1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: FM 2007'de Gördüğünüz Hatalar - Sorunlar

Hybrid View

ben fb ile bir sezon bitirdim sakatlar 5ten az olmadı cezalılarda 3ten az olmadıoyunda çok hata var mesela fenerbahçe 7 yabancıyla sezona başlıyo sezon sonuna doğru alexin kontratı bitiyo die uyarı geliyo ama yeni kontrat yapamıyosn max 6 yabancı dio sende zaten 7 tane var diyo nasıl oldu bende anlamadım.bide oyun içinde top taça fln çıkıyo bi bakmışsın bizim eleman dooru soyunma odasına koşuyo kırmızı görmüş delikanlıkart olayını abartrmışlar bazı maçlara 12 13 kişiyle gitmek zorunda kalıyorm

Quote Originally Posted by intograve View Post
    ben fb ile bir sezon bitirdim sakatlar 5ten az olmadı cezalılarda 3ten az olmadıoyunda çok hata var mesela fenerbahçe 7 yabancıyla sezona başlıyo sezon sonuna doğru alexin kontratı bitiyo die uyarı geliyo ama yeni kontrat yapamıyosn max 6 yabancı dio sende zaten 7 tane var diyo nasıl oldu bende anlamadım.bide oyun içinde top taça fln çıkıyo bi bakmışsın bizim eleman dooru soyunma odasına koşuyo kırmızı görmüş delikanlıkart olayını abartrmışlar bazı maçlara 12 13 kişiyle gitmek zorunda kalıyorm
    aynen arkadaşin dediği gibi bu arada enquire olayini çözebilenn varmi hala adam teklif edio kabul ediom sora kabul etmioo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by intograve View Post
    arkadas fbde zaten 7 yabanci var biri genc bi brezilyali ve bursasporda kiralik olarak oynuyo yabanci kontejyani dolmasin diye bursaspora kiralandi...

Quote Originally Posted by gncilker View Post
    arkadas fbde zaten 7 yabanci var biri genc bi brezilyali ve bursasporda kiralik olarak oynuyo yabanci kontejyani dolmasin diye bursaspora kiralandi...
    evet haklısın bunu biliyorm ztn de sorun o dğl sorun ztn kadromda olan bi futbolcuyla kontrat yenileyemiyorum yabancı kontejanından dolayı saçma olan bu

arkadaslar 5 kirmiziyla oyun devam etti olurmu bole sey ya
    3 mac yaptim
    1. de rakip 3
    2. de rakip 2
    3. de rakip 5 ve oyun devam etti...
    4. de rakip 1
    kirmizi yedi bu nedir yaw..

Default evet yabanci problemi

fenerde alti yabanci var devidi gonderdim hala alti yabanci var diyor delirecem halbuki en az on defa saydim 5 yabanci var bende ama salak oyun 6 diyor bende fm 2006 a dondum ne yapayim bana bir cozum lutfen

Quote Originally Posted by sitar79 View Post
    fenerde alti yabanci var devidi gonderdim hala alti yabanci var diyor delirecem halbuki en az on defa saydim 5 yabanci var bende ama salak oyun 6 diyor bende fm 2006 a dondum ne yapayim bana bir cozum lutfen
    kardeş bi sürü insanda yazmış yukarıda baktınmı bursa sporda kiralık olan brezilyalıya ondan dolayı oluyor sanırım... ama aslolan şu ki genel olarak herkeste kart ve sakatlık problemi var, ama unrealistic target ları çıkarınca transfer ekranında yabancıların cıkmamasıda kötü

Mesaj Yetkileri