını bile özlemişim. İlk gün nasıl heyacanlıysam, aynı heyecanı bugün de yaşıyorum. Başta Başkan Levent Kızıl ve yöneticilerimiz olmak üzere, bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım" dedi. 3 yıllık sözleşmeyi imzalayan Serdar Nişancı ise, "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Burada başarılı olmak istiyorum" dedi.

Kaynak:Kent(y-ö)

29.06.2005

bravo baskan!!!
bekleyın bursa dusmanları bursa felaket gelıyor!!

Semih’e izin yok

Bursaspor'un transfer gündeminde bulunan Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk'e izin çıkmadı.

Başkan Levent Kızıl, genç oyuncu için Sarı Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüğünü belirterek, "Aziz Yıldırım, ellerinde üç tane santrfor olduğunu söyledi. Futbolcu vermelerinin bu sene için mümkün olamayacağını, ancak bir gelişme halinde ilk düşünecekleri kulübün Bursaspor olacağını söyledi. Semih'in transferi şu an için söz konusu değil" dedi.

Kaynak:hakimiyet (y-ö)

29.06.2005